Υγεία και εσείς

Piperine Forte κριτική: Συστατικά, παρενέργειες, Ηνωμένο Βασίλειο, απάτη, λειτουργεί;

Piperine Forte κριτική: Συστατικά, παρενέργειες, Ηνωμένο Βασίλειο, απάτη, λειτουργεί;

Piperine Forte Κριτικές

Το Piperine Forte περιγράφεται ως χάπι αδυνατίσματος. Είναι touted να βοηθήσει με την απώλεια βάρους, αλλά σύμφωνα με πολλούς από τους χρήστες του, το συμπλήρωμα δεν είναι αρκετά αποτελεσματικό. Ο παρασκευαστής του προϊόντος ισχυρίζεται ότι το συμπλήρωμα μπορεί να καίει λίπος, να εμποδίζει το σχηματισμό νέων λιπωδών κυττάρων και να καταστέλλει την όρεξη, προκαλώντας έτσι απώλεια βάρους.

Εταιρεία πίσω από Piperine Forte

Το Piperine Forte παράγεται από την Visiomedica, η οποία επίσης παράγει άλλα συμπληρώματα απώλειας βάρους. Η εταιρεία που εδρεύει στην Πολωνία χρησιμοποιεί Piperine (ουσία που περιέχεται σε μαύρο πιπέρι) για να κάνει το χάπι αδυνατίσματος.

Piperine Forte Απαιτήσεις

 • Αυξάνει τον μεταβολισμό.
 • Αυξάνει τον μεταβολισμό του θερμοκηπίου.
 • Αποτρέπει τη δημιουργία νέων λιπωδών κυττάρων.
 • Περιορίζει την όρεξη.
 • Ενισχύει την έκκριση των πεπτικών χυμών.

Piperine Forte Συστατικά

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το δραστικό συστατικό είναι πιπεριίνη. Αυτό το συστατικό μελετάται για να επιταχύνει το μεταβολισμό, να εμποδίσει το σχηματισμό νέων λιπωδών κυττάρων και να διεγείρει την έκκριση χωνευτικών χυμών. Άλλα συστατικά περιλαμβάνουν: εκχύλισμα καραμέλας και πιπέρι καγιέν. Το πρώτο παρέχει ενέργεια και μειώνει την κόπωση, ενώ η τελευταία καταστέλλει την όρεξη, επιταχύνει το μεταβολισμό και εμποδίζει τη φούσκωμα.

Πώς λειτουργεί το Piperine Forte;

Ο κατασκευαστής συνεχίζει να τονίζει ότι το συμπλήρωμα λειτουργεί, ακόμη και όταν υπάρχουν πολλές καταγγελίες για κακή αποτελέσματα που προέρχονται από τους χρήστες. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το συμπλήρωμα λειτουργεί με την τόνωση του υποδοχέα της ισταμίνης, η οποία αυξάνει το ρυθμό μεταβολισμού που προκαλεί καύση λίπους και έκκριση περισσότερων χωνευτικών χυμών. Αυτό επίσης αυξάνει τον μεταβολισμό του θερμοκηπίου που εμποδίζει το σχηματισμό νέων λιπωδών κυττάρων.

Piperine Forte υπέρ

 • Προωθεί μια άλιπη μάζα σώματος.
 • Βοηθά στην απώλεια βάρους.
 • Ενισχύει το μεταβολισμό.

Piperine Forte Μειονεκτήματα

 • Δεν παρέχει τα επιθυμητά αποτελέσματα σε πολλούς χρήστες.
 • Μπορεί να μην λειτουργήσει αποτελεσματικά όπως φέρεται από τον κατασκευαστή.
 • Μερικοί πελάτες είχαν δυσάρεστες παρενέργειες μετά τη χρήση τους.
 • Έρχεται σε υψηλότερη τιμή.
 • Η ναυτιλιακή διαδικασία είναι πολύ περίπλοκη.

Τα αποτελέσματα Piperine Forte

Σύμφωνα με τους χρήστες, το συμπλήρωμα δεν παρουσιάζει σημαντικά θετικά αποτελέσματα. Τα αποτελέσματά της γίνονται αισθητά μετά από 3 μήνες, τα οποία είναι μακρά χρονική περίοδο και τα αποτελέσματα είναι ελάχιστα. Τα αποτελέσματα μάζας άπαχου σώματος είναι λίγο κάτω από το μέσο όρο.

Πού να αγοράσετε Piperine Forte;

Το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε το Piperine Forte είναι στο διαδίκτυο. Συνιστάται να αγοράσετε το προϊόν από μια αξιόπιστη ηλεκτρονική πλατφόρμα για να αποφύγετε τη δημιουργία ψεύτικου προϊόντος. Το συμπλήρωμα είναι σπάνιο, οπότε μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί στα περισσότερα καταστήματα φαρμακείων στο διαδίκτυο.

Είναι Piperine Forte μια απάτη;

Το γεγονός ότι το Piperine Forte μπορεί να φέρει μερικά καλά αποτελέσματα δεν είναι απάτη! Μερικοί άνθρωποι έχουν ονομάσει το συμπλήρωμα μια απάτη μετά τη χρήση του και να μην πάρει πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα. Υπάρχουν πολλά ψεύτικα προϊόντα Piperine Forte εκεί έξω, και αυτά είναι σίγουρα μια απάτη επειδή δεν δουλεύουν καθόλου.

Piperine Forte Παρενέργειες

Το χάπι αδυνατίσματος περιέχει φυσικά συστατικά, επομένως δεν προκαλεί απειλητικές για τη ζωή παρενέργειες. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες έχουν παραπονεθεί για αφόρητες παρενέργειες όπως διαταραχές του στομάχου, κεφαλαλγία και παρατεταμένη ναυτία. Το συμπλήρωμα μπορεί να επιδεινώσει τα συμπτώματα σοβαρών παθήσεων όπως είναι οι καρδιαγγειακές παθήσεις και ο διαβήτης, έτσι ώστε τα άτομα που πάσχουν από αυτές τις ασθένειες να συμβουλευτούν έναν γιατρό πριν το χρησιμοποιήσουν.

Τελική ετυμηγορία

Γενικά, το Piperine Forte δεν είναι αρκετά αποτελεσματικό όταν πρόκειται να βοηθήσετε στην απώλεια βάρους! Δεν παρέχει μέγιστη ώθηση στο μεταβολισμό, καταστολή της όρεξης και απώλεια λίπους. Αν είστε σοβαροί με απώλεια βάρους, καλό είναι να αποφύγετε αυτό το προϊόν και να πάτε για τα αξιόπιστα προϊόντα απώλειας βάρους εκεί έξω.

Anja Ulf

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *