Υγεία

NikoStop – Οι σταγόνες κατά του στρες και ευερεθισμάτων βοηθούν να σταματήσουν το κάπνισμα;

Μόνο τον περασμένο αιώνα, η κατανάλωση τσιγάρων αυξήθηκε κατά περισσότερο από 400%. Η ιατρική έρευνα έχει δείξει ότι η κατανάλωση καπνού είναι ένας από τους μεγαλύτερους δολοφόνους των ανθρώπων, μόνο για να ξυλοκοπείται από τον καρκίνο και άλλες σοβαρές ιατρικές ασθένειες.
Επιπλέον, πολλές ψυχολογικές μελέτες έχουν δείξει ότι το κάπνισμα τσιγάρων συνήθως αρχίζει στα περισσότερα άτομα από νεαρή ηλικία ως αποτέλεσμα της πίεσης των ομοτίμων. Ωστόσο, καθώς γερνάμε, το σώμα μας αρχίζει να βασίζεται στον καπνό για ένα ήπιο χτύπημα, καθιστώντας μας εθισμένους στο κάπνισμα.
Προκειμένου να εγκαταλείψουμε, υπάρχουν τώρα πολλά προϊόντα όπως τα μπαλώματα, τα έλαια, τα τσίχλες από τα οποία μπορούμε να επιλέξουμε. Αυτά τα στοιχεία βοηθούν το σώμα μας να μεταφέρει χαμηλά επίπεδα νικοτίνης (ο δραστικός παράγοντας στον καπνό) και βοηθά στην εξάλειψη σιγά-σιγά της εξάρτησης από τα τσιγάρα.

Σχετικά με το NikoStop

NikoStopέχει περιγραφεί ως “συμπλήρωμα πετρελαίου κατά του στρες” που μας βοηθά να σταματήσουμε το κάπνισμα με έναν εύκολο και βιώσιμο τρόπο. Επιτυγχάνει αυτό το αποτέλεσμα εξαλείφοντας αργά τα συμπτώματα που μας κάνουν να καπνίζουμε τσιγάρα.
Επιπροσθέτως,NikoStopπεριέχει επίσης δραστικά συστατικά που καθαρίζουν τυχόν συσσωρεύσεις πίσσας και νικοτίνης που μπορεί να έχουν συγκεντρωθεί στους πνεύμονες και τα περάσματα του αέρα. Άλλες βασικές πτυχές αυτού του προϊόντος περιλαμβάνουν:

(i) Βελτίωση εστίασης:

Υπάρχουν ορισμένα διεγερτικά μέσα στο μείγμα που μας βοηθούν να μείνουμε συγκεντρωμένα και να μειώσουμε την εξάρτησή μας από τα τσιγάρα όταν αρχίζουμε να βιώνουμε ήπιο άγχος ή άγχος.

(ii) Ανάπαυση + Ανάκτηση:

Μια άλλη σημαντική πτυχή της ευημερίας μας που φροντίζει η NikoStop είναι οι «κύκλοι ύπνου» και «αναλογία ανάκτησης». Όταν είμαστε ξεκούραστοι, παραμένουμε ήρεμοι και συνθέτουν όλη την ημέρα. Ως αποτέλεσμα αυτού, δεν αναγκάζουμε να καπνίζουμε κάθε φορά που παρουσιάζεται ένα δύσκολο σενάριο.

(iii) Τροποποίηση συνήθειας:

Όταν χρησιμοποιείται όπως προδιαγράφεται, το συμπλήρωμα αυτό εξαλείφει την ανάγκη μας να καπνίζουμε όλη την ώρα. Εξασφαλίζει επίσης ότι δεν δημιουργούμε άλλες παρόμοιες συνήθειες ώστε να αντισταθμίσουμε την έλλειψη πρόσληψης νικοτίνης.

Τι περιέχει το NikoStop;

Τα βασικά συστατικά που καθιστούν αυτή την φόρμουλα τόσο αποτελεσματική περιλαμβάνουν:

(i) Σύμπλεγμα βιταμινών:

Κάθε μερίδα αυτού του προϊόντος συνοδεύεται από ένα μοναδικό εκχύλισμα βιταμινών B1 + B3 που έχει αποδειχθεί ότι βελτιστοποιεί τη λειτουργία του νευρικού μας συστήματος. Εκτός από αυτό, συμβάλλει επίσης στη βελτίωση της λειτουργίας του εγκεφάλου, ώστε να εξαλειφθεί ο πόθος που μπορεί να προκύψει σε σχέση με τα τσιγάρα.

ii) Hawthorn:

Αυτό το φυσικό φυτικό εκχύλισμα εμποδίζει την υποβάθμιση των αιμοφόρων αγγείων μας ώστε να παραμείνουμε ήρεμοι και χαλαροί.

(ίϋ) Β6:

Αυτή είναι μια υποτιμημένη βιταμίνη που έχει αποδειχθεί ότι συμμετέχει στη σύνθεση της σεροτονίνης. Όπως όλοι γνωρίζουμε, η σεροτονίνη αναφέρεται επίσης ως η «ευτυχισμένη ορμόνη» επειδή επιτρέπει σε αυξημένες καταστάσεις διάθεσης που μας κάνουν να χαλαρώσουμε.

(ίν) Τρυπτοφάνη:

Αυτό είναι ένα ουσιαστικό αμινοξύ που μας βοηθά να παραμείνουμε χαρούμενοι και σε μια θετική κατάσταση του νου. Όχι μόνο αυξάνει τη διάθεσή μας, κάνει πιο ήρεμη και αυξάνει την ποιότητα του ύπνου μας.

(ν) Melissa:

Ένα άλλο υποτιμημένο βότανο που έχει κλινικά αποδειχθεί ότι προστατεύει το σώμα μας από το στρες, τη νευρικότητα και την κατάθλιψη που μπορεί να προκληθεί λόγω της απουσίας νικοτίνης στο σώμα μας.

vi) Λεβάντα:

Ενώ πολλοί μπορεί να συσχετίζουν λεβάντα με αρώματα, αυτό το λουλούδι είναι επίσης γνωστό ότι χρησιμεύει ως ισχυρό προσαρμογόνο. Έχει αποδειχθεί ότι διαθέτει πολλές ισχυρές δυνάμεις καθαρισμού που μπορούν να βοηθήσουν στην εξάλειψη ανεπιθύμητων τοξινών που μπορούν να προκαλέσουν μεταβολές της διάθεσης.

Πού μπορώ να αγοράσω NikoStop;

Όλες οι παραγγελίες για NikoStop μπορούν να τοποθετηθούν στον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας. Μια ενιαία φιάλη περιέχει 50ml του διαλύματος και διατίθεται στην τιμή των € 39. Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν με ασφαλή μέσα όπως PayPal, MasterCard και Visa.

Anja Ulf

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *