Υγεία

Psoridex – Αποτελεσματική φόρμουλα περιποίησης του δέρματος για την αντιμετώπιση της ψωρίασης;

Psoridexείναι μια τοπική θεραπεία περιποίησης της επιδερμίδας που σας βοηθά να ανακουφίσετε τα συμπτώματα και τον πόνο της ψωρίασης. Το προϊόν αυτό διατίθεται αποκλειστικά σε καταναλωτές που διαμένουν στην Ισπανία.

Τι είναι το Psoridex;

Η ψωρίαση είναι μια κατάσταση του δέρματος που εμφανίζεται ως κόκκινα, ξηρά, φαγούρα επιθέματα σε όλο το σώμα σας. Αυτή η πάθηση δεν μπορεί να θεραπευτεί και επηρεάζει το 4% των ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο. Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους αποφεύγουν δημόσιους χώρους ή προσπαθούν να καλύψουν τις περιοχές που επηρεάζονται από αυτή την ασθένεια. Μελέτες δείχνουν ότι αυτή η κατάσταση εμφανίζεται διαλείπουσα και συχνά εμφανίζεται σε περιόδους μεγάλου άγχους. Όταν εξισορροπείτε ήδη το άγχος οποιωνδήποτε δραστηριοτήτων, το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι ένα ξεμπλοκάρισμα. Ευτυχώς, ο αντίκτυπος αυτός μπορεί να προληφθεί ή να επιλυθεί με τη χρήση του Psoridex.
Psoridexβοηθά τους καταναλωτές να καταπολεμήσουν τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η ψωρίαση στο σώμα σας. Πρόκειται για μια τοπική θεραπεία, η οποία μπορεί:

  • Αποτρέψτε την ανάπτυξη των δερματικών κυττάρων που μπορούν να επεκτείνουν την ψωρίαση
  • Εξαλείψτε την παλίνδρομια
  • Ελέγξτε την ποσότητα των επηρεαζόμενων περιοχών

Πριν από την εμφάνιση του Psoridex, τα φάρμακα για την ψωρίαση συνήθως συμπεριλάμβαναν ιατρικές διαδικασίες, τοπικά στεροειδή και θεραπεία από έναν δερματολόγο. Αυτές οι μέθοδοι είναι εξαιρετικά ακριβές και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται από ιατρό. Αν θέλετε να πάρετε τον εαυτό σας τον έλεγχο της ψωρίασης, το Psoridex μπορεί να είναι το καλύτερο στοίχημά σας.

Πώς λειτουργεί το Psoridex;

Ο μόνος τρόπος με τον οποίο οποιοδήποτε προϊόν φροντίδας της επιδερμίδας είναι αποτελεσματικό είναι να έχετε τα κατάλληλα συστατικά για να τονώσει αυτή την αντίδραση. Μέσα σε αυτόν τον τύπο, θα βρείτε υψηλής ποιότητας συστατικά που θα σας βοηθήσουν να απαλύνει τις οδυνηρές περιοχές που αντιμετωπίζετε την ψωρίαση. Τα συστατικά περιλαμβάνουν:

  • Ελαιόλαδο Helianthus Annuus (ηλιέλαιο)
  • Υγρή παραφίνη
  • Prunus Amygdalus Dulcis (γλυκό αμύγδαλο) Πετρέλαιο
  • Λάδι σπόρων προς σπορά
  • Triticum Vulgare (Σιτάρι) Γαλάκτωμα

Κάθε ένα από αυτά τα συστατικά βοηθά να σας δώσει την αντίδραση που θέλετε, προστατεύοντας το δέρμα σας από πρόσθετες ζημιές. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για κάθε ουσία.

Ηλιέλαιο

Αυτός ο τύπος ελαίου είναι γνωστός για την μαλάκυνση του παχέος δέρματος που είναι γνωστή η ψωρίαση. Βοηθά επίσης να μειώσει την κνησμό και την ταλαιπωρία που σχετίζεται με αυτή την κατάσταση.

Υγρή παραφίνη

Η υγρή παραφίνη μπορεί να εξαλείψει την περίσσεια βακτηρίων, γεγονός που μπορεί να επιδεινώσει την εμφάνιση της ψωρίασης. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να απορροφηθούν στο δέρμα σας και να ξεκινήσει η διαδικασία επούλωσης.

Γλυκό αμυγδαλέλαιο

Το γλυκό αμυγδαλέλαιο έχει μια δραματική επίδραση στο μέγεθος της φλεγμονής που βιώνει το δέρμα σας. Είναι επίσης υπεύθυνη για τη διαδικασία που περνάει το σώμα σας για να διατηρεί την ομαλότητα της τρίχας και της επιδερμίδας σας.

Λάδι σπόρων προς σπορά

Το έλαιο σπόρων προς σπορά βρίσκεται συχνά σε θεραπείες περιποίησης της επιδερμίδας για ξηρό δέρμα, καθώς βοηθάει στην ενυδάτωση σας βαθιά, ενώ αντιστέκεται στην ξηρότητα στον αέρα. Βοηθά επίσης στην εξάλειψη των τοξινών από το δέρμα σας, ενώ σας προστατεύει από τις τοξίνες που βρίσκονται στο περιβάλλον.

Σιτέλαιο

Αυτό το λάδι έχει σκοπό να σας δώσει ανακούφιση από τη συνεχή κνησμό και τον πόνο που περνάτε με την ψωρίαση. Ενθαρρύνει επίσης τα κύτταρα του δέρματός σας να αναπαραχθούν με τον σωστό ρυθμό για να βελτιώσουν την υφή της επιδερμίδας σας.

Χρησιμοποιώντας Psoridex

Ο ιστότοπος δεν δίνει οδηγίες για τη χρήση του Psoridex στη ρουτίνα σας. Δεδομένου ότι είναι μια ενυδατική κρέμα, θα πρέπει να σχεδιάσετε να την εφαρμόσετε για να καθαρίσετε το δέρμα. Ωστόσο, δεν υπάρχουν ενδείξεις για το πόσο συχνά πρέπει να χρησιμοποιείτε την κρέμα για να αποκτήσετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μερικές κρέμες απαιτούν να πλένετε το δέρμα σας πρώτα, ενώ άλλες μπορούν να εφαρμοστούν γενναιόδωρα καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες που αναφέρονται στην ετικέτα για να καθορίσετε την καλύτερη μέθοδο εφαρμογής.

Τιμολόγηση για Psoridex

Εάν θέλετε να εξαλείψετε την ψωρίαση από την επιδερμίδα σας για το καλό, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επενδύσετε € 39. Ο ιστότοπος δεν αναφέρει τις αμοιβές για αποστολή και χειρισμό, αλλά δηλώνει ότι η μόνη τοποθεσία που μπορεί να αγοράσει το Psoridex αυτή τη στιγμή είναι η Ισπανία. Εάν δεν βρίσκεστε εντός της χώρας, δεν θα μπορείτε να αποστείλετε αυτό το προϊόν σε εσάς.

Επικοινωνία με τους δημιουργούς του Psoridex

Προς το παρόν, ο ιστότοπος για το Psoridex δεν διαθέτει στοιχεία επικοινωνίας. Η αρχική σελίδα είναι διαθέσιμη στα ισπανικά και φαίνεται ότι βρίσκεται υπό κατασκευή σε ορισμένες περιοχές. Μπορείτε να ελέγξετε αργότερα για να δείτε αν έχουν δημοσιευτεί αυτές οι πληροφορίες.

Psoridex Συμπέρασμα επανεξέτασης

Το Psoridex είναι ένα χρήσιμο φάρμακο για τους καταναλωτές που υποφέρουν συχνά από ψωρίαση. Παρόλο που ο ιστότοπος δεν παρέχει πολλές πληροφορίες σχετικά με τη φόρμουλα, η απόφαση να βελτιωθεί η κατάσταση του δέρματός σας θα πρέπει να είναι εύκολη. Το Psoridex θα μπορούσε εύκολα να είναι το κλειδί για την εξάλειψη της ερυθρότητας και του πόνου, μια για πάντα.
Εάν ήδη κάνετε μια θεραπεία για την ψωρίαση μέσω του γιατρού σας, θα χρειαστεί να συντονίσετε οποιεσδήποτε αλλαγές στο σχήμα σας μαζί τους. Ο γιατρός σας θα σας βοηθήσει να μείνετε είτε με τη θεραπεία που χρησιμοποιείτε ήδη είτε θα σας βοηθήσουμε να μεταβαίνετε στη χρήση του Psoridex.

Anja Ulf

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *