Υγεία και εσείς

Silane Guard – υγρό γυαλί, απόψεις, τιμές, πού να αγοράσουν, αρχική ή αξίζει τον κόπο;

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

σβήνει, τα ίχνη των ραβδώσεων μετά από μια βροχή, μικρές γρατσουνιές – αυτοί οι παράγοντες δεν είναι ο καλύτερος τρόπος εμφανίζονται στην επιφάνεια του σώματος του αυτοκινήτου. Για την προστασία του αλόγου σιδήρου από τα περισσότερα από τα προβλήματα που θα βοηθήσουν σιλανίου Guard υγρό γυαλί για τα αυτοκίνητα. Φτάνει 1 φορές για να βάλει μια λύση σε 2 επίπεδα με την πάροδο του χρόνου να μην ανησυχείτε για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.

Εντός αρκετά λεπτά μετά τη διείσδυση στη δομή του υλικού, επί της επιφανείας του μηχανήματος είναι διαμορφωμένο από ένα πολυμερικό προστατευτικό φιλμ. Η φόρμουλα είναι ενισχυμένη Si02 – διοξείδιο του πυριτίου. Η ουσία προστατεύει την υλικού από τις ιδιοτροπίες της φύσης, γρατσουνιές, ρίχνει αλάτι, τσιπς και αλκαλίων που περιέχονται στα περισσότερα σαμπουάν.

Γρήγορη δράση σιλανίου Guard

Μακροχρόνια διατήρηση της εξωτερικό του οχήματος παρέχουν κατάλληλα επιλεγμένα συστατικά. Αμέσως μετά την εφαρμογή των διεισδύει πυριτίας μέσα στη δομή του υλικού. Σχηματίζοντας μια προστατευτική επικάλυψη που μπορεί να αντέξει την παρατεταμένη έκθεση σε θερμότητα, νερό, οξέα και αλκάλια. Χειμώνας επίστρωση δεν φοβάται τα αντιδραστήρια που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό των δρόμων. Το καλοκαίρι ο οργανισμός θα ξεπεράσει τη ζέστη και τις βροχές.

Η σύνθεση του υγρού σιλανίου γυαλί Guard για τα αυτοκίνητα

κύριο συστατικό είναι διοξείδιο του πυριτίου και σιλάνιο. Η πρώτη είναι υπεύθυνη για το σχηματισμό της προστατευτικής μεμβράνης, και το φυσικό Shine της επιφάνειας. Φτάνει 1 φορές για να εφαρμόσει υγρό γυαλί για το σώμα άστραφταν σαν καινούργια για πολλά χρόνια.

Ιάπωνες προγραμματιστές έχουν ληφθεί μέριμνα για να διασφαλιστεί ότι μετά την εφαρμογή, ο ιδιοκτήτης επέστησε αμέσως την προσοχή στα κύρια πλεονεκτήματα:

  • οικονομικότερη – 1 συσκευασία των υγρό γυαλί, αρκετό για 4 εφαρμογές?
  • ευκολία στη χρήση?
  • η σύνθεση έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί στην Ιαπωνία, ο ηγέτης της αγοράς στον τομέα των προϊόντων περιποίησης αυτοκινήτου.

Η φόρμουλα επιλέγονται κατά τέτοιο τρόπο ώστε το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε ιδιοκτήτες αυτοκινήτων. Ανεξάρτητα από την ηλικία και τη φθορά της επιφάνειας του σώματος, το υγρό γυαλί θα προστατεύσει το μηχάνημα.

σιλανίου Φρουράς υγρό γυαλί για τα αυτοκίνητα: πώς να εφαρμόσει

Για πρώτη εφαρμογή θα πρέπει να πλένετε προσεκτικά και στεγνώστε το άλογο σιδήρου. υγράνετε σχολαστικά ένα σφουγγάρι καθαρισμού με υγρό γυαλί Σιλάνιο Guard και σιγά-σιγά να εφαρμοστεί στην επιφάνεια του σώματος. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα πρέπει να ανιχνεύσει 15 λεπτά. Αυτό είναι επαρκές για την ξήρανση του διαλύματος και την απορρόφηση του στην δομή του υλικού.

Βεβαιωθείτε ότι η σύνθεση έχει στεγνώσει, είναι τώρα αναγκαίο να σκουπίσει το ξηρό αυτοκίνητο με μια πετσέτα. Για να διορθώσετε το αποτέλεσμα θα βοηθήσει εκ νέου επίστρωση. Αυτό γίνεται μετά από 2 ώρες από την πρώτη.

Αν ο ιδιοκτήτης του αλόγου σιδήρου έκανε τα πάντα σωστά, τότε μετά την πρώτη μονάδα δίσκου ή νεροχύτη θα σημειώσετε τα προφανή πλεονεκτήματα αυτής της θεραπείας:

  • στη διάρκεια του έτους, διατήρησε το αρχικό χρώμα του σώματος?
  • το χρώμα δεν ξεθωριάζει υπό την επίδραση της ηλιακής ακτίνες?
  • σώμα λάμψη και μετά από λίγο παραμένει η ίδια?
  • η επιφάνεια απωθεί το νερό.

Στις προληπτικούς σκοπούς το διάλυμα εφαρμόσθηκε 1 ώρα ανά έτος.

Μήπως σιλανίου Φρουράς υγρό γυαλί για το πιστοποιητικό αυτοκίνητα ποιότητα

Για να μπορέσετε να είναι στην αγορά, το προϊόν περάσει τη δοκιμή πλήρους κλίμακας. Κινέζοι προγραμματιστές έχουν δοκιμαστεί η αποτελεσματικότητα μιας λύσης σε περισσότερα από 200 μηχανήματα. Σε 100% των περιπτώσεων υπήρχε μια έντονη θετική επίδραση. Αυτά τα δεδομένα επιβεβαιώθηκαν με CPS.

γνώμες

Ειδικοί »για το υγρό γυαλί σιλανίου Φρουράς για το αυτοκίνητο

Peter S., μηχανικό EM>

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

30 χρόνια στην επισκευή των μηχανημάτων. Ισορροπημένη 1-συστατικού σύνθεση μετά την πρώτη εφαρμογή διεισδύει βαθιά μέσα στο υλικό. Μετά από 2-3 ώρες το αυτοκίνητο σαν καινούργιο. Σε αντίθεση με άλλα εργαλεία, υγρό γυαλί δεν βλάπτουν το σώμα.

Σεργκέι Νικολάγιεβιτς, ένα αυτοκίνητο EM>

Ακόμα και μετά από ήπια σημάδια άδεια πλύσιμο στο σώμα. Λεκέδες, φθαρμένα παπούτσια, το ξεθώριασμα των χρωμάτων – όλα αυτά είναι το αποτέλεσμα της έκθεσης σε αλκάλια. Περιέχει το σαμπουάν, έτσι ώστε να μην μπορεί να κρύψει. Η σωτηρία ήταν για τα υγρά αυτοκινήτων ποτήρι μου. Δεν έχει σημασία πόσο πολύ πλυθεί το άλογο σιδήρου, και εξακολουθεί να λάμπει. Τώρα το συνιστούσα στους πελάτες.

Κριτικές Πελατών για σιλανίου Φρουράς για τα αυτοκίνητα

Sergey, 31 χρόνια EM>

Παιδιά, πήγα στο αυτοκίνητο και το φορτηγό. Αν οι δρόμοι είναι διαφορετικά, αλλά σε όλες τις περιπτώσεις ήρθε στην ενίσχυση του σιλανίου Φρουράς. Εφαρμόστε 1 φορά το χρόνο και χωρίς να ανησυχείτε για τίποτα.

Irina, 39 ετών EM>

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Ο σύζυγος μόλις μου έδωσε το αυτοκίνητο. Φοβάται ότι θα το μηδέν ή το λεκέ. Αγόρασα αυτό το εργαλείο και μετά από 1-2 στρώσεις σύζυγό έχει αλλάξει. Τώρα είναι ήρεμη για μένα και το αυτοκίνητο.

Γιώργος, 62 χρόνων EM>

Σκεπτικισμό των διαφημιζόμενων κεφαλαίων. Δοκίμασα κάτι σιλανίου Φρουράς πριν από το ταξίδι στην έρημο. 2 ώρες σε χωματόδρομους δεν ήταν μάταια. Το αυτοκίνητο ήταν καλυμμένο με σκόνη, αλλά χάρη στο τηγμένο γυαλί εγώ το εκκαθαρίζονται σε 10 λεπτά.

Vladimir, 19 ετών EM>

Το πρώτο πράγμα που μου είπε να κάνω μπαμπά, μετά την ημερομηνία κατά την οποία το δικαίωμα να αναλάβει τη φροντίδα της εμφάνισης του αυτοκινήτου. Προσπάθησα πρώτο υγρό γυαλί και παρέμεινε πιστός σ ‘αυτόν.

Πού να αγοράσετε υγρό γυαλί σιλανίου Φρουράς για τα αυτοκίνητα

Είναι καλύτερα να ασχοληθούν με την προστασία του αυτοκινήτου και καλύψτε το με αυτή τη λύση. Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας στον ιστότοπο. Θα πρέπει να βιαστείτε, γιατί τώρα είναι επιλέξιμες για την ειδική προσφορά.

Anja Ulf

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα

You may also like...