Psorilin - αρνητικά σχόλια, απόψεις, τιμές, επίσημη ιστοσελίδα
Υγεία

Psorilin – αρνητικά σχόλια, απόψεις, τιμές, επίσημη ιστοσελίδα

Αλοιφή Psorilin είναι μία από τις λίγες θεραπείες με τις οποίες μπορεί κανείς να απαλλαγούμε από χρόνιες δερματοπάθειες, συμπεριλαμβανομένης της ψωρίασης. Αυτή η ασθένεια επηρεάζει κάθε εικοστού πρόσωπο στον πλανήτη. Το φάρμακο αναπτύχθηκε στην Ελβετία, έχει δοκιμαστεί κλινικά και έλαβε πιστοποιητικό ποιότητας. Το φάρμακο εγκρίθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και συνιστάται για χρήση. Στη θεραπεία των διαφόρων κατηγοριών των ασθενών κρέμας ψωρίαση έδειξε υψηλή απόδοση και εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η σύνθεση και η μορφή της έκδοσης Psorilin

Το φάρμακο αποτελείται από φυσικές ουσίες φυσικής προέλευσης, εμπλουτισμένη με χημικά στοιχεία και συμπλέγματα βιταμινών. Το φάρμακο δεν

περιέχει ορμόνες και άλλες ουσίες που μπορεί να

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

προκαλέσουν επιπλοκές.

Η κρέμα περιλαμβάνει τα ακόλουθα συστατικά:

 • βιταμίνη Α, Ε και C – βοηθά στην ενίσχυση της ανοσίας και τη βελτίωση του μεταβολισμού?
 • ενεργά ιόντα αργύρου – αναστέλλουν και να καταστρέψουν τα μικρόβια που προκαλούν ασθένειες, αναζωογονούν τους μαλακούς ιστούς, επιταχύνει την αναγέννηση, αναστέλλουν τη μόλυνση?
 • αντιοξειδωτικά – θρέφει το δέρμα με υγρασία, αποκαθιστά την επιδερμίδα σε κυτταρικό επίπεδο, εμποδίζουν το ράγισμα?
 • απόσπασμα από την ανασκαφή του μύκητα – πόνος ανάγλυφα, ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία, αποτελεσματικά θεραπεύει πληγές?
 • μέντα εκχύλισμα – μειώνει τη φλεγμονή, βελτιώνει την κυκλοφορία, αντισηπτική δράση?
 • φυτικά έλαια κορεστεί τα κύτταρα του δέρματος με θρεπτικά συστατικά, να βελτιώσει τον τόνο τους, να επιταχύνουν τη διαδικασία ανάκαμψης.

Spray Psorilin είναι ένα λιπαρό λευκό υγρό με ευχάριστο άρωμα βοτάνων. Η συσκευασία του προϊόντος γίνεται σε γυάλινα φιαλίδια με όγκο 50 ml. Χωρητικότητα εξοπλισμένο με μία πιπέτα με ένα στεγανό καπάκι από καουτσούκ. Το μπουκάλι είναι κλεισμένο σε ένα κουτί από χαρτόνι που έγραφε το όνομα του φαρμάκου, τη σύνθεσή του, τα στοιχεία του κατασκευαστή και κύριες συστάσεις. Είναι ενσωματωμένη μέσα στην εκπαίδευση.

Αποθηκεύστε το φάρμακο θα πρέπει να είναι σε ένα κουτί τοποθετείται σε ένα δροσερό σκοτεινό μέρος, απρόσιτο για τα παιδιά και τα ζώα. Διάρκεια ζωής είναι 24 μήνες από την ημερομηνία έκδοσής του. Μετά τη χρήση ο ψεκασμός αντενδείκνυται, καθώς αποκτά τοξικές ιδιότητες και μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό.

Θεραπευτική δράση Psorilin

Cream Psorilin είναι το φάρμακο

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

της ολοκληρωμένης και παρατεταμένης δράσης. Η εφαρμογή του έχει ως στόχο όχι μόνο στην εξάλειψη των συμπτωμάτων, αλλά και για να απαλλαγούμε από χρόνια ασθένεια. Συστατικά του διεισδυτικά φαρμάκου στο αίμα, το νευρικό και το ανοσοποιητικό σύστημα, που επηρεάζουν το σώμα σε κυτταρικό και γενετικό επίπεδο.

Οι θετικές αλλαγές στο σώμα συμβαίνουν σε στάδια:

 1. Γενική βελτίωση της υγείας, τη σταθεροποίηση της αρτηριακής πίεσης, ομαλοποίηση του ύπνου, αφαιρώντας ανησυχία και ευερεθιστότητα.
 2. Η μείωση της έντασης με την επακόλουθη εξαφάνιση του καψίματος και φαγούρα που συνοδεύει τη χρόνια δερματοπαθειών. Η απομάκρυνση της φλεγμονής και του πόνου.
 3. Η επιβράδυνση του ρυθμού της κυτταρικής διαίρεσης της επιδερμίδας. Η μείωση του αριθμού και του μεγέθους των παθολογικών αλλοιώσεων στο

  δέρμα.

 4. Μαλακτικό, αποκόλληση και την απώλεια της keratinized κλίμακες. Η εξάλειψη των παρατυπιών, χτυπήματα και βαθουλώματα στο δέρμα.
 5. Η επούλωση των ελκών και πληγών. Η ουλές των τραυμάτων με επακόλουθη ανάκτηση των ανέπαφα μέρη του σώματος.
 6. Η μείωση της θερμοκρασίας του δέρματος. Η αφαίρεση των ερυθρότητα και οίδημα, η επιστροφή των αισθήσεων.
 7. Πρόληψη λοιμωδών νοσημάτων.
 8. OL>

  Ανακούφιση έρχεται λίγες ημέρες μετά την έναρξη της θεραπείας και έχει επίμονη.

  Το προϊόν έχει τέτοια πλεονεκτήματα:

 • υψηλής απόδοσης – πλήρη αποκατάσταση συμβαίνει στο 95% των ασθενών?
 • ευκολία στη χρήση – η κρέμα εφαρμόζεται από μόνοι τους, χωρίς βοήθεια, δεν απαιτεί τη χρήση οποιουδήποτε εξοπλισμού?
 • προσιτή τιμή – το φάρμακο μπορεί να αγοράσει ασθενείς με χαμηλά επίπεδα εισοδήματος?
 • η έλλειψη ανεπιθύμητα αποτελέσματα – το φάρμακο δεν περιέχει αντιβιοτικά και δεν αποδυναμώνει το σύστημα ανοσοποιητικό?
 • τονωτικό αποτέλεσμα στο σώμα – τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του ασθενούς

.

Ιατρική χωρίς ιατρική συνταγή, απαιτείται προηγούμενη διαβούλευση με

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

το δερματολόγο.

Ενδείξεις για τη χρήση Psorilin

Οι περισσότερες ασθένειες του δέρματος, συμπεριλαμβανομένης της ψωρίασης, έχουν την αυτοάνοση φύση προέλευσης. Ελέγχου των εν λόγω παθολογικών καταστάσεων συνοδεύεται από δυσκολίες που συνδέονται με το γεγονός ότι οι ιοί και τα βακτήρια έχουν αναπτύξει αντοχή στα περισσότερα διαθέσιμα φάρμακα. Για να διασφαλιστεί ότι η θεραπεία ήταν αποτελεσματική, θα πρέπει να γνωρίζετε την ακριβή διάγνωση. Και αυτό θα πρέπει να εξεταστεί από ειδικούς και να διεξαγάγει μια σειρά από κλινικές δοκιμές.

Η φαρμακευτική αγωγή Psorilin μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία των ακόλουθων ασθενειών:

 • ακμής?
 • μυκητιασική λοίμωξη των νυχιών και του δέρματος?
 • θυλακίτιδα?
 • dermatofitos?
 • έρπητα?
 • ποικιλόχρους πιτυρίαση?
 • σμηγματορροϊκή δερματίτιδα?
 • έκζεμα?
 • δερματική λεϊσμανίαση.

Κατά τη διαδικασία της θεραπείας θα πρέπει να ακολουθήσει τις συστάσεις του θεράποντα ιατρού και τον κατασκευαστή του φαρμάκου. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να επιτύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα και δεν βλάπτουν την υγεία τους. Συνιστάται να λάβει συμβατά εργαλεία που υποστηρίζουν την καρδιαγγειακή, το πεπτικό και το κεντρικό νευρικό σύστημα.

Οδηγίες χρήσης Psorilin

Η χρήση της κρέμας δεν συνδέεται με τις πολυπλοκότητες της ηθικής

και φυσιολογικών φύση. Εφαρμόστε την ουσία στο προσβεβλημένο δέρμα μπορεί να είναι σε οποιοδήποτε περιβάλλον – στο σπίτι, στην εργασία, σε οχήματα και σε εξωτερικούς χώρους. Το μπουκάλι δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο, μπορεί να φορεθεί σε μια τσάντα, χαρτοφύλακα ή την τσέπη ενδύματα.

Η μέθοδος εφαρμογής της ακόλουθης αλοιφής:

 1. Πλύνετε τα χέρια σας με σαπούνι και ζεστό νερό. Αν η βλάβη είναι στο κεφάλι, στη συνέχεια, πλύνετε τα μαλλιά μου. Βεβαιωθείτε ότι το δέρμα έχει απομείνει λίπος, ζωγραφίσει ή εφαρμόζονται στο παρελθόν φάρμακα. Αλκοόλ και αλκαλικά διαλύματα αντενδείκνυνται.
 2. Dry πληγείσα περιοχή. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε χαρτί, πετσέτα μπορεί να αφαιρεί τα λέπια, τα οποία θα οδηγήσουν στο σχηματισμό ανοιχτές πληγές.
 3. Συμπίεση μια μικρή ποσότητα αλοιφής να τριφτεί σε περιοχές σύλληψη του υγιούς δέρματος επί 1-1,5 cm στις άκρες των βλαβών. Μια ουσία που έχει απομείνει, δεν χρειάζεται να το καθαρίσετε απορροφάται σταδιακά.
 4. Μετά από 15-20 λεπτά το δέρμα μπορεί να είναι υγρό, στεγνό ύφασμα ή ιστό εάν είναι απαραίτητο.
 5. OL>

  Το προϊόν δεν αφήνει λιπαρό κηλίδες στα ρούχα μετά την διαγραφή δεν αφήνει ένα λιπαρό στρώμα. Περιορισμοί σχετικά με το τρίψιμο απουσιάζει χώρο και τον τόπο.

  πάροδο του χρόνου με τη χρήση της κρέμας, θα πρέπει να απέχουν από το αλκοόλ, το κάπνισμα και ισχυρά ψυχοτρόπα φάρμακα. Οι ουσίες αυτές αποδυναμώνουν τις θεραπευτικές ιδιότητες των συστατικών της αλοιφής. Θα πρέπει να περιορίσει το χρόνο παραμονής στον ήλιο και παγωνιά. Η σωματική δραστηριότητα είναι απαραίτητη για να μειωθεί το όριο για να ξεκινήσει εφίδρωση, επειδή το αλάτι διαβρώνει την πληγή. Από την επίσκεψη σάουνες και λουτρά, κολύμπι στην ανοιχτή φορείς φυσικό νερό πρέπει να εγκαταλειφθεί μέχρι την πλήρη ανάρρωση.

  Εφαρμόστε το φάρμακο πρέπει να χορηγείται δύο φορές την ημέρα – πρωί και βράδυ. Αν είναι δυνατόν, μπορείτε να προσθέσετε τη διαδικασία φαγητό. Ελάχιστη διάρκεια της θεραπείας είναι 25 ημέρες. Αν δεν συμβεί ανάκαμψη, στη συνέχεια, αυτή τη φορά διπλασιάζεται. Σε αυτή την περίπτωση, εάν παρατηρούνται θετικές αλλαγές, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό ή δερματολόγο. Μπορεί να ήταν μια παραβίαση της τεχνικής επεξεργασίας ή η κρέμα εφαρμόστηκε αρκετά γενναιόδωρα.

  Αντενδείξεις και παρενέργειες Psorilin

  Παρά το γεγονός ότι για την κατασκευή της κρέμας γάλακτος που χρησιμοποιείται και ασφαλή συστατικά, υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί στη χρήση του.

  Αντενδείξεις για τη θεραπεία της Ελβετίας ιατρική τα εξής:

  1. Μια αλλεργική αντίδραση σε ορισμένες ουσίες που περιλαμβάνονται στη σύνθεσή του. Για να αποφύγετε δυσάρεστες συνέπειες, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό.
  2. υπερβολικά ευαίσθητο δέρμα. Το φάρμακο έχει μια ισχυρή δράση και μπορεί να προκαλέσει πόνο και την επιδείνωση της υγείας.
  3. Εγκυμοσύνη και θηλασμός. Εξαρτήματα φάρμακα μπορεί να έχει μια διεγερτική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα του εμβρύου και του παιδιού. Υπάρχει δυνατότητα αποκλίσεων στην ανάπτυξη.
  4. έμφραγμα του μυοκαρδίου και εγκεφαλικό επεισόδιο, λειτουργίες στον εγκέφαλο και τη σπονδυλική στήλη, την καρδιά και το στομάχι.
  5. ηλικία των ασθενών κάτω των 18 ετών. Για τους νεαρούς άνδρες κλινικές μελέτες δεν έχουν διεξαχθεί. Οι γιατροί κάνουν την πιθανότητα των παραβιάσεων στον σεξουαλικό τομέα σε αυτή την κατηγορία των ασθενών.

  Σε σπάνιες περιπτώσεις, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τα ακόλουθα παρενέργειες:

 • κάψιμο, ερυθρότητα και κνησμός?
 • εξανθήματα, οίδημα και αιμορραγία?
 • πονοκέφαλος, αδυναμία, μειωμένη απόδοση?
 • ναυτία και έμετο.

Σε περίπτωση τέτοιων φαινομένων, η θεραπεία είναι συμπτωματική. Καθαρίστε καλά το σώμα από το φάρμακο, για να διασφαλιστεί ότι η ξεκούραση και άφθονα υγρά του ασθενούς. Κλήσεις προς την ιατρική βοήθεια από υπερβολική δόση του φαρμάκου δεν έχει καθοριστεί.

τιμή των Psorilin

Από αυτό το φάρμακο είναι εξαιρετικά δημοφιλής, υπάρχουν πολλοί που θέλουν να επωφεληθούν από την πώληση προϊόντων απομίμησης και παραποίησης. Εάν ο ασθενής αγοράζει ένα φιαλίδιο των ουδέτερων για τις ιδιότητες του υγρού, αυτό θα απλά χάνουν χρόνο, και η νόσος θα προχωρήσει. Ακόμη χειρότερα, αν η προσομοίωση θα περιλαμβάνουν επιθετική συστατικά επιβλαβή για την υγεία.

Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης, η αγορά θα πρέπει να δώσει προσοχή στα ακόλουθα σημεία:

 1. τιμή. Από αυθεντικά προϊόντα, δεν μπορεί να είναι κάτω από 950 ρούβλια. Όλα τα φθηνότερα ψεύτικο.
 2. μπουκάλι. Η δεξαμενή πρέπει να είναι κανονικού σχήματος, χωρίς χαλάρωση και στρεβλώσεις. Η ετικέτα επιχείρηση είναι κολλημένο στο μηχάνημα, έτσι ώστε το αρχικό, εφάρμοσε ομαλά, άχρωμο κόλλα.
 3. Εγχειρίδιο. Τα βάζει κατασκευαστή στις θέσεις που συνοδεύει το έγγραφο που εκτελούνται στην εκτύπωση σαφή και ευανάγνωστη γραμματοσειρά.
 4. Το χρώμα και η υφή του υλικού. Η διαφάνεια και η απόκλιση από το λευκό ματ χρώμα είναι ένα σήμα για την ακύρωση της αγοράς των φαρμάκων.

Θα πρέπει να εξετάσουμε την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στην ετικέτα. Για να πάρει τα εμπορεύματα, όταν υπάρχουν τουλάχιστον τρεις μήνες πριν από τη λήξη της.

Παρόμοια εργαλεία και το κόστος τους Psorilin

Online φαρμακεια δώρα φάρμακα με παρόμοια αποτελέσματα. Κατά την επιλογή ενός προϊόντος, είναι απαραίτητο να μελετήσει σύνθεση, αντενδείξεις και παρενέργειες.

Όπως και η ποικιλία των φθηνά φάρμακα μπορούν να εισέλθουν τον ασθενή κατά λάθος και να αναγκαστούν να κάνουν ακατάλληλες επιλογές. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερα να μην είναι σε κίνδυνο να πειραματίζεται με την υγεία τους, και απλά να πάρουν ένα δοκιμασμένο εργαλείο από την ελβετική κατασκευαστές που έχει πολλά θετικά σχόλια.

Σχόλια επισκεπτών και τους γιατρούς Psorilin

Η ιατρική κοινότητα έχει ομόφωνα τη θετική αξιολόγηση του νέου φαρμάκου κατά της ψωρίασης και άλλων δερματικών παθήσεων:

Μιχαήλ, 47 ετών Moore, ένας γιατρός :. «Για να μελετήσει τη σύνθεση της αλοιφής δεν βρείτε τα εξαρτήματα που μπορούν να προκαλέσουν παρενέργειες και επιπλοκές, όλα τα φυσικά και ασφαλή Το φάρμακο μπορεί να είναι εφαρμόζονται για τις διάφορες περιοχές του δέρματος, χωρίς περιορισμούς από την πλευρά του σώματος και περιοχή που επηρεάζεται. Ξεκίνησε κάνοντας το σκοπό αυτού του εργαλείου στους ασθενείς τους. Τα αποτελέσματα της θεραπείας ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Οι άνθρωποι που έπασχαν από δερματίτιδα και χρόνια θεραπεύτηκε μέσα σε ένα μήνα. στο την ίδια στιγμή, δεν παρατηρήθηκαν ανεπιθύμητα φαινόμενα. Όλοι οι ασθενείς βελτιωμένη υγεία, και την αύξηση της αποδοτικότητας».

Ανατόλι, 42 ετών, Βλαντιμίρ, ο γιατρός :. «Πρώτα αντέδρασαν με σκεπτικισμό (στην ασιατική ιατρική, οι αρχαίες συνταγές και τα παρόμοια), όμως, πιο βαθιά γνωριμία με την τεχνολογία της παραγωγής της, με ενδιαφέρον από τους μάθει τις απόψεις των ειδικών και τις απόψεις των ασθενών. Προδιαγεγραμμένη σε αρκετούς ασθενείς, οι οποίοι για πολλά χρόνια δεν ήταν σε θέση να απαλλαγούμε από ψωρίαση, προβλέπουν εβδομαδιαία επιθεωρήσεις. Relief ήρθαν σχεδόν αμέσως, και οι κλίμακες άρχισαν να εξαφανίζονται μέσα σε μια εβδομάδα . Πλήρης ανάκαμψης εμφανίστηκαν σε όλα, η πορεία της θεραπείας διαρκεί 4-7 εβδομάδες».

Νέλι, 40, Μαγκαντάν, ο γιατρός :. «Θα ήθελα να συστήσω αυτό το φάρμακο στον ασθενή, που τηρούν το έβδομο έτος έχουν δοκιμάσει πολλές εγχώριες, ξένες φάρμακα και εναλλακτική ιατρική βοήθησε μόνο ένα εργαλείο,. μετά από δύο μήνες θεραπείας, η νόσος νικήθηκε. “

Ρίξτε μία ματιά στις κριτικές σχετικά με ασθενείς:

Andrew, 36 ετών, : «Η ασθένεια προκαλεί δυσφορία και ταλαιπωρία για τρία χρόνια, επισκέφθηκε διάφορους γιατρούς και υποβλήθηκε σε επεξεργασία με διάφορα φάρμακα και φυσιοθεραπεία Το Διαδίκτυο έπιασε το υλικό σε αυτό το φάρμακο,. και σχόλια που εφαρμόζεται ανθρώπους. Διέταξε στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή, να θέσει κατά τη διάρκεια ενός μήνα, δύο φορές την ημέρα. Βοήθησε πλάκα εξαφανίστηκε, το δέρμα γίνεται λείο και ελαστικό».

Έλενα, 25 ετών : «Με την ψωρίαση έζησε για πέντε χρόνια, η οποία υπενθυμίζει πόσο γνήσια και παρατεταμένη εφιάλτη θεραπευτεί με την περίπτωση – από καθαρή απόγνωση έχουν από καιρό μελετηθεί κοινωνικά δίκτυα και πέσαμε πάνω σε μία κριτική. για αυτή την κρέμα γάλακτος. Η τιμή είναι 1.000 ρούβλια, δεν φοβάται, όπως και κατά τα χρόνια που πέρασαν πολλά περισσότερα. Η ευτυχία ήρθε σε ένα μήνα, όταν εξαφανίστηκε μισούσε σημεία και νιφάδες».

Leonid, 43, : «Με το ελβετικό τζελ σταμάτησαν να ανησυχούν για νέο άσχημο κηλίδες στα χέρια και το πρόσωπο Τώρα μπορείτε να αισθανθείτε ελεύθεροι να πάει στην παραλία, φορούν αποκαλυπτικά ρούχα, δεν φοβάται να προκαλέσει. άλλοι το αίσθημα της αηδίας και αποστροφής».

Anja Ulf

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα

You may also like...