Inno Gialuron - απόψεις, τιμές, σχόλια, επίσημη ιστοσελίδα
Ομορφιά

Inno Gialuron – απόψεις, τιμές, σχόλια, επίσημη ιστοσελίδα

Όλες οι γυναίκες θέλουν αν όχι να αυξήσει, τότε

τουλάχιστον να διατηρήσει την ομορφιά και τη νεότητά τους. Αλλά ο χρόνος είναι αμείλικτος, και τώρα, στο πρόσωπο αρχίζουν να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια της ηλικίας – μικρά στίγματα, ξηρότητα, τις ρυτίδες. Σταδιακά μεγαλώνει, το δέρμα αρχίζει να κρεμάσει και στη συνέχεια να υπάρχει η πρώτη σκέψη

για την επίσκεψη ενός πλαστικού χειρουργού. Δεν χρειάζεται να βιαστούμε τέτοια κατηγορηματική μέτρα -. Ειδικά για την ανανέωση και αναζωογόνηση του δέρματος δημιούργησαν τον ορό Inno Gialuron, το οποίο έχει σχεδιαστεί για την εξάλειψη των ρυτίδων στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα

Inno Gialuron – το διαζύγιο ή όχι

Για να κατανοήσουμε καλύτερα γιατί θα πρέπει να έχετε έναν ορό με υαλουρονικό οξύ, θα πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε, τι είναι εμφανής είναι η γήρανση του δέρματος. Κάτω από την πίεση, η ηλιακή ακτινοβολία, η ανεπάρκεια βιταμίνης, αρνητικών περιβαλλοντικών παραγόντων πόρων του δέρματος συναρτήσει του χρόνου, είναι εξαντλημένο. Αυτό οδηγεί στο γεγονός ότι οι διαδικασίες ανανέωσης είναι λιγότερο εντατικές και έτσι επιβραδύνει τη σύνθεση του φυσικού κολλαγόνου.

Με την ηλικία, ένα φυσικό ορμόνες που ρυθμίζουν τη δραστηριότητα των σμηγματογόνων αδένων, που συντίθεται σε μικρότερες ποσότητες, αλλά επειδή η λιπιδική στοιβάδα του δέρματος είναι σπασμένο. Προκαλεί ξηρότητα, απολέπιση και να βελτιώσουν μελάγχρωση

Ορός Inno Gialuron είναι μια πραγματική καινοτομία στα καλλυντικά -. Βοηθά στην αποκατάσταση της φυσικής προστατευτικής στοιβάδας. Επαναφέρει το επίπεδο υγρασίας, αποτρέποντας έτσι την εμφάνιση των μαύρων στιγμάτων. Μόρια οξύ δημιουργεί ένα φυσικό πλαίσιο, το οποίο υποστηρίζει το περίγραμμα του προσώπου και συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος.

Επειδή αυτό το εργαλείο είναι το κύριο δραστικό συστατικό είναι το υαλουρονικό οξύ, βοηθά να καταπολεμήσει αποτελεσματικά τα σημάδια της γήρανσης του δέρματος:

 • μελάγχρωση?
 • ξηρότητα?
 • ρυτίδες?
 • ουλές?
 • η απώλεια της ελαστικότητας.

Με τη χρήση του ορού σε μόνο 1 μάθημα μπορεί να είναι πλήρως απαλλαγούμε από αυτά τα συμπτώματα και να επιστρέψει το άτομο φρεσκάδα.

Τιμή Inno Gialuron

Το υαλουρονικό οξύ είναι αρκετά δημοφιλής στην κοσμετολογία. Χρησιμοποιείται στη σύνθεση των φλούδες, μάσκες. Η πιο αποτελεσματική μεσοθεραπεία – τόσο κλασική και

μη-ένεσης. Αυτές οι διαδικασίες διεξάγονται μαθήματα για το μέγιστο αποτέλεσμα. Το μάθημα μπορεί να είναι από δύο εβδομάδες έως αρκετούς μήνες.

Ορός Inno Gialuron είναι μόνο 990 ρούβλια. Αυτό είναι λιγότερο από το κόστος των δύο θεραπείες απολέπισης. Η επίδραση από την εφαρμογή δεν θα είναι μόνο πιο γρήγορα, αλλά και διαρκεί πολύ περισσότερο. Έτσι, χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα σημαντικό ποσό χρημάτων, ενώ η βελτίωση της υγείας του προσώπου σας.

Τα πλεονεκτήματα του ορού υαλουρόνης Inno Gialuron

αντίθεση με τα περισσότερα προωθούνται στα καταστήματα, ορός Inno Gialuron έχει πιστοποιητικά ποιότητας που ελήφθησαν σε κλινικές δοκιμές. Τα δραστικά συστατικά επηρεάζουν το δέρμα, εξουδετερώνοντας τους κύριους παράγοντες και τα σημάδια της γήρανσης. Σε σύγκριση με τα

ανάλογα, που δεν μπορεί να δώσει την υπόσχεση αποτέλεσμα, διαφορετικές διάρκεια της χρήσης και προκαλούν συχνά σοβαρές αλλεργίες, το εργαλείο αυτό έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 • σύνθεση. Το κύριο δραστικό συστατικό είναι το υαλουρονικό οξύ. Όμως, η σύνθεση περιλαμβάνει επίσης συστατικά φυσικής προέλευσης. Δρουν απαλά ακόμη εξαλειφθεί αποτελεσματικά τις ρυτίδες και την καταπολέμηση τα πρώτα σημάδια της γήρανσης.
 • απόδοσης. Υψηλή απόδοση αποδειχθεί σε κλινικές δοκιμές. Συμμετείχαν 49000 γυναίκες, εκ των οποίων το 97% δήλωσε την αναζωογόνηση του δέρματος.
 • Η ευκολία στη χρήση. Το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι. Η εφαρμογή του δεν απαιτεί οποιεσδήποτε πρόσθετες δεξιότητες ή εργαλεία. Έτσι μπορούν να απολαύσουν δύο επαγγελματίες αισθητικοί και οι άνθρωποι χωρίς ειδική εκπαίδευση, που επιθυμεί να διατηρήσει την ομορφιά και τη νεολαία.
 • Comfort. Η χρήση δεν συνιστά οποιεσδήποτε δυσάρεστες παρενέργειες των ερυθρότητα ή πρήξιμο, όπως είναι η περίπτωση με μεσοθεραπεία. Ως εκ τούτου, ο ορός μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της πριν σημαντικά γεγονότα.
 • αθροιστική δράση. Ενεργά συστατικά δεν δρουν μόνο κατά τη στιγμή της αίτησης. Οι οξύ μόρια συσσωρεύονται

  στο δέρμα, βοηθώντας να διατηρηθεί το επίπεδο υγρασίας και να διατηρήσουν τη νεανικότητα του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 • Δράση. Χρησιμοποιήστε Inno υαλουρονικό οξύ επιτρέπει να επιτευχθεί μια συνολική επίδραση: ενυδατώνουν, θρέφουν και αποκαθιστούν όλα τα στρώματα της επιδερμίδας

Δείτε επίσης: Gloria – ένα αποτελεσματικό εργαλείο για shugaring στο σπίτι.

Τι είναι το Inno Gialuron

Εκτός από υαλουρονικό οξύ, το οποίο είναι το κύριο δραστικό συστατικό, το εργαλείο περιέχει επίσης εκχυλίσματα φυκιών και φολικό οξύ. Η επίδραση αυτών των συστατικών συμπληρώνει το ένα το άλλο, επιτρέποντας έτσι να επιτευχθεί η πιο έντονη επίδραση. Το σετ περιλαμβάνει:

 • φολικό οξύ. Χρησιμοποιείται με επιτυχία για τη διέγερση των μεταβολικών διεργασιών. Βοηθά ενεργά συστατικά να διεισδύσουν στα βαθύτερα στρώματα του χορίου. Ενισχύει την αντιγηραντική δράση.
 • Camellia sinensis. Έχει μια επίδραση εξουδετέρωσης. Βοηθά να μειώσει την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας στην επιδερμίδα, σταματώντας έτσι τη διαδικασία γήρανσης. Διεγείρει τον καθαρισμό του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες. Έχει αντιοξειδωτική δράση.
 • Fucus. Το εκχύλισμα της παρούσας Alga διεγείρει την παραγωγή φυσικού κολλαγόνου. Αυξάνει τη δραστηριότητα των διαδικασιών αναγέννησης, και βοηθά στην ενίσχυση της διαδικασίας ενημέρωσης του χορίου.
 • φύκια. Kelp χρησιμοποιείται ευρέως στην κοσμετολογία και την ιατρική. Η δράση

  του οφείλεται στην υψηλή περιεκτικότητα σε ιχνοστοιχεία, απαραίτητα για τη φυσιολογική λειτουργία του δέρματος. Έχει μια ηρεμιστική επίδραση, βοηθά στη μείωση εκδηλώσεις της φλεγμονής. Προστατεύει το χόριο από τις βλαβερές επιδράσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Inno Gialuron;

Η χρήση του ορού δεν διαφέρει από τη χρήση της καθημερινής κεφαλαίων godovogo. Πριν την εφαρμογή το δέρμα θα πρέπει να είναι σχολαστικά καθαρό. Ο καθαρισμός πρέπει να δαπανηθεί σε δύο στάδια: το πλύσιμο και την τόνωση. Η θεραπεία αυτή θα βοηθήσει τα τρέχοντα συστατικά να εισχωρήσουν τόσο βαθιά στο δέρμα, χωρίς να αλληλεπιδρούν με την βρωμιά και τα υπολείμματα του μακιγιάζ.

Όταν εφαρμόζεται είναι καλύτερο να περάσουν λίγο μασάζ στις γραμμές μασάζ. Αυτό θα βοηθήσει τα συστατικά να διεισδύσουν βαθύτερα και θα αρχίσουν να ενεργούν πιο γρήγορα. Κλινικές μελέτες δείχνουν ότι το πρώτο αποτέλεσμα της χρήσης σε μόνο 5 εφαρμογές.

Με στόχο την επίτευξη του πιο έντονη επίδραση υποχρεούται να εφαρμόζει το ζελέ δύο φορές την ημέρα. Δεν προκαλεί υπερβολικό λίπος και ως εκ τούτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση κάτω από το μακιγιάζ. Διάρκεια της θεραπείας είναι 30 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορείτε να επιτύχετε μια πλήρη ανανέωση και τον καθαρισμό του δέρματος.

Αντενδείξεις Inno Gialuron

ορός Inno Gialuron είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε όλα τα δραστικά συστατικά στην αλληλεπίδραση δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις. Είναι εντελώς υποαλλεργικό και είναι κατάλληλο για χρήση ακόμα και για άτομα με πολύ ευαίσθητο δέρμα. Προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος της εμφάνισης των μεμονωμένων αντιδράσεων είναι να τρέξει algorrobo πριν από την εφαρμογή στο πρόσωπο. Το εργαλείο αυτό εφαρμόζεται σε ένα λεπτό στρώμα στον καρπό σας ή τον απατεώνα του αγκώνα. Αν μέσα σε 10-15 λεπτά δεν εμφανιστεί κοκκινίλα ή κάψιμο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο πρόσωπό μου.

Πού να καταδικάσει το πρωτότυπο;

να διατάξει την αρχική του ορού είναι αδύνατο στο φαρμακείο ή στα καταστήματα. Είναι διαθέσιμο σε περιορισμένες ποσότητες, και ως εκ τούτου μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω της ιστοσελίδας του επίσημου διανομέα.

Για να παραγγείλετε έθιμο-Inno Gialuron πρέπει να συμπληρώσετε μια φόρμα στην ιστοσελίδα. Κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας, ο αριθμός επαφή που θα καλέσετε τον φορέα ο οποίος θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας και θα συντονίζει τις λεπτομέρειες παράδοσης. Και να πάρει τα κεφάλαια για να ξεκινήσει ενεργά την αναζωογόνηση του σώματος!

Για να συνοψίσουμε

Χάρη στη χρήση του ορού Inno Gialuron είναι δυνατόν να ανασταλεί με επιτυχία τα συμπτώματα της γήρανσης. Επηρεάζει όλα τα στρώματα του δέρματος, εξασφαλίζοντας βαθιά ενυδάτωση και αποτελεσματική επίδραση. Με τη χρήση του μπορείτε να επιτύχετε μια τέλεια απαλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, για να προσαρμόσει το σχήμα του προσώπου, να εξαλειφθούν τα ελαττώματα της ηλικίας και τον τόνο επίπεδο. Ενώ το ίδιο το εργαλείο είναι πολύ φθηνότερα ανάλογα και η εφαρμογή της δεν απαιτεί ιδιαίτερες δεξιότητες. Μόλις 1 μήνα μπορούν να αναζωογονήσουν την επιφάνεια του δέρματος για 10 χρόνια!

Ενημέρωση του ορού από τις ρυτίδες Inno Gialuron

Ludmila, αισθητικός,
“Έχω καιρό με τη χρήση προϊόντων που περιέχουν υαλουρονικό οξύ. Η επίδραση από την εφαρμογή τους είναι πραγματικά εκπληκτική! Τώρα, όταν ο ορός Inno Gialuron, μου οι πελάτες προτιμούν να παραγγείλετε από ενέσεις ή δυσάρεστες διαδικασίες. Κλινικά αποδεδειγμένο δείχνει ότι είναι ασφαλής και πολύ αποτελεσματική «.Svetlana, 53 ετών,.
» δεν λέω ότι δεν μπορούν οι άνθρωποι μοιάζουν με 53. δεν μπορώ να πω ότι τα σούπερ μάρκετ ζητούν διαβατήριο, αλλά στην ηλικία σου δεν είχα πραγματικά δούμε. η άγνοια των ανθρώπων «κατηγορούνται» σε αυτό το Botox. μόλις έχω χρησιμοποιήσει για ένα ορό Inno Gialuron. είναι εύκολο στη χρήση, και ορατό αποτέλεσμα εμφανίζεται ήδη από την πρώτη ημέρες χρήσης. «Victoria, 35,
» παρήγγειλα ένα Inno Gialuronate ορού, μόλις την είδε. στην ηλικία μου θέλω να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σταματήσει η αρχόμενη ξεθώριασμα του δέρματος. Έτσι άρχισα να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο. Τρεις ημέρες αργότερα, έγινε σαφές ότι το πρόσωπο φαίνεται πιο φρέσκια. και τώρα μπορώ να πω ότι έχει εξαφανιστεί εντελώς τις ρυτίδες του προσώπου και πόδι της χήνας ».

Anja Ulf

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα

You may also like...