Υγεία

ZeroSmoke

ZeroSmoke – Αφήστε το κάπνισμα και αρχίστε να ζείτε

Το Zerosmoke είναι μια ασφαλής θεραπεία για όσους θέλουν να σταματήσουν το κάπνισμα τσιγάρων.
Δύο βιο μαγνήτες πρέπει να τοποθετηθούν σε ένα ακριβές σημείο στο εξωτερικό αυτί. Μπορείτε να πάτε για τις καθημερινές σας δραστηριότητες απλά τοποθετώντας αυτόν τον μαγνήτη στο αυτί σας. Θα μειώσει την επιθυμία σας να καπνίσετε δραματικά.

Συστατικά ZeroSmoke

Δεδομένου ότι δεν απορροφάται το Zerosmoke, δεν έχει κατάλογο συστατικών. Το σύνολο των βιο μαγνητών του μηδενικού καπνού είναι επιχρυσωμένο με χρυσό 24 καρατίων, διασφαλίζοντας ότι οι άνθρωποι που είναι αλλεργικοί στα φθηνότερα μέταλλα έχουν λιγότερη τάση να έχουν μια δερματική αντίδραση μέσω της εμπειρίας των μαγνητών.

Γιατί είναι το ZeroSmoke ξεχωριστό από όλα τα άλλα προϊόντα ούτως ή άλλως;

Το ZeroSmoke κάνει χρήση δύο βιο μαγνητών. Τα παρακάτω πλεονεκτήματα καθιστούν το ZeroSmoke αποτελεσματική θεραπεία για να απαλλαγείτε από το κάπνισμα.

  • Έχει υψηλότερη βαθμολογία επιτυχίας σε σύγκριση με άλλα διορθωτικά μέτρα.
  • Είναι ένα πιο φυσικό φάρμακο. Δεν θα περιέχει χημικά και αλλεργιογόνα συστατικά.
  • Δεν είναι ένα κόμμι ή ένα χάπι που μπορείτε να ξεχάσετε να παίρνετε καθημερινά.
  • Έρχεται με κιτ ζωής. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε μια προμήθεια κάθε εβδομάδα.
  • Πρόκειται για μια ανθεκτική θεραπεία. Χρησιμοποιήστε τα δάκτυλά σας για να χωρίσετε τους μαγνήτες.
  • Δεν δίνει ψευδείς υποσχέσεις και δεν παίρνει τις ελπίδες σας επάνω.
  • Είναι ένα καλό προϊόν για να προσπαθήσετε όταν έχετε χάσει την ελπίδα να σταματήσετε το κάπνισμα.

Χρησιμοποιώντας τους μαγνήτες ZeroSmoke

Το Zerosmoke δεν φθείρεται και δεν χρειάζεται καμία μεταγενέστερη προμήθεια, οπότε δεν χρειάζεται να παραγγείλετε τίποτα μετά την παραλαβή του αρχικού προϊόντος. Οι βιο μαγνήτες πρέπει να φοριούνται για τρεις με τέσσερις ώρες κάθε μέρα, γενικά για μερικές ώρες κάθε μέρα και στη συνέχεια μερικές ώρες αργότερα μέσα στην ημέρα. Αρχικά οι μαγνήτες τοποθετούνται από το αριστερό αυτί. Ωστόσο, αν το αυτί γίνει τρυφερό, οι μαγνήτες θα μπορούσαν να μεταφερθούν σε άλλο αυτί.
Η εταιρεία δηλώνει ότι το Zerosmoke δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται από οποιονδήποτε με βηματοδότη, απινιδωτή, εμφυτευμένη αντλία ινσουλίνης ή οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρο-ιατρική συσκευή, όταν οι μαγνητικές ιδιότητες του Zerosmoke ενδέχεται να επηρεάσουν τη λειτουργία αυτών των συσκευών. Επιπλέον, αναμένοντας τις μητέρες να μην χρησιμοποιούν το Zerosmoke.

Αγοράστε ZeroSmoke

Το σύστημα μπορεί να αποκτηθεί μέσω της ιστοσελίδας του κατασκευαστή, των δικτυακών τόπων θυγατρικών και μέσω ενός αριθμού τηλεφώνου χωρίς χρέωση. Ενώ το πρόγραμμα θα σας επαναφέρει 39,95 δολάρια και η ναυτιλία των 6,95 δολαρίων, ο παραγωγός παρέχει μια δωρεάν δοκιμαστική προσφορά 14 ημερών. Οι πελάτες θα πληρώσουν μόνο την τιμή αποστολής των 6,95 $ (ή 16,95 $ στον Καναδά) και θα έχουν το προϊόν και το εγχειρίδιο για δεκαπενθήμερο δωρεάν. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν επιστραφεί εντός 18 ημερών (επιτρέπουν 4 ημέρες για αποστολή), τότε το Zerosmoke θα χρεώσει την κάρτα δωρεάν για το σύνολο των 39,95 δολαρίων.
Η εταιρεία προσφέρει εγγύηση 30 ημερών, βάσει της οποίας οι πελάτες που δεν είναι ικανοποιημένοι μπορούν να επιστρέψουν το στοιχείο εντός ενός μηνός για την πλήρη επιστροφή χρημάτων, μειώνοντας τις χρεώσεις αποστολής. Επιπλέον, υπάρχει μια μοναδική προσφορά μέσω του συστήματος τηλεφωνικών κλήσεων χωρίς χρέωση, όπου οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν μια δεύτερη συσκευή Zerosmoke για έναν φίλο ή συγγενή.

Απάτη?

Υπάρχουν επίσης πολυάριθμες καταγγελίες από πελάτες σε σχέση με προσφορά δωρεάν δοκιμής 14 ημερών. Πολλά άτομα έχουν ήδη χρεωθεί το σύνολο των 39,95 δολαρίων συν τη ναυτιλία αν προσπάθησαν να παραγγείλουν το Zerosmoke χρησιμοποιώντας την δωρεάν δοκιμή 14 ημερών, μερικές φορές βλέποντας ακόμη ολόκληρη τη χρέωση στο δελτίο χρεωστικών καρτών πριν από την παράδοση του προϊόντος. Υπάρχουν πολλές σελίδες στο διαδίκτυο αφιερωμένες στην “Zero Smoke Scam”.

συμπέρασμα

Η χρήση του ZeroSmoke δεν έχει αφήσει καμία παρενέργεια. Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, δεν θα έχετε πρόβλημα να το βάλετε καθημερινά. Αν σας αρέσει ένας βαθμιαία αλλά ακόμα πιο αποτελεσματικός τρόπος μείωσης ή εξάλειψης του καπνίσματος, τα πολλά πλεονεκτήματα του ZeroSmoke.

Anja Ulf

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *