Υγεία

Fulfix

Τι είναι αυτό?

Το Fulfix είναι ένα μοναδικό φάρμακο για την τριχόπτωση, που αποτελείται αποκλειστικά από φυσικά συστατικά. Είναι το αποτέλεσμα μακράς έρευνας για τις διαδικασίες απώλειας και γήρανσης των μαλλιών. Το Fulfix ενεργοποιεί την ανάπτυξη των μαλλιών, σταματά την απώλεια μαλλιών και εμποδίζει το τρίψιμο των μαλλιών. Τα θρεπτικά συστατικά του θα βοηθήσουν στην αποκατάσταση των αδύναμων και κατεστραμμένων μαλλιών, προσφέροντάς τους ένα εκπληκτικό πάχος, απαλότητα και λάμψη.

Δομή

Στον ορό περιλαμβάνονται οι πιο χρήσιμες ουσίες για τα μαλλιά, σπάνια φυτά, πλούσια σε αμινοξέα και βιταμίνες. Το Fulfix περιέχει: Gotu Kola. Ασυνήθιστο φυτικό φυτό βρέθηκε μόνο σε τέσσερις θέσεις στον κόσμο. Έχει σημαντική ιατρική αξία. Το Gotu Kola χρησιμοποιείται από καιρό από Κινέζοι και Ινδοί θεραπευτές περιέχει πολλές βιταμίνες μείζονες ομάδες. Η επίδραση στην υγεία των μαλλιών με την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος στα θυλάκια των τριχών είναι ταχύτερη ανάπτυξη. Το Gotu Kola μειώνει επίσης τη φλεγμονή των καψαλιών μαλλιών, εξαλείφοντας την πιθανότητα φαλάκρας. Χε Σους Γου. Στην Κίνα, το φυτό είναι ένα γενικό φάρμακο για πολλές ασθένειες, από τη φύση είναι δύσκολο να βρεθεί. Περιέχει αντιοξειδωτικά, χρησιμοποιείται για να επιταχύνει την ανάπτυξη των μαλλιών και ως θεραπεία της τριχόπτωσης. Σύμφωνα με την έρευνα, επιτρέπει να ξεφορτωθεί εντελώς το πρόβλημα της τριχόπτωσης για μερικούς μήνες.

Saw Palmetto

Το φυτό έχει θαυματουργές ιδιότητες που μπορούν να θεραπεύσουν τις πιο σοβαρές ασθένειες. Από τα αρχαία χρόνια, οι καρποί της χρησιμοποιούνται ως θεραπεία για την αλωπεκία. Σταματά την αραίωση των μαλλιών σε ορμονικό επίπεδο, διεγείρει την ανάπτυξή τους. Σιβηρικό τζίνσενγκ. Χρησιμοποιείται ευρέως στην κινεζική και τη ρωσική λαϊκή ιατρική, έχει θεραπευτική επίδραση στο τριχωτό της κεφαλής, επιταχύνει την τριχοφυΐα σε λιγότερο από τρεις φορές. Μαγνήσιο. Ανακουφίζει από τη φλεγμονή των τριχοθυλακίων, εξαλείφοντας την αιτία της φαλάκρας. Συμβάλλει στον εμπλουτισμό και τη βελτίωση της τρίχας, στη βελτίωση της δομής τους.

Γκίνγκο Μπιλόμπα

Ένα μοναδικό δέντρο που μεγαλώνει στον πλανήτη μας για εκατομμύρια χρόνια. Περιέχονται στα στοιχεία του φυτού συμβάλλουν στην αναγέννηση του τριχωτού της κεφαλής, αυξάνουν την πυκνότητα των μαλλιών.

Σπόροι σταφυλιών

Λιπαρά οξέα για την ενυδάτωση του τριχωτού της κεφαλής και την πρόληψη της διαδικασίας επιβράδυνσης της ανάπτυξης των τριχών. Τσουκνίδα. Χρησιμοποιείται ευρέως στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών περιέχει βιταμίνες, κάλιο και μαγνήσιο. Βοηθά στη διακοπή της τριχόπτωσης, έχει μακροπρόθεσμες επιπτώσεις. Κερατίνη. Παρέχει τα μαλλιά Shine και τα προστατεύει από εξωτερικούς παράγοντες, διατηρεί την υγρασία

Οδηγίες χρήσης

Το Fulfix παράγεται σε σπρέι ορού. Χωρητικότητα – 50 ml, η βέλτιστη συχνότητα εφαρμογής: 2-3 φορές την εβδομάδα. Η εφαρμογή πρέπει να γίνεται σε καθαρή, υγρή τρίχα. Ψεκασμός ομοιόμορφου στρώματος, με 10 κλικ, ανάλογα με το μήκος των μαλλιών. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο τριχωτό της κεφαλής. Δεν απαιτεί έκπλυση.

Πως δουλεύει?

Η δράση Fulfix διεξάγεται σε τρεις περιοχές: διέγερση της τριχοφυΐας, ανάκαμψη και αργή γήρανση. Ένα μείγμα θρεπτικών ουσιών επιτρέπει στον ορό να προστατεύει τα καψάκια μαλλιών μειώνει την απώλεια μαλλιών, ενεργοποιεί την ανάπτυξη και βελτιώνει την υγεία των μαλλιών. Επηρεάζει τη δομή των μαλλιών από το εσωτερικό βοηθά να απαλλαγούμε από το τμήμα. Το Fulfix βοηθά να απαλλαγούμε από φαλάκρα, την εμφάνιση γκρίζων μαλλιών. Το εργαλείο είναι μοναδικό, επιτρέπει ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα για να αναπτυχθούν δυνατά και όμορφα μαλλιά. Βοηθά τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες. Fulfix στα αναγνωρισμένα πρότυπα ποιότητας, δεν έχει παρενέργειες. Περιέχει μόνο φυσικά συστατικά.

Anja Ulf

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *