Δύναμη

PeniSizeXL: Άνδρες σεξουαλική ευχαρίστηση & βελτίωση της απόδοσης;

PeniSizeXLείναι ένα συμπλήρωμα που ισχυρίζεται ότι αυξάνει το μήκος ενός μέλους του άνδρα χωρίς άλλες αλλαγές στη ρουτίνα του χρήστη. Αυτός ο τύπος έρχεται σε πολλαπλά πακέτα, ανάλογα με το πόσο χρόνο ο χρήστης επιθυμεί να συμμετάσχει στη θεραπεία.

Τι είναι το PeniSizeXL;

Όταν πρόκειται για τη σεξουαλική ζωή κάποιου, είναι συνηθισμένο να έχουμε προβλήματα με την εμπειρία με κάποιο τρόπο. Μερικοί άνδρες αγωνίζονται με στυτική δυσλειτουργία, η οποία μπορεί εύκολα να αντιμετωπιστεί. Ωστόσο, όταν κάποιος θέλει να βελτιώσει το μέγεθος του μέλους του, υπάρχουν περιορισμένες επιλογές. Οι δημιουργοί τουPeniSizeXLπιστεύουν ότι έχουν ένα φάρμακο που μπορεί να βοηθήσει.
PeniSizeXL κάνει πολλές αξιώσεις για τους χρήστες, λέγοντας ότι:

 • Μπορεί να αυξήσει το μέγεθος του μέλους του χρήστη κατά τρεις ίντσες σε μήκος
 • Μπορεί να αυξήσει τη δύναμη των στύσεων που έχουν
 • Μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο της πρόωρης εκσπερμάτωσης
 • Μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα των οργασμών
 • Μπορεί να υποστηρίξει μια αυξημένη σεξουαλική κίνηση

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε σχετικά με τα συστατικά που περιλαμβάνονται ή ενδέχεται να μην βοηθήσουν.

Συστατικά

Υπάρχουν πολλά συστατικά που εμπλέκονται στη θεραπεία PeniSize XL, τα οποία είναι:

 • Tribulus Terrestris, η οποία έχει ενισχύσει επιστημονικά την παραγωγή ορμονών στο σώμα
 • Muira Puama, η οποία λειτουργεί κυρίως ως αφροδισιακό και γνωστικό ενισχυτικό στις περισσότερες χώρες
 • Το Ginseng, το οποίο μπορεί να βοηθήσει τους άνδρες που αγωνίζονται με τη σεξουαλική δυσλειτουργία ή τα επίπεδα χοληστερόλης
 • Η ρίζα Maca, η οποία έχει χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση της γονιμότητας, την ισορροπία των ορμονών και την προώθηση μιας υγιούς όρεξης
 • Το φύλλο Damiana, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες για τον τρόπο που προάγει μια πιο ενεργή σεξουαλική ορμή και περισσότερη ευχαρίστηση κατά τη σεξουαλική επαφή
 • Hogweed, η οποία μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο ασθενειών που επηρεάζουν τα γεννητικά όργανα

Παρόλο που κάθε μία από αυτές τις θεραπείες παίζει ρόλο στην παραγωγή ορμονών, στη σεξουαλική ορμή ή στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, δεν υπάρχουν επιστημονικές μελέτες που να αποδεικνύουν ότι αυξάνουν το μέγεθος του μέλους του χρήστη.

Χρησιμοποιώντας το PeniSize XL

Οι καταναλωτές θα πάρουν το PeniSize XL σε κάψουλα, το οποίο πρέπει να λαμβάνεται δύο φορές την ημέρα. Η πρώτη δόση (μία κάψουλα) θα πρέπει να καταναλώνεται με πρωινό, προετοιμασία για την ημέρα. Η άλλη δόση (μία κάψουλα) πρέπει να χρησιμοποιηθεί περίπου μισή ώρα πριν ο χρήστης σχεδιάσει να συμμετάσχει σε επαφή για την πρόσθετη ώθηση. Εάν ο χρήστης δεν καταλήξει να έχει σεξουαλική επαφή εκείνη την ημέρα, η δεύτερη δόση μπορεί να ληφθεί το ίδιο χρονικό διάστημα πριν από το γεύμα αντ ‘αυτού.
Αυτή η θεραπεία μπορεί να επηρεάσει τα επίπεδα ορμονών, έτσι ώστε οι καταναλωτές που έχουν τυχόν συνταγές που το επηρεάζουν μπορεί να θέλουν να επιβεβαιώσουν με έναν γιατρό ότι το PeniSizeXL είναι εντάξει για να συμπεριληφθεί.

Τιμολόγηση για PeniSizeXL

Οι καταναλωτές έχουν την επιλογή των ακόλουθων πακέτων:

 • Δύο μπουκάλια: 79,00 δολάρια
 • Τρία μπουκάλια: 129,00 δολάρια
 • Έξι φιάλες: 237,00 δολάρια

Εάν αυτός ο τύπος δεν προωθεί ένα μεγαλύτερο μέλος για τον χρήστη, έχουν έως και 14 ημέρες για να επιστρέψουν το προϊόν, το οποίο θα πρέπει να τους επιστραφεί πλήρης επιστροφή με την έγκριση της εξυπηρέτησης πελατών.

Επικοινωνία με τους δημιουργούς του PeniSizeXL

Δεδομένου ότι η θεραπεία αυτή κάνει τέτοιους σημαντικούς ισχυρισμούς, οι καταναλωτές μπορεί να βρεθούν με ερωτήσεις. Για να αποκτήσετε έναν εκπρόσωπο, θα χρειαστεί να κάνετε κλικ στο κουμπί “Επικοινωνία” στο κάτω μέρος της σελίδας, το οποίο θα ανοίξει μια φόρμα συμπλήρωσης.

PeniSize XL Περίληψη

Το PeniSizeXL κάνει κάποιες αξιώσεις, αλλά τα σχετικά συστατικά δεν υποστηρίζουν πραγματικά το αποτέλεσμα. Οι καταναλωτές καλούνται να δοκιμάσουν τη θεραπεία λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις πληροφορίες, λαμβάνοντας υπόψη και τη σύντομη πολιτική επιστροφής.

Anja Ulf

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *