Υγεία και εσείς

Handy Heater – απόψεις, τιμές, πού να αγοράσουν, αρχική ή αξίζει τον κόπο;

Με την έναρξη του κρύου καιρού, πολλοί σκέφτονται για την αγορά συσκευών θέρμανσης. Ωστόσο, οι περισσότερες συσκευές καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες ενέργειας, που απαιτεί πρόσθετες δαπάνες. Καινοτόμες Handy θερμαντήρα σχόλια θέρμανσης που κατάφερε να σκορπίσει στο Διαδίκτυο, είναι μια φορητή συσκευή μικρού μεγέθους με ισχυρές ικανότητες θέρμανση, αλλά λιτή κατανάλωση ενέργειας. Δεν παίρνει πολύ χώρο, εύκολο στη μεταφορά λόγω του μικρού μεγέθους του και είναι σε θέση να θερμάνει χώρους μέτρηση έως 20 τ. Μ. να αγοράσετε ένα φορητή θερμάστρα εύχρηστο Tricky προτείνονται μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή να αποφεύγει να αγοράζει φτηνές απομιμήσεις.

Περιγραφή Rovus Handy Θερμαντήρας

Rovus βολικό Crafty είναι μια φορητή, μικρή συσκευή θέρμανσης δωματίου, η οποία είναι ασύρματα και συνδέεται απευθείας στην πρίζα. Λόγω του μικρού μεγέθους της, μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στα ταξίδια ή για να εργαστούν. Το ξενοδοχείο, ένα διαμέρισμα σε ένα τρένο, γκαράζ ή το γραφείο ίδρυμα όπου ο χειμώνας είναι αρκετά κρύο, η θέρμανση μιας νέας γενιάς που γεμίζουν με τη ζεστασιά για λίγα λεπτά. Είναι σε θέση να την θερμοκρασία του περιβάλλοντος αέρα θερμαίνουν μέχρι 32 βαθμούς.

Χαρακτηριστικά Εύχρηστο θερμαντήρα

 • Υλικό περιβλήματος: ανθεκτικό στη θερμότητα πλαστικό
 • Τύπος θέρμανσης υπερθέρμανσης διακοπή λειτουργίας: Ναι
 • Θερμαντικό στοιχείο: κεραμικά
 • Η παρουσία του θερμοστάτη: Ναι
 • Προστασία από υπερθέρμανση: α
 • Ρυθμιστής: Ναι
 • Οθόνη: Ναι

Φορητή θερμάστρα βολικό Cunning κατασκευασμένο από πλαστικό υλικό ανθεκτικό στη θερμότητα το οποίο έχει υψηλή αντοχή στην κρούση για να μην προκληθεί ζημιά στην συσκευή όταν πέσει κατά λάθος.

Τα στεγνωτήρια πετσέτα με κεραμικό θερμαντικό στοιχείο παρέχει τη μέγιστη μεταφορά θερμότητας και γρήγορη θέρμανση του δωματίου. Κεραμικά θερμαίνει τον αέρα, και δύο ταχυτήτων ανεμιστήρα παρέχει ομοιόμορφη κατανομή του θερμού αέρα στο δωμάτιο.

Το στοιχείο θέρμανσης είναι φωτιά-ασφαλές, δεν στεγνώσει στον αέρα και δεν μολύνουν τον αέρα με τα προϊόντα καύσης. Η συσκευή είναι σχεδόν αθόρυβη λειτουργία.

Θερμοστάτης με ψηφιακές εντολές επιτρέπει να διατηρηθεί η απαιτούμενη θερμοκρασία του αέρα στο δωμάτιο.

Υπάρχει μια συσκευή προστασίας από την υπερθέρμανση. Η προθέρμανση το δωμάτιο στην απαιτούμενη θερμοκρασία, η μονάδα απενεργοποιείται αυτόματα.

Χρήση του ενσωματωμένου ελεγκτή μπορεί να καθορίσει την απαιτούμενη θερμοκρασία του θερμού αέρα.

Φορητή θερμάστρα Handy θερμάστρα καταναλώνει ηλεκτρική ενέργεια 85% λιγότερο από παρόμοια συσκευή θέρμανσης. Ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας εξασφαλίζει κεραμικό θερμαντικό στοιχείο εξοικονόμησης ενέργειας. Απουσία των καλωδίων καθιστά τη συσκευή πιο συμπαγής, εύκολο να λειτουργήσει. Η παρουσία του κινητού βύσματος επιτρέπει να λειτουργήσει το θερμαντήρα, με οριζόντια και κάθετη εξόδους.

Το δέμα επιπλέον teploventilyatory έρχεται με εγχειρίδιο χρήσης και κάρτα εγγύησης για 12 μήνες.

Το εγχειρίδιο Handy θερμαντήρα

Πονηρός Handy σόμπα είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Αρκεί να συνδέσετε και να επιλέξετε απαιτούμενη θερμοκρασία. Αν θέλετε, μπορείτε να ρυθμίσετε το χρονόμετρο με τον επιθυμητό χρόνο της θέρμανσης, μετά το οποίο η συσκευή θα σβήσει αυτόματα.

Πλεονεκτήματα σε σχέση με ανάλογα Handy θερμαντήρα

Σε αντίθεση με πολλά ανάλογα στην αγορά, θερμάστρα Handy θερμάστρα ξεχωρίζει για τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • συμπαγές μέγεθος?
 • απευθείας σύνδεση?
 • υλικά υψηλής αντοχής?
 • πυρασφάλειας?
 • η παρουσία του θερμοστάτη?
 • ψηφιακού ελέγχου?
 • κατανάλωση ενέργειας κλάσης Α ++?
 • ομοιόμορφη θέρμανση?
 • προσιτή τιμή.

Φορητή θερμάστρα βολικό έξυπνη αξιολογήσεις που επιβεβαιώνουν τα πλεονεκτήματά της έναντι αναλόγων, δεν είναι προς το παρόν άξιος ανταγωνιστές στην αγορά, όπως τα χαρακτηριστικά και το κόστος. Χάρη στην τρέχουσα προσφορά για Πονηρός Handy Heater η τιμή είναι σήμερα μειώνεται στο μισό.

Μικρό μέγεθος και μικρό βάρος επιτρέπουν να πάρετε τη συσκευή μαζί σας παντού.

Πού να αγοράσουν ακίνητη Handy θερμαντήρα

Για να αγοράσετε μια θερμάστρα πρακτικό Tricky μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του κατασκευαστή, ο σύνδεσμος με το οποίο παρέχεται παρακάτω. Με την αγορά της συσκευής απευθείας από τον κατασκευαστή, θα προστατεύσετε τον εαυτό σας από την αγορά κακής ποιότητας προϊόντα, τα οποία πωλούν τις περιοχές όπως Aliexpress. Ο πολλαπλασιασμός των προϊόντων απομίμησης και των άλλων που ασχολούνται με πόρους από τρίτους, που πωλούν αγαθά σε χαμηλή τιμή. Τυπικά, τέτοιες συσκευές έχουν αρνητική ανάδραση για τους αγοραστές, στην οποία γράφουν ότι Rovus Handy θερμάστρα ένα διαζύγιο, γιατί κακή ζεσταίνει το δωμάτιο, πολύ θορυβώδες και εύκολα να σπάσει.

Για να παραγγείλετε Rovus Handy θερμάστρα είναι ένα συμπαγές, στην επίσημη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος απαιτείται να συμπληρώσετε τη φόρμα αναφέροντας το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου. Ο διαχειριστής της εταιρείας θα επικοινωνήσει με τον πελάτη για περαιτέρω λεπτομέρειες παράδοσης. Η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή μετά την παραλαβή στο ταχυδρομείο.

Σχόλια επισκεπτών για το εύχρηστο Tricky

Αριστερά για σχόλια Rovus Handy θερμαντήρα να πω ότι αυτή η θερμάστρα είναι ένα από τα καλύτερα και πιο οικονομική από τις διαθέσιμες συσκευές αυτού του τύπου στην αγορά. Βρείτε περίπου Cunning πρακτικό κριτικές από πραγματικούς πελάτες στην επίσημη ιστοσελίδα και διάφορα φόρουμ.

Peter:

Αγόρασε τον εαυτό μου ένα πονηρό πρακτικό στο γκαράζ. Πριν από αυτό ήταν teploventilyatory άλλες μάρκες, σε 5 μήνες από της παραγγελίας, παρά το γεγονός ότι αρκετά συχνά είχε γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης. Ενέργεια έφαγε μόνο μια βόμβα. Τώρα δεν υπάρχει καμία ανησυχία, καμία ταλαιπωρία. Νέα θέρμανσης ζεσταίνει όχι μόνο το δωμάτιο καλά, αλλά επίσης εξοικονομεί ενέργεια. Επίσης ευχαριστημένοι με συμπαγές του. Το διαμέρισμα είναι ελάχιστα επιτίθενται, γι ‘αυτό φέρει στο σπίτι.

Όλγα:

Θερμάστρα Rovus Handy θερμαντήρα αποφάσισε να αγοράσει μετά τον είδε στο διαμέρισμα με τη φίλη του. Πολύ καλή συσκευή για μικρό διαμέρισμα μου, που είναι απαραίτητη. Το σπίτι είναι μια πραγματική ζέστη, ακόμη και πριν από την έναρξη της περιόδου θέρμανσης.

Ιρίνα:

Σχετικά με Rovus Handy θερμαντήρα μάθει από τη διαφήμιση, αλλά πολύ πιθανά να διατάξει ή όχι. Στο Διαδίκτυο συνάντησε πολλούς πολύ αρνητικά σχόλια. Όμως, όπως αποδείχθηκε, οι άνθρωποι είναι υπεύθυνοι για την αγορά των φθηνών κινεζικών sites. Παρήγγειλα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας και πλήρως ικανοποιημένοι. Η συσκευή θερμαίνει το δωμάτιο τέλεια, και το σημαντικότερο αρκετά γρήγορα. Συχνά παίρνει το φθινόπωρο και το χειμώνα για να εργαστεί.

Anja Ulf

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα

You may also like...