Smartwatch V8 - ρολόι, πού να αγοράσουν το φθηνότερο, πώς λειτουργεί;
Υγεία και εσείς

Smartwatch V8 – ρολόι, πού να αγοράσουν το φθηνότερο, πώς λειτουργεί;

Γεια σε όλους. Σήμερα θα σας πω και να δείξει

τον προϋπολογισμό σας έξυπνο ρολόι «Smartwatch V8». Λένε ότι αυτά τα ρολόγια είναι αντίγραφο του όλα τα διάσημα της Apple …

Ο λόγος που πήρα αυτό το ρολόι, πολύ απλό. Πάντα ήθελα να αγοράσω ένα έξυπνο ρολόι, αλλά δεν ξέρω αν ή όχι. Αυτή η επιλογή θα

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

μου ταιριάζει στον προϋπολογισμό της, χάρη στην οποία ουσιαστικά ήταν σε θέση τελικά να δουν και να κατανοήσουν σε γενικές γραμμές τι είναι το «έξυπνο ρολόι». Και η εμφάνιση ήταν αρκετά καλό και μου άρεσε.

Τα χρώματα είναι διαφορετικά. Μου άρεσε κόκκινο χρυσό περίπτωση.

Συσκευασία

Το ρολόι είναι συσκευασμένο σε κουτί τετράγωνο. Μέσα κείνται επάνω σε ένα εύκαμπτο υπόστρωμα κάτω από τις οποίες κρύβει όλα hardware.
Παραδόξως, ο πωλητής Συσκευασμένα πολύ ωραία ρολόγια, βάζοντας τους ένα κόκκινο μενταγιόν και ένα ευχαριστώ κάρτα και ένα αίτημα για να αφήσει ένα ωραίο αναθεώρηση
μια σαχλαμάρα, αλλά ωραία περιεχόμενο
συσκευασίας:.. Ρολόι με μπαταρία , καλώδιο MicroUSB, οδηγίες χρήστη, προστατευτική μεμβράνη.

Εμφάνιση

Δεν υπάρχουν παράπονα. Μου αρέσουν όλα. Δεν είναι χαλαρά, αλλά κάτι μέσα κρέμεται έξω και αυτό είναι ένα γεγονός.

Από τη μια πλευρά είναι α στέλεχος. κάτω από το οποίο βρίσκεται μια τρύπα για το καλώδιο MicroUSB. Πάνω απ ‘είναι μια μικρή στρογγυλή τρύπα είναι το μικρόφωνο. Κάτω από μερικές τρύπες για τον ομιλητή.

Από την άλλη πλευρά ένα κουμπί. Συμπεριλάβετε / απενεργοποίηση ρολογιού. Επίσης χρησιμοποιείται για το ξεκλείδωμα ώρες. Κλωστήρια, αλλά μόνο για διακόσμηση, δηλαδή, για παράδειγμα, για να μετακινηθείτε στο μενού έτσι -. Είναι αδύνατο

Top υάλου (αρχικά επικολληθεί προστατευτική μεμβράνη + άλλο περιλαμβάνεται). Το περίβλημα είναι από αλουμίνιο. Το πίσω κάλυμμα είναι πλαστικό.

Ο ιμάντας είναι από καουτσούκ.

Σύμφωνα με το πίσω κάλυμμα κρύβει δύο υποδοχές: ένα για την κάρτα SIM και για MicroSD. Μπαταρία: Li-po 350mAh

.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Προδιαγραφές:

Επεξεργαστής: 533 MHz MTK6261
Μνήμη:. 32M + 32 Μ
TF κάρτα: υποστήριξη max 32GB TF κάρτα
Οθόνη:.. Οθόνη LCD TFT HD
οθόνη ψήφισμα:. 240 * 240

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

pixels
Bluetooth: Ver. 3.0
Κάμερα: 0,3 M
Μπαταρία: 350 mAh

Κύρια χαρακτηριστικά:

Δίκτυο:. GSM / GPRS 850/900/1800/1900
SMS: λαμβάνει SMS, Bluetooth (μόνο για Android)
Διασκέδαση:. MP3, AVI, bluetooth παίζει μουσική.
οθόνη: 3 τρόποι για να δείξει την εμφάνιση του ρολογιού
Pedometer
πάλι. «μια υπενθύμιση του κάνουν το πάνω μείνει πρόστιμο», η παρακολούθηση του ύπνου, τα γυρίσματα
Άλλα:. ξυπνητήρι, ημερολόγιο, χρονόμετρο , αριθμομηχανές, κλπ
Bluetooth (μόνο για το Android τηλέφωνο): ανακοινώσεις WeChat, Whatsapp, Facebook, έγκαιρη ενημέρωση, κ.λπ.

Γλώσσα:. Αγγλικά, Ρωσικά, Ισπανικά, Αραβικά, Εβραϊκά, της Ουκρανίας, ιταλικά, γαλλικά, τουρκικά, ολλανδικά, γερμανικά, πορτογαλικά

Λοιπόν, τώρα, προκειμένου

Οθόνη: εξαιρετική. Τα πάντα είναι καθαρά. Ο αισθητήρας δεν είναι λάθη. Το άγγιγμα ενεργοποιείται αμέσως.

Κλειδωμένο δεν φαίνεται.

Dial: τρία από ένα είδος. Για να μεταβείτε σε μια άλλη, μπορείτε απλά να τον αγγίξει.

Μόλις ξεκλειδωθεί, θα δείτε το κύριο παράθυρο (desktop).

Κάτω αριστερά είναι το κουμπί «Μενού» (η φωτογραφία θα είναι χωριστά). Επίσης, σχετικά με το μενού μπορείτε να εισάγετε περνώντας το δάκτυλό σας πάνω στην οθόνη προς τα αριστερά. Για έξοδο, πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί μόνο στα δεξιά.

Κάτω δεξιά υπάρχει ένα κουμπί «ονόματα». Δίνει τη δυνατότητα να εισάγετε τον τηλεφωνικό κατάλογο.

Το εικονίδιο «κλήση»: εισάγετε τον επιλογέα μενού. Για να πληκτρολογήσετε άνετα στο κουμπί δάχτυλό σας χτυπά.

Icon “μήνυμα”: μπείτε στο μενού SMS.

Μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα, αλλά είναι πολύ ενοχλητικό. Το πληκτρολόγιο παίρνει το μισό της οθόνης και πατήστε τα κουμπιά μερικές φορές δεν λειτουργεί. Ευχαριστημένος με την παρουσία της ρωσικής γλώσσας.

Κλήσεις: μπορείτε να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις μόνο με ένα έξυπνο ρολόι, εισάγοντας τους μια κάρτα SIM. Με αυτό, θα ακούσετε τον καλούντα κατά

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

τη διάρκεια της ακρόασης, ο δρόμος θα είναι δύσκολο να ακούσετε και να θέσει το ρολόι στο αυτί σας, τόσο περισσότερο υπάρχει ο ομιλητής. Φαίνεται παράξενο, αλλά είναι μια πιθανότητα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ρολόι ως ένα ακουστικό Bluetooth για το smartphone σας
SMS:.. Με τον ίδιο τρόπο όπως και με τις κλήσεις, μπορείτε να λάβετε ή να στείλετε SMS μέσω της κάρτας SIM σε ώρες ή μέσω Bluetooth με το κινητό

Μενού:. Υπάρχουν τρία των Windows μέσω του οποίου οι αλλαγές του μενού, και το ρολόι στο κέντρο παραμείνει στη θέση

Στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου μπορείτε να ρυθμίσετε τη ρωσική γλώσσα. Σίγουρα ένα συν.

Προφίλ
χρήστη:

κλήσεων:

Bluetooth:. Υπεύθυνες για τη σύνδεση με άλλες συσκευές

Υπάρχουν εφαρμογές που απαιτούν ευθυγράμμιση με ένα smartphone. Για αυτό θα πρέπει να εγκαταστήσετε τα BTNotifications πρόγραμμα. Εγώ δεν το κάνω, αλλά μετά την ανάγνωση των κριτικών, μπορώ να πω ότι με τη βοήθεια αυτής της εφαρμογής είναι δυνατό να πάρει καμία ειδοποίηση στο ρολόι: WhatsApp, το Facebook κλπ Γράψτε ότι υπάρχει ακόμη και μια προειδοποίηση για το τράβηγμα τη γραφίδα στην . Galaxy Note
BTNotifications Επίσης είναι απαραίτητο αν θέλετε να

χρησιμοποιήσετε το «εξ αποστάσεως γυρίσματα»: μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να μεταδίδει εικόνες από την κάμερα ενός smartphone με την κάμερα και να πάρει τις εικόνες της.

Λήψη ή αποστολή κλήσεων, τηλεφωνικό κατάλογο, smartphone, κλπ είναι διαθέσιμη και καμία εφαρμογή.

“Anti χάσει” το μήνυμα.

Ημερολόγιο: η συνήθης. Το σύνολο του μήνα χωράει στην οθόνη. Άνετα και καλά ότι δεν υπάρχει ανάγκη για να μετακινηθείτε μέσα από τις εβδομάδες κατά την περίοδο του ενός μήνα.

Συναγερμός: μια δυνατή και δόνησης

.

Pedometer: έργα. Βήματα πιστεύει ότι δεν είναι ιδανική. Υπάρχει κάποιο σφάλμα. Δεν είχα βηματόμετρα, να συγκρίνουν, δυστυχώς, τίποτα. Αλλά μπορώ να πω ότι αυτό το βηματόμετρο μέτρησα 60 ​​βήματα σε 31 δευτερόλεπτα … ενώ εγώ απλά κουνούσε.

«Υπενθύμιση»: μια υπενθύμιση του κάνει το πάνω διαμονή πρόστιμο. Αν έχετε μια καθιστική δουλειά, στη συνέχεια, βάζοντας ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, το ρολόι θα σας υπενθυμίσω ότι ήρθε η ώρα να σηκωθεί και να τεντώσει. Για παράδειγμα, σκεφτείτε ένα ζευγάρι των ασκήσεων κάθε μία ώρα. Ένα λεπτό για να κοιτάξει μακριά: χαλάρωση των μυών των ματιών. Μισό λεπτό απαλό μασάζ για τα μάτια. Λεπτό έντονη sit-ups. Λεπτό έντονες κάμψεις (στην εργασία μπορεί να γίνει από το γραφείο). Τουλάχιστον δικαιολογίες – περισσότερες επιχειρήσεις. Σε γενικές γραμμές, υπενθυμίσεις είναι χρήσιμες!
Η εφαρμογή ενδέχεται να μην λειτουργούν με ένα βηματόμετρο.

«Ο χρόνος παρακολούθησης»: αξιολογεί την ποιότητα του ύπνου. Τρέξτε, το αποτέλεσμα είναι απλά «καλό», αλλά έντονα κύμα ρολόι ως αποτέλεσμα των αλλαγών στο «φτωχό». Βλέπετε, το αποτέλεσμα εξαρτάται από το πόσο συχνά στριφογυρίζετε στον ύπνο μου.

μνήμης ρολόι κάρτα δείτε τακτικά:

Μουσική: μπορείτε να το ακούσετε από την κάρτα μνήμης απευθείας από τον καρπό σας. Ο ήχος είναι δυνατός. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το βασικό player του τηλεφώνου ή να παίξετε μουσική απευθείας από τον καρπό σας.

Ο καταγραφέας: χαρακτηριστικό Spy:)

Κάμερα: να τραβήξετε φωτογραφίες με ανάλυση έως 640×480 ή 320×240 βίντεο σουτ. Τίποτα ιδιαίτερο σε αυτό, η ποιότητα αφήνει πολύ από το επιθυμητό. Κάποιοι έγραψαν ότι θα ήταν καλύτερα να μην υπήρχε, όπως η ποιότητα του σκουπίδια, και να εξετάσουμε αυτό, υποτίθεται λάφυρα.

Ίσως αυτό είναι όλο:)

Συμπέρασμα: καλά, αυτό είναι ένα ενδιαφέρον πράγμα, με δεδομένο το γεγονός ότι χρησιμοποίησα αυτό δεν ήταν. Όπως και η λειτουργία του κάνει το πάνω διαμονή πρόστιμο. Αν τρώτε το χρόνο, για παράδειγμα, κάθε 3 ώρες, η λειτουργία αυτή θα χρησιμεύσει ως μια υπενθύμιση ότι ήρθε η ώρα να φάει. Και έτσι για να φέρει το σώμα σε τόνο, μετά από μια ώρα της συνεδρίασης εργασίας – μια πολύ καλή υπενθύμιση. Pedometer, ίσως, άχρηστο στο κύμα μπορεί και να κάθεται, και στη συνέχεια να λέει «Ω, κοίτα τι βρήκα».
Κοιτάξτε το γυναικείο χέρι είναι λίγο τεράστιο, αλλά μου αρέσει.
Συνολικό μήκος: 26,5 cm
Ελάχιστο συνδετήρα στην ετικέτα, 19,5 cm, και η μέγιστη είναι 24,5 cm.
μετράται από την κορυφή, έτσι πρέπει να λαμβάνει υπόψη το πάχος του σώματος και Τετραγωνισμός του, και αυτό σημαίνει ότι το ρολόι δεν είναι απόλυτα σφιχτά, όπως ιμάντες, που συνδέονται με το χέρι.
καρπού 15cm έως στερεώστε την τελευταία τρύπα. Θα κάθομαι καλά και δεν θα ασκήσει πίεση, αλλά αισθάνομαι πιο άνετα αν αλιεύονται στην προτελευταία τρύπα.

Υ.Γ. σοβαρά, ο τρόπος που αντιλαμβάνομαι, δεν είναι πραγματικό Smartwatch V8, και ένα αντίγραφο του αρχικού GT08. Ορισμένες λειτουργίες που λείπουν ή να περικοπούν. Ως εκ τούτου, το τίμημα είναι σαν αυτό =)

Potap αποφάσισε να συμμετάσχει σε μια φωτογράφηση:
selfie:

Στη συνέχεια, ξεκούραστα, ενώ η οικοδέσποινα έγραψε την επανεξέταση:

Ευχαριστώ για την προσοχή.

Anja Ulf

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα

You may also like...