Δύναμη

MaxLift

MaxLift

Κρέμα MaxLift είναι μια μοναδική κρέμα ορού, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την ανύψωση. Αυτό το προϊόν εμφανίστηκε στην αγορά καλλυντικών σχετικά πρόσφατα, αλλά πολλές γυναίκες έχουν ήδη αποκτήσει αυτόν τον παράγοντα αναζωογόνησης και το έλεγξαν με την εμπειρία τους. Αυτό το προϊόν βασίζεται σε ένα σύνολο δραστικών ουσιών που βοηθούν να δώσει στο δέρμα μια ομαλή δομή και ιδανική εμφάνιση.

Δομή

Το κολλαγόνο αποτελεί αναπόσπαστο συστατικό της νεανικής επιδερμίδας. Όταν η ουσία αυτή είναι ανεπαρκής, οι ίνες ελαστικότητας του δέρματος χάνουν τις υποστηρικτικές τους ιδιότητες και η επιδερμίδα γίνεται φτωχή. Η εμφάνιση των ρυτίδων είναι επίσης συνέπεια της έλλειψης κολλαγόνου στο δέρμα. Αυτή η ουσία, που παρέχεται από την κρέμα, βοηθά στην αποκατάσταση της ελαστικότητας της επιδερμίδας και την κορεσμό της με την απαραίτητη ποσότητα υγρού. Το κολλαγόνο είναι επίσης υπεύθυνο για την αναγέννηση των ιστών. Η ουρία είναι μια φυσική ενυδατική κρέμα που υπάρχει στον φυσικό παράγοντα ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Η συνθετική εκδοχή της ουρίας, που χρησιμοποιείται στα καλλυντικά, βοηθά στην κορεσμό της επιδερμίδας με υγρασία και αποκαθιστά την ισορροπία νερού-λιπιδίων. Η ουρία συμβάλλει επίσης στην πρόληψη της εξάτμισης του υγρού από τα κύτταρα και διεξάγει τέλεια άλλα συστατικά των καλλυντικών στα βαθιά στρώματα της επιδερμίδας. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα συστατικό που έχει έντονο ενυδατικό αποτέλεσμα. Κορεσίζει τα κύτταρα με την απαραίτητη ποσότητα υγρασίας και τα δεσμεύει στον ενδοκυτταρικό χώρο. Η ενέργεια αυτή σας επιτρέπει να αποτρέψετε την εξάτμιση του υγρού και την αποστράγγιση του δέρματος. Επιπλέον, το υαλουρονικό οξύ είναι υπεύθυνο για την αναγέννηση των ιστών, βοηθά στην επούλωση βλαβών και την πλήρωση των ρυτίδων. Αυτό το συστατικό μαλακώνει την επιδερμίδα και δίνει ένα ομοιόμορφο τόνο. Το Clay είναι ένα συστατικό της κρέμας Maxilift, το οποίο έχει ένα σφίξιμο αποτέλεσμα και απαλύνει τις ρυτίδες. Επιπλέον, ο πηλός ασκεί αντιοξειδωτική επίδραση, εξουδετερώνοντας την επίδραση των ελεύθερων ριζών στο δέρμα ή τη χρήση
Εφαρμόστε με τις άκρες των δακτύλων στις προβληματικές περιοχές (ρυτίδες, επιδερμίδα) και αφήστε τον ορό να απορροφηθεί. Το υπόλοιπο του ορού γάλακτος αφαιρείται με μια υγρή χαρτοπετσέτα ή βαμβάκι, εφαρμόστε το μακιγιάζ. Μετά από 8-10 ώρες ξεπλύνετε τον ορό με νερό

Anja Ulf

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *