Υγεία και εσείς

MagnuFuel – απόψεις, τιμές, πού να αγοράστε, αγοράστε τώρα, πόσο κοστίζει

Όχι πολύ καιρό πριν, υπήρχε μια καινοτομία στον τομέα της τεχνολογίας αυτοκινήτων, η οποία, σύμφωνα με τους κατασκευαστές και πωλητές, μπορεί να μειώσει την κατανάλωση καυσίμου. Αυτό λέγεται MagnuFuel (Fría καυσίμου). Για να αποφύγετε να πέσετε θύμα να αγοράσει ένα άχρηστο προϊόν, είναι απαραίτητο να διαβάσετε τα σχόλια σχετικά με αυτό σε διαφορετικές πηγές του Διαδικτύου.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Το περιεχόμενο του άρθρου:

 1. Οικονομικά MagnuFuel καυσίμων: το διαζύγιο ή η αλήθεια
 2. Πώς MagnuFuel;
 3. Αμφισβήτηση θετικά και αρνητικά σχόλια, MagnuFuel.
 4. Συμπέρασμα.

Οικονομικά MagnuFuel καυσίμου: Όχι ή η αλήθεια

Σχεδόν κάθε οδηγός θέλει καυσίμου που καταναλώνεται είναι μικρότερο και η απόσταση της διόδου δεν αυξάνεται, και ότι η ισχύς του κινητήρα δεν έπεσε. Είναι δυνατόν? Κατασκευαστής economizer MagnuFuel ισχυρίζεται ότι είναι δυνατό.

Εδώ είναι οι MagnuFuel economizer συσκευή

Τα πλεονεκτήματα, σύμφωνα με πωλητές του MagnuFuel συσκευής, τα εξής: H4>
 • Τα κύρια διαφημιστές τέχνασμα που ισχυρίζονται ότι, κατά μέσο όρο, ανάλογα με τις μάρκες και τα μοντέλα των αυτοκινήτων, η κατανάλωση καυσίμου μειώνεται κατά 20%.
 • Οι

 • μέρη του κινητήρα προστατεύεται από χαμηλής ποιότητας των καυσίμων.
 • Αυξάνει τη διάρκεια ζωής (MTBR) μηχανής του κινητήρα.

Πώς MagnuFuel

Η συσκευή MagnuFuel διατάσσεται έτσι ώστε ένα ζεύγος από μαγνήτες νεοδυμίου, η οποία είναι MagnuFuel, επηρεάζει το καύσιμο. Επιπλέον, αυτοί οι μαγνήτες σχηματίζουν ένα ισχυρό μαγνητικό πεδίο, το οποίο σπάει μονάδες των ενώσεων υδρογονάνθρακα, η οποία καίει καύσιμο γρηγορότερα.

Το μαγνητικό πεδίο σπρώχνει τα μόρια χώρια, έτσι ώστε να είναι κορεσμένο με οξυγόνο (O2) από όλες τις πλευρές και όλες τις καύσιμο καίγεται χωρίς υπολείμματα. Αυτό αυξάνει την αποταμίευση.

Αμφισβήτηση θετικά και αρνητικά σχόλια Ολική Δωρεάν

Υπάρχουν ψευδή σχόλια δημοσιεύτηκε κατόπιν εντολής ή με τους πωλητές, αλλά υπάρχουν πραγματικά. Συμπεριλάβετε το κεφάλι και τη μελέτη σας για το πώς λειτουργούν τα πράγματα στην πραγματικότητα:

 1. Μαγνητική συσκευές δεν είναι ικανός να σπάσει τους δεσμούς, τα μόρια της ουσίας. Για να γίνει αυτό, χρησιμοποιήστε ένα πυρηνικό αντιδραστήρα ή το Αδρονίων Επιταχυντή.
 2. Καύσιμα οχημάτων, είτε πρόκειται για βενζίνη ή ντίζελ είναι μονωτής (μια ουσία που διεξάγει κακώς ηλεκτρικής ενέργειας). Driver-φυσικός έχει υπολογίσει ότι, προκειμένου να αποκατασταθεί, να συντρίψει και να οδηγούν τα μόρια θα πρέπει να οικοδομήσουμε ένα τεράστιο μαγνήτη, περίπου 15 ορόφους σε ύψος. Και σε αυτό το μαγνήτη για να μεταφέρει το χάσμα των μορίων που χρειάζονται ακόμη περισσότερη δύναμη. Αποδεικνύεται ότι οι μαγνήτες δεν μπορεί να επηρεάσει τα μόρια καυσίμου.
 3. Επίσης, οι ειδικοί λένε ότι τα μαγνητικά πεδία δεν μπορούν να επηρεάσουν τις ακαθαρσίες που περιέχονται στο καύσιμο. Ως εκ τούτου, για να παραταθεί η διάρκεια ζωής του κινητήρα εσωτερικής καύσης, ο MagnuFuel συσκευή δεν μπορεί.
 4. OL>

  Τα διαφημιστικά βίντεο δείχνει τη συσκευή που αναπτύχθηκε από την εταιρεία αυτοκινήτων της General Motors. Αλλά, για κάποιο λόγο αυτές οι συσκευές δεν έχουν οριστεί για την κατασκευή των αυτοκινήτων τους, θα μπορούσε να είναι να αυξήσει την βαθμολογία των πωλήσεων των αυτοκινήτων.

  Ακίνητα αναθεώρηση της MagnuFuel H4>

  Το εξοικονομητής αγοράστηκε ειδικά για το πείραμα. Εγκαταστάθηκε με επιτυχία στο μηχάνημα του συστήματος. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας από ένα μήνα, δύο και τρεις – καμία μείωση στην κατανάλωση καυσίμου που δεν ήταν

  .

  Από τα παραπάνω στοιχεία συμπεραίνουμε ότι, με τις νέες ηλεκτρονικές συσκευές δεν κυνηγήσει. Εάν αυτές οι συσκευές πραγματικά λειτούργησε, θα είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τους οδηγούς και λιγότερο για τους εμπόρους καυσίμων.

Anja Ulf

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα

You may also like...