Spray M 16 - απόψεις, τιμές, σχόλια, επίσημη ιστοσελίδα
Δύναμη

Spray M 16 – απόψεις, τιμές, σχόλια, επίσημη ιστοσελίδα

Πολλοί άνθρωποι ανησυχούν για τη σεξουαλική αδυναμία. Μπορεί να

εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία, ανεξάρτητα από την ποιότητα της κατάστασης της ζωής ή της υγείας. Για να αντιμετωπίσει με στυτική δυσλειτουργία θα συντελέσει στη συγκέντρωση να αυξήσουν ψεκασμού δραστικότητα Μ-16.

Πυκνό λειτουργεί αμέσως . Δίνει μια τέτοια ισχυρή στύση ότι το σεξ μετατρέπεται

σε ένα αξέχαστο ταξίδι στον κόσμο των νέων εμπειριών, ατελείωτη διασκέδαση.

Το εργαλείο δεν επηρεάζει μόνο τους άνδρες, αλλά και τους συνεργάτες τους. Να πάρει στα τοιχώματα του κόλπου, το φάρμακο αυξάνει την ευαισθησία τους.

Τι είναι το σπρέι M 16 και μοιάζει με την αρχική συσκευασία

Spray ένα Μ-16 είναι ένα μέσο για να παραταθεί η στύση και να βελτιώσει την ποιότητα της σεξουαλικής . Το φάρμακο γρήγορα, με ασφάλεια επηρεάζει το αρσενικό όργανο, δίνοντας δύναμη για πιο παρατεταμένη επαφή χωρίς να μειωθεί η ευαισθησία.

Το σπρέι έρχεται σε ένα πλαστικό μπουκάλι με ένα ψεκαστήρα. Όγκος – 30 ml. Πρέπει να είναι δύσπιστοι όσον αφορά τα προϊόντα απομίμησης. Στο κουτί της αρχικής M-16 είναι ο κωδικός αναγνώρισης – εφαρμόζεται για τα μέσα ελέγχου ταυτότητας

.

Προαιρετικά, μπορείτε να εισαγάγετε αριθμούς με τη συσκευασία στην επίσημη ιστοσελίδα τους, αν ο κωδικός δεν έχει επιβεβαιωθεί, τότε το προϊόν είναι ψεύτικο.

Σύνθεση Μ-16

Το φάρμακο αποτελείται από φυσικά συστατικά . Η δράση τους αποσκοπεί στην ενίσχυση της ροής του αίματος προς τα γεννητικά όργανα, την αύξηση της λίμπιντο, την αύξηση σπερματικό υγρό, διέγερση της δραστηριότητας και την αντοχή.

Η παρούσα σύνθεση:

 • συμπύκνωμα ερυθρών ρίζα?
 • εκτείνεται από τα κέρατα ελαφιών Αλτάι?
 • χόρτο Sainfoin?
 • εκχύλισμα γκουαράνα?
 • μόσχου κάστορα.

Πρόσθετα στοιχεία – μαγνήσιο, γλυκίνη, L-αργινίνη. Όλες οι ουσίες είναι ασφαλείς, δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων.

Η αρχή της λειτουργίας M-16

Μετά τον ψεκασμό του, αυτό σημαίνει για την ισχύ στο πέος, τα δραστικά συστατικά διεισδύουν στο πέος με τη χαλάρωση λείων μυών, διεγείροντας την κυκλοφορία του αίματος. Μετά από αυτό αρχίζει ο μηχανισμός της πλήρωσης των σπηλαιώδη σώματα. Στο

αποτέλεσμα, το οργάνου γίνεται πιο ανθεκτικό και ελαστικό.

Το αποτέλεσμα διαρκεί για αρκετές ώρες. Με την τακτική χρήση, μπορείτε να επιτύχετε ένα σωρευτικό αποτέλεσμα στο οποίο κάθε σεξουαλική πράξη θα ευχαριστήσει τη μέγιστη διάρκεια της καταιγίδας και ισχυρό οργασμούς.

Μαρτυρία M-16

Spray ένα Μ-16 συνιστάται για τους άνδρες που έχουν:

 • πρόωρη εκσπερμάτωση?
 • η χαμηλή ευαισθησία του πέους?
 • στυτική δυσλειτουργία?
 • η έλλειψη τεστοστερόνης?
 • η αβεβαιότητα στις δυνάμεις?
 • έλλειψη επιθυμίας?
 • αδύναμο οργασμό.

Το φάρμακο δεν θα έχει αποτέλεσμα όταν σοβαρά προβλήματα με την ισχύ.

Οδηγίες χρήσης M-16

Λεπτομερείς

οδηγίες χρήσης Ψεκάστε το M16 είναι παρόν σε κάθε συσκευασία

. Πριν την πρώτη χρήση, συνιστάται να δοκιμαστεί η αντίδραση του σώματος. Για να εφαρμοστεί αυτή η μικρή ποσότητα σπρέι στο δέρμα, να συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάστασή της για 12 ώρες. Όταν πρέπει να εγκαταλειφθεί η φαγούρα, εξάνθημα και άλλων αλλεργικών εκδηλώσεων του φαρμάκου.

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά το πυκνό στύση μπορεί οποιοσδήποτε άνθρωπος. Το προϊόν εφαρμόζεται πριν από την επαφή.

 1. Το πέος πρέπει να πλυθεί με νερό και σαπούνι. Σκουπίστε.
 2. Ψεκάστε το μέσο πάνω στο στέλεχος. Πρέπει να ξεκινήσουμε με το κεφάλι, σταδιακά κινείται σε όλο το μήκος. Μπορεί να συνδυαστεί με μασάζ.
 3. για να συμμετάσχουν σε ερωτικά παιχνίδια. Η επίδραση του ψεκασμού αρχίζει μετά από 5-7 λεπτά -. Αυτή τη φορά είναι καλύτερα να πληρώσει το συνεργάτη
 4. Προχωρήστε άμεσα με την οικειότητα.

Χρησιμοποιήστε το σπρέι μία φορά την ημέρα. Η υπερδοσολογία είναι δυνατόν. Η ταυτόχρονη χρήση της Μ-16 και άλλα μέσα με μια παρόμοια δράση μπορεί να προκαλέσει σεξουαλική δυσλειτουργία.

P>

Από ψεκασμού για τους άνδρες M 16 καλύτερα από τους ομολόγους τους;

Πολλοί άνδρες από το σωρό των αναλόγων επιλέξετε ένα σπρέι της Μ-16. Και μπορούν να καταλάβουν. Τα πλεονεκτήματα των κεφαλαίων είναι:

 1. Εύκολο στην εφαρμογή.
 2. Η φυσική σύνθεση.
 3. Άμεση δράση.
 4. Η αύξηση της λίμπιντο.
 5. Επίμονη δραστικότητα.
 6. Η παρατεταμένη σεξ.
 7. Ανέγερση μέχρι και 12 ώρες.
 8. Ο έλεγχος της εκσπερμάτωσης.
 9. Η αύξηση της ευχαρίστησης.
 10. Οικονομικό ρυθμό.

Επίδραση όταν χρησιμοποιούνται σωστά Μ-16

Όταν χρησιμοποιείτε τα μέσα για την αύξηση της δραστικότητας σε M 16, σύμφωνα με τις οδηγίες, μπορείτε να επιτύχετε εκπληκτικά αποτελέσματα. Η επίδραση του συμπυκνώματος ξεκινά σε πέντε λεπτά και διαρκεί για αρκετές ώρες. Η ισχυρή στύση είναι εκπληκτικό με ισχύ , αυξημένη ευαισθησία και τον έλεγχό του επί οργασμό κάνει ένας άνθρωπος αισθάνεται στην κορυφή.

Μετά την εφαρμογή του ψεκασμού, μπορείτε να ξεχάσετε για τα προβλήματα στην οικεία ζωή, χαλαρό πέος και η έλλειψη της επιθυμίας. M-16 θα παρέχει μια ποιότητα του σεξ, τη βελτίωση της στύσης και να σταματήσει γρήγορη εκσπερμάτιση.

Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι η προστασία

από βακτηριακές ασθένειες, αποκατάσταση της μικροχλωρίδας του πέους και την εξάλειψη δυσάρεστες οσμές.

Αντενδείξεις M-16

Πριν από τη χρήση, M-16, θα πρέπει να εξετάσει πιθανές αντενδείξεις:

 • παιδιά έως την ηλικία των 18?
 • δυσανεξία στα συστατικά που περιλαμβάνονται στη σύνθεση?
 • η παρουσία του ερεθισμού του πέους, ανοιχτές πληγές, κοψίματα και άλλες ζημιές?
 • ασθένειες της καρδιάς, του ήπατος, των νεφρών?
 • αρτηριακή υπέρταση?
 • ασταθή ψυχική κατάσταση?
 • φλεγμονώδεις διεργασίες των γεννητικών οργάνων?
 • η παρουσία των σεξουαλικά μεταδιδόμενων ασθενειών.

Οι άνδρες διαγνώστηκαν με διαβήτη, θα πρέπει να ψεκάσετε με προσοχή ή ακόμα και να εγκαταλείψει τη χρήση του.

Εργασία με το αλκοόλ Μ-16

Spray M-16 – ένα εξωτερικό μέσο. Όταν ψεκάζεται στο πέος, οι ουσίες δεν εμπίπτουν στο στομάχι και δεν αντιδρά με αλκοόλη. Ως εκ τούτου, η ταυτόχρονη χρήση των φαρμάκων και η κατανάλωση των αλκοολούχων ποτών δεν βλάπτει την υγεία

Ακόμη και μια μικρή ποσότητα αλκοόλ καταστέλλει τη σεξουαλική λειτουργία -. Στύση αποδυνάμωση, και το πέος γίνεται αρκετά σταθερή. Ψεκάστε ένα Μ-16 θα βοηθήσει στην κάλυψη του πέους με τη δύναμη και να απολαύσετε το αγαπημένο Υποθέσεων με Radharani, ανεξάρτητα από το καταναλώσει αλκοόλ.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες.

Παρενέργειες M-16

Φυσική φόρμουλα εξαλείφει τις αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία. Ωστόσο, κατά την άσκηση της στύσης, οι άνδρες δεν δίνουν προσοχή στη δοσολογία. Αν δεν ακολουθήσετε τις οδηγίες μπορούν να εμφανιστούν οι ακόλουθες παρενέργειες:

 • πρήξιμο των γεννητικών οργάνων – προκαλείται από δυσανεξία σε ουσίες που περιλαμβάνονται στη σύνθεση?
 • διαπύηση – εμφανίζεται όταν η δοσολογία σε ένα ανοικτό τραύμα ή φλεγμονή περιοχή?
 • δερματίτιδα εξ επαφής και άλλες εξανθήματα.

Με μια αρνητική αντίδραση, διακόψτε αμέσως τη χρήση του φαρμάκου.

Επίσημη ιστοσελίδα και την τιμή M-16

Αυτή τη στιγμή χώρισαν πολλοί αδίστακτοι πωλητές. Οι απατεώνες δημιουργούν μια αριστερή πτέρυγα sites και εξαπατούν ανυποψίαστους αγοραστές, είναι μαστίγωση προϊόντα απομίμησης. Φυσικά, δεν συμβαίνει το υποσχέθηκε αποτέλεσμα. Οι άνδρες απογοητεύονται και να αφήσει αρνητική ανάδραση, πιστεύοντας απόλυτα ότι το σπρέι είναι άχρηστο.

Για να διακρίνει το ψεύτικο από το αρχικό απλό, η συσκευασία είναι χωρίς αυτοκόλλητα «για να ανοίξετε και να ελέγξετε τον κωδικό αυθεντικότητας», και ο ψεκασμός έχει ένα διαφανές ή θολή εμφάνιση . Διαβάστε περισσότερα εδώ:

Μετά την εγγραφή, να είστε βέβαιος να καλέσει πίσω τον Διαχειριστή, θα ενημερώσει τα απαραίτητα στοιχεία. Αν η παραγγελία σας στην επίσημη πηγή, μπορείτε να είστε σίγουροι για την απόκτηση αυτό το εργαλείο που θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της μια σταθερή στύση και να βυθίσει στον κόσμο των αισθησιακό σεξ.

Για να αγοράσετε μια θεραπεία για την ισχύ των Μ-16 μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή.

Η τιμή των αγαθών αντιστοιχεί στις δηλωθεί ιδιότητες . Επιπλέον, η εταιρεία κατέχει συχνά τις μετοχές. Κατά τη διάρκεια ισχύος τους, είναι δυνατόν να αποκτήσει φαρμακευτική αγωγή για ένα μικρό ποσό, περίπου ….

Αξιολογήσεις M-16

Έχουμε γράψει μερικά σχόλια σχετικά με την αποτελεσματικότητα του ψεκασμού M16, ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά:

Eugene:

Για μένα το εργαλείο αυτό έχει γίνει μια πραγματική σωτηρία. Είμαι 45, η ηλικία παίρνει το φόρο του – δεν υπήρχαν προβλήματα με την ισχύ. Long αμφισβήτησε την αποτελεσματικότητα του σπρέι, αλλά εξακολουθεί να παραγγείλει. Αγόρασα το πρώτο χρησιμοποιείται κάθε μέρα (δεν θα μπορούσε να ηρεμήσει J), στη συνέχεια λιγότερο συχνά. Το αποτέλεσμα ήταν ορατή η πρώτη φορά – «φίλος» μου ενεργούσε σαν ένα νεαρό

.

Νικολάι:

Τα m-16 έργα. προβλήματα στύσης έχω, αγόρασα για διασκέδαση.

Το σεξ ήταν περισσότερο, νιώθοντας πιο δροσερό, και ο συνεργάτης τσίριξε με την απόλαυση.

Μου άρεσε πάντα εκτός από πολλά έξοδα.

Αν χρησιμοποιείτε προφυλακτικό πρέπει να πτυχωμένοι δύο φορές -. Στο μέλος και το ελαστικό

Vladislav:

Το σπρέι βοηθάει να κάνουν σεξ μετά το επόμενο τμήμα του αλκοόλ.

Το αλκοόλ είναι κακό για μένα, το μέλος δεν τίθεται, και την αγάπη για να πιει. Και σεξ αγάπη. Γι ‘αυτό και πρέπει να δυσφημιστεί να σηκωθεί.

Σχεδόν έξι μήνες δεν παρέλειψε ακόμη, τη σκληρή πέτρα, αίσθημα φοβερό.

Το σεξ είναι ένα σημαντικό μέρος της ζωής ενός ανθρώπου. Δεν θα πρέπει να περιπλέκεται από στυτική δυσλειτουργία. Ψεκάστε ένα Μ-16 πάντα θα σας βοηθήσει «να είναι στην κορυφή», για τη δημιουργία στενές σχέσεις και να απολαύσετε τη διαδικασία και να δώσει στον σύντροφό μια αξέχαστη εμπειρία.

Anja Ulf

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα

You may also like...