Υγεία και εσείς

Maxi Lash – απόψεις σχετικά με τον ορό για αύξηση των βλεφαρίδων

Οι βλεφαρίδες είναι ένα σημαντικό στοιχείο της ομορφιάς, για κάθε γυναίκα. Ωστόσο, κατά κύριο λόγο χρησιμεύουν για την προστασία του ματιού. Το κύριο καθήκον τους είναι να προστατεύσουν το μάτι από δυσμενείς εξωτερικούς παράγοντες όπως η σκόνη, η βρωμιά και η σκόνη.

Γιατί πέφτουν οι βλεφαρίδες;

Οι βλεφαρίδες σας έχουν αραιωθεί και για να εξαλείψετε αυτό το πρόβλημα πρέπει πρώτα να προσδιορίσετε την αιτία. Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι για την απώλεια των βλεφαρίδων είναι:.

 • αλλεργία – στα καλλυντικά ή τους φακούς επαφής
 • χρήση ορισμένων φαρμάκων
 • υποθυρεοειδισμός,
 • Λοιμώξεις και φλεγμονές των βλεφάρων και των τριχοθυλακίων,
 • οι επιπτώσεις των ελευθέρων ριζών (τσιγάρα, ρύπανση του περιβάλλοντος),
 • κακή διατροφή,
 • οφθαλμικές επεμβάσεις.

Συχνά συμβαίνουν βλεφαρίδες που οφείλονται σε ακατάλληλη φροντίδα των ματιών. Κυρίως πρόκειται να μην κάνουμε σωστά ή συχνά να ξεχνάμε το μακιγιάζ των ματιών. Ο ύπνος στο μακιγιάζ κάνει τις εκβολές των τριχοθυλακίων και ο φραγμός του ερεθισμού των ματιών, οι βλεφαρίδες αποδυναμώνουν και πέφτουν. Το ξεπλυμένο μακιγιάζ οδηγεί επίσης σε μηχανική βλάβη των βλεφαρίδων, όπως το σπάσιμο.
Το γεγονός της απώλειας των βλεφαρίδων μπορεί επίσης να αποτελεί ένδειξη σοβαρής ασθένειας και ανεπαρκούς φροντίδας. Όταν επιμηκύνετε συχνά βλεφαρίδες στο σαλόνι ή χρησιμοποιείτε υπερβολικά κοστούμια, οι βλεφαρίδες σας χρειάζονται απλώς την ανοικοδόμηση και την αναγέννηση. Έχουμε έναν αποδεδειγμένο τρόπο για να αποφύγετε την πτώση των βλεφαρίδων.

Make Lash: Ορός ειδικών βλεφαρίδων

Το Make Lash είναι ένας ειδικός ορός σχεδιασμένος για γυναίκες με όνειρο να έχουν υγιείς, πληρέστερες και μακρύτερες βλεφαρίδες. Τα προχωρημένα δραστικά συστατικά που περιέχονται στον ορό καθιστούν τη θεραπεία κατάλληλη για την ανανέωση λεπτών και λεπτών βλεφαρίδων από τη φύση, καθώς και εκείνων που έχουν υποστεί βλάβη λόγω ακατάλληλης φροντίδας ή υπερβολικά επεμβατικών καλλυντικών θεραπειών. Χάρη στην ελαφριά υφή του, ο ορός διεισδύει στις ρίζες των μαλλιών και μετά από λίγες μόνο εβδομάδες, οι βλεφαρίδες γίνονται ισχυρότερες και παχύτερες και αυτό κάνει την εμφάνισή σας πιο εκφραστική.

Ιδιότητες των δραστικών συστατικών όπως περιέχονται στον ορό Make Lash

 • Τριπεπτίδιο-1 βιοτίνης– Είναι ένα βιολογικά ενεργό πεπτίδιο που υποστηρίζει τη φυσική ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Διεισδύει στις ίνες των μαλλιών, ενισχύοντας τη δομή της και αποκαθιστώντας την ελαστικότητά της. Διεγείρει επίσης τους θύλακες των τριχών, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή υλικού οικοδόμησης μαλλιών. Η στοχευμένη δράση του πεπτιδίου επιμηκύνει τη φάση ανάπτυξης των βλεφαρίδων και τους κάνει να αποκτήσουν όγκο και να γίνουν τελείως επιμήκεις και σκοτεινές.
 • Προβιταμίνη Β5– όταν διεισδύσει στο δέρμα, μετατρέπεται σε βιταμίνη Β5, δηλαδή παντοθενικό οξύ. Είναι απαραίτητο για την σωστή ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Λόγω της μικρομοριακής του μορφής, διεισδύει στις ρίζες των τριχών και έτσι συμμετέχει στη διαίρεση των κυττάρων τρίχας, η οποία επηρεάζει άμεσα την πυκνότητα της. Ως αποτέλεσμα, αποκαθιστά τη ζωτικότητα των βλεφαρίδων και τους προστατεύει από τις επιβλαβείς επιδράσεις εξωτερικών παραγόντων, διατηρώντας παράλληλα το κατάλληλο επίπεδο ενυδάτωσης.

Ποιος είναι ο ορός Maxi Lash για;

Ένας ορός που προορίζεται για γυναίκες που θέλουν να ενισχύσουν και έτσι οραματίσουν ορατά τις βλεφαρίδες τους, ανεξάρτητα από το αν είναι λεπτό και κοντό από τη φύση τους, ή η κατάστασή τους απλώς επιδεινώθηκε με την πάροδο του χρόνου υπό την επίδραση καλλυντικών θεραπειών ή ακατάλληλης φροντίδας.Maxi LashΣυνιστάται επίσης για εκείνους που έχουν υποβληθεί σε επεμβατική χημειοθεραπεία, η οποία αποδυναμώνει σοβαρά τα μαλλιά τους.Maxi Lashμπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από γυναίκες που φορούν φακούς επαφής, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει τα γυαλιά πριν από την εφαρμογή του ορού.
Maxi Lashείναι ένα καλλυντικό προϊόν που μπορεί να περιγραφεί ως επαναστατικό. Η ειδική φόρμουλα που εφαρμόζεται σε αυτό οδηγεί σε βαθιά αναγέννηση και ανακατασκευή των βλεφαρίδων. Όταν τροφοδοτούνται και ενισχύονται σωστά, αυξάνουν σε όγκο, είναι πιο θεαματικές. Το Maxi Lash σάς επιτρέπει να έχετε μια σαφή και λαμπερή εμφάνιση.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω ορούς Maxi Lash;

Πριν από την εφαρμογή του ορού, κάντε μια ενδελεχή αποσυναρμολόγηση. Μόνο τότε, μέσω μιας μικρής βούρτσας, ένας ορός εφαρμόζεται στη γραμμή ανάπτυξης των βλεφαρίδων, στην άκρη του βλεφάρου. Ο ορός εφαρμόζεται μία φορά την ημέρα, πριν από τον ύπνο, επειδή τότε η διαδικασία αναγέννησης είναι πιο έντονη. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται όταν μια τέτοια θεραπεία εφαρμόζεται καθημερινά, για μια περίοδο 3 μηνών, αργότερα, προληπτικά, το καλλυντικό χρησιμοποιείται δύο φορές την εβδομάδα.
Αν ο ορός φτάσει στο μάτι σας, ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Ο ορός δεν πρέπει να χρησιμοποιείται αν υπάρχει υπερευαισθησία ή αλλεργία σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του παρασκευάσματος. Εάν υπάρχει αλλεργική αντίδραση, διακόψτε τη θεραπεία.

Τι είναι σημαντικό όταν χρησιμοποιείτε τους ορούς Maxi Lash;

 • Συστηματική– ο ορός πρέπει να εφαρμόζεται κάθε βράδυ για τρεις μήνες
 • Συστάσεις– το προϊόν είναι ασφαλές για το δέρμα και τα μάτια, αλλά η χρήση πάρα πολύ ορού μπορεί να οδηγήσει σε παρενέργειες όπως καύση ή ερυθρότητα.
 • Υπάρχοντα– το παρασκεύασμα μπορεί να έχει διαφορετική επίδραση σε όλους. Σε μια περίπτωση, τα αποτελέσματα θα είναι ορατά μετά από μερικές ημέρες, σε μια άλλη περίπτωση μετά από λίγες μόνο εβδομάδες. Πάντα να θυμάστε, ωστόσο, ότι δεν πρέπει να εγκαταλείψετε τον αγώνα για τις όμορφες βλεφαρίδες.
ΠΡΟΣΟΧΗΕπίσημος διανομέας ορού για περιορισμένο χρονικό διάστημαMaxi LashΈχει μια ειδική προσφορά για τους αναγνώστες μας. Συνδέεται με 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων για αγορά για θεραπεία για την ανάπτυξη βλεφαρίδων σε περίπτωση που δεν φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Anja Ulf

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *