Ομορφιά

Royal Gold Mask – Μάσκα Προσώπου Φυσικής Premium Skincare;

Royal Gold Mask

Αναπτύχθηκε ως ισχυρός ορός κατά της γήρανσης, οRoyal Gold Maskσυνδυάζει νανοσωματίδια χρυσού και φυσικά εκχυλίσματα για ένα αναζωογονητικό προϊόν περιποίησης. Συνεχίστε να διαβάζετε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την επίμαχη μάσκα με χρυσή μάσκα.

Τι είναι το Royal Gold Mask;

Χρησιμοποιώντας πραγματικά ιόντα χρυσού, τοRoyal Gold Maskχρησιμοποιεί φυσικά συστατικά για να καθαρίσει το δέρμα και να μειώσει τα αισθητά συμπτώματα της γήρανσης όπως ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Τα αντιοξειδωτικά είναι διαδεδομένα για την ικανότητά τους να προστατεύουν τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες και άλλα συστατικά βελτιώνουν την ελαστικότητα και μειώνουν τη βλάβη από τον ήλιο.
Ωστόσο, τα οφέλη του χρυσού δεν είναι απαραίτητα βάσιμα. Ορισμένοι δερματολόγοι πιστεύουν ότι μπορεί να μειώσει την υπερχρωματοποίηση και τον ασυμβίβαστο χρωματισμό στο δέρμα, μειώνοντας ταυτόχρονα τη φλεγμονή και ενεργώντας ως συστατικό κατά της γήρανσης.
Τούτου λεχθέντος, μερικές μελέτες δείχνουν ότι στην πραγματικότητα επιταχύνει τη διαδικασία γήρανσης.
Ενώ τα σωματίδια του χρυσού φαίνεται να εισέρχονται γρήγορα κύτταρα του δέρματος, η λειτουργία τους δεν είναι πλήρως κατανοητή. Φαίνεται ότι μετά την απορρόφηση αυτά τα σωματίδια μπορούν να κολληθούν μέσα στο κύτταρο, διακόπτοντας τις κανονικές λειτουργίες όπως η κίνηση, η παραγωγή κολλαγόνου και η κυτταρική διαίρεση.

Πώς λειτουργεί αυτή η μάσκα χρυσού;

Αφού καθαριστεί το δέρμα, εφαρμόστε την μάσκα ομοιόμορφα και αφήστε το να στεγνώσει για 25 λεπτά. Αφαιρέστε απαλά με κυκλικές κινήσεις.

Συστατικά στο Royal Gold Mask

Χρυσός:

Με αμφιλεγόμενα στοιχεία, τα πιθανά οφέλη του χρυσού στα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας δεν συμφωνούνται ευρέως.

Ελαιόλαδο:

Ενώ τα αντιοξειδωτικά καταπολεμούν το οξειδωτικό στρες για να αναζωογονήσουν τα κύτταρα και να απομακρύνουν τις τοξίνες, οι φαινόλες που βρίσκονται στο ελαιόλαδο βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος και αποτρέπουν το σχηματισμό ρυτίδων.

Ρίζα τζίνσενγκ:

Γνωστός για τις ιδιότητες αναζωογόνησης, το ginseng διεγείρει την κυτταρική αναγέννηση και βελτιώνει την ελαστικότητα για το ομαλό, νεανικό δέρμα. Βοηθώντας το δέρμα να απομακρύνει περιβαλλοντικούς ρύπους, το ginseng φαίνεται να καθυστερεί τη διαδικασία γήρανσης και μπορεί να προσφέρει προστατευτικά πλεονεκτήματα από την ηλιακή ακτινοβολία.

Εκχύλισμα Ginkgo:

Ως φυσικό αντηλιακό, το ginkgo μειώνει τις βλάβες που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο μειώνοντας ταυτόχρονα τη φλεγμονή για πιο υγιές δέρμα. Δημοφιλή σε πολλά καλλυντικά προϊόντα, αυτό το εκχύλισμα χρησιμοποιείται συνήθως για να μειώσει τα σημάδια γήρανσης και φαίνεται να ελαφρύνει τον τόνο του δέρματος.

Ασβέστιο:

Με την αύξηση της ταχύτητας με την οποία τα κύτταρα αναγεννούνται και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος απομακρύνονται, το ασβέστιο προάγει το νεανικό δέρμα. Μπορεί επίσης να ενισχύσει τα κύτταρα του δέρματος για βελτιωμένη σταθερότητα.

Royal Gold Mask Τιμολόγηση

Ένας σωλήνας είναι διαθέσιμος για $ 58, απλώς συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας με το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου.

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Royal Gold Mask;

Λόγω της αμφιλεγόμενης φύσης σχετικά με τα οφέλη των νανοσωματιδίων χρυσού, οι καταναλωτές ενδέχεται να επιθυμούν να συγκεντρώσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το προϊόν, κάτι που μπορεί να γίνει

Anja Ulf

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *