Υγεία και εσείς

Μολύβι Fix it Pro όλη η αλήθεια για την εξέταση

Fix It Pro στυλό για να αφαιρέσετε γρατσουνιές, η οποία επιτρέπει να εξαλειφθούν τα ελαττώματα στο καπό, τις πόρτες και άλλα ανταλλακτικά αυτοκινήτων που συμβαίνουν κατά τη λειτουργία. Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της εκπληκτικής Fix It Proture -. Μια πραγματική απόδοση, η οποία δεν προβλέπει διαδικασίες για τη βαφή αυτοκινήτων

Μολύβι παρήγγειλα καθαρά για διασκέδαση. Διάβασα στο διαδίκτυο που δίνει ένα καλό αποτέλεσμα, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ως εναλλακτική λύση για τη ζωγραφική. Μπορώ να πω ότι ήμουν έκπληκτος και χαρούμενος στον πυρήνα – το παραμικρό ίχνος οποιαδήποτε ζημιά μετά το σφραγιστικό για κεράσι μου Lanos αριστερά! ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ & gt? & Gt?

Χαρακτηριστικά

Ο κύριος σκοπός της πένας Fix It Pro μεταμφίεση ορατά ελαττώματα στην επιφάνεια του αυτοκινήτου. Χρησιμοποιείται για οποιαδήποτε επένδυση, είναι απολύτως ασφαλές και δεν βλάπτει το χρώμα. Αντίθετα, η δράση της αποσκοπεί στην ενίσχυση στρώσεις βερνικιού.

Fix It Pro σας επιτρέπει να:


 • καταργήσετε εντελώς γρατσουνιές – είναι σε θέση να «θεραπεύσει» τραυματισμούς που είναι ένα ρηχό χαρακτήρα?

 • ομαλή βαθουλώματα – σφραγιστικό έχει μια επίδραση ισοπέδωση, γεμίζοντας τα τμήματα που περιέχουν κοιλότητες?

 • για να δώσει ομοιομορφία στο χρώμα – που ξεχωρίζει, δεν αλλάζει ο τόνος διατηρεί τη φυσική λάμψη των επεξεργασμένων βάση

.

Θα ήθελα να κάνω μια άλλη παρατήρηση: αν θέλετε να Fix It Pro καταστράφηκαν δομή του εκκινητή ή βαθύτερες περικοπές σε μεταλλική λεπίδα, τότε μάλλον δεν είχε διαβάσει το εγχειρίδιο. Αυτό το μολύβι δεν είναι κατάλληλο. Πολλοί άνθρωποι αγοράζουν ακριβώς για το σκοπό αυτό, και στη συνέχεια να γράψει κάποια αρνητικά σχόλια, λένε, δεν βοηθά.

Μου άρεσε τα πράγματα και το γεγονός ότι αντικαθιστά ένα κιτ επισκευής:


 • ευελιξία – χρησιμοποιήστε το μολύβι Fix It Pro είναι δυνατόν όχι μόνο να διορθώσει τα ίχνη του αυτοκινήτου, αλλά και για ρωγμές κλείσιμο στο πλακάκι ή παρόμοια επιφάνεια?

 • επιδόσεων – η παρουσία στη σύνθεση της ειδικής ρητίνης παρέχει ταχεία ξήρανση της ουσίας, και αν αφήσετε το αυτοκίνητο στον ήλιο, η διαδικασία είναι ακόμη πιο εσπευσμένη?

 • ευελιξία – χρησιμοποιεί το μολύβι για να αφαιρέσετε γρατσουνιές στο αυτοκίνητο δεν είναι μόνο το κόκκινο αλλά και το μπλε, πράσινο, λευκό, γκρι, κλπ .; οπότε δεν χρειάζεται να επιλέξετε μια συμβολική για ένα συγκεκριμένο είδος ζωγραφικής.

Η τεχνολογία έχει αναπτυχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει ενισχυμένη προστασία από την υγρασία. Η γέλη είναι αδιάβροχο, έτσι χρησιμοποιώντας μολύβι εμποδίζει τη διάβρωση.

Η αρχή της δράσης των δραστικών ουσιών

Η πλήρωση του μολυβιού είναι μια διαφανής γέλη που είναι παρόμοιο σε δομή με ένα υλικά βαφής. Στο Fix It Pro περιέχει μικροσωματίδια της polirhousego ουσιών που εξασφαλίζουν τέλεια πλήρωση του κατεστραμμένου περιοχής, την επεξεργασία και τη σφράγιση του.

Ενεργά τύπου γέλης όχι μόνο εκτελεί τη λειτουργία του προσδίδουν μια αισθητικά ελκυστική εμφάνιση, αλλά και ως αμυντικό μηχανισμό.

Τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του μολυβιού;


 1. Ενιαίος πλήρωση της θέσης. Το μίγμα είναι αρκετά υγρό, ως εκ τούτου, ικανές να διεισδύουν βαθιά μέσα γρατσουνιές και σφιχτά συμπληρώστε το. Ωστόσο, είναι πολύ κολλώδες, γι ”αυτό δεν το κάνει.
 2. Ενεργοποίηση των μικροσωματιδίων του πηκτώματος. Αφού τελειώσετε εργάζονται άμεσα με το υγρό «παρουσιάζει» το Ίδρυμα και σταδιακά αρχίζει να πήζει.
 3. σκλήρυνση του πηκτώματος. Ο χρόνος ξήρανσης της διόρθωσης του μίγματος εξαρτάται από την καλλιεργούμενη έκταση, ποσότητα της εφαρμοσμένης ουσίας, η θερμοκρασία του περιβάλλοντος.
 4. OL>

  Μετά μολύβι αυτοκινήτων Fix It Pro αυτοκινήτων στρέφεται προς την καμπίνα. Θα χρησιμοποιηθεί ένας δείκτης έχει πάνω από 10 φορές: οι νεότεροι έπαιξε, προσπάθησε να ανοίξει με ένα κλειδί την πίσω πόρτα και άφησε ένα ίχνος, η πέτρα ανέκαμψε και σχηματίζεται vmyatinku. Σίγουρα δεν είναι ένα «θανατηφόρο τραυματισμό» για το μηχάνημα, αλλά ..

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Fix It Pro

  Σε γενικές γραμμές, η διαδικασία της χρήσης ενός μολυβιού είναι αρκετά απλή, αλλά χωρίς οδηγίες που είναι απίθανο να το πάρει σε επαγγελματικό επίπεδο. Ομολογώ ότι εγώ ο ίδιος, μερικές φορές, κρυφοκοιτάζει μέσα στο παχνί.

  Σε γενικές γραμμές, η όλη διαδικασία μειώνεται σε πέντε στάδια:

  Παρακαλούμε σημειώστε ότι η χρήση της κατά προτίμηση στη σκιά, έτσι ώστε η γέλη δεν στεγνώσει πρόωρα. Όμως, μετά την εφαρμογή του σφραγιστικού συνιστάται να θέσει το αυτοκίνητο στον ήλιο.

  Είναι επίσης επιθυμητό να έχουμε θεραπεία το βράδυ ή τη νύχτα, καθώς υπάρχει κίνδυνος να μην επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα.

  Αξιοπρέπεια

  Επειδή έχω μολύβι μηδέν για το αυτοκίνητο που ξοδεύουν πλέον χρήματα για δαπανηρές επισκευές. Με ελαφρά τραύματα δεν είμαι σε θέση να κατανοήσει τον εαυτό του, δεν σταματάει σε κάθε κομμωτήριο! αυλή μας έχει γίνει ένα πραγματικό κέντρο παροχής υπηρεσιών.

  Fix It Pro είναι:


 • αποτελεσματικό τρόπο, τα αποτελέσματα της οποίας είναι ορατά σχεδόν αμέσως μετά τη χρήση?

 • η δυνατότητα εφαρμογής, ακόμη και εν κινήσει – που συνεχώς λαμβάνει ένα μολύβι στο ντουλαπάκι του συνοδηγού, να λύσει τη δυσάρεστη κατάσταση?

 • διόρθωσης που χειρίζεται, όχι μόνο για το αυτοκίνητο – στο μπάνιο, θα κλείσει μέχρι τα κεραμίδια, τα οποία χωρίζονται μετά την κρούση, εξακολουθεί να διατηρείται

.

Για αυτόματη Fix It Pro αντικατέστησε το αυτοκίνητο «γιατρό». Αυτή είναι μια προσωπική πλοίαρχος του Lanos μου, η οποία είναι πάντα στο χέρι. Αγόρασα το ίδιο αδελφό, ήταν ικανοποιημένος, και σας συνιστούμε -. Αυτό το πράγμα δεν θα αποτύχει

& nbsp?

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Υγεία και εσείς

Fix it Pro – τιμή, πώς λειτουργεί, σχόλια, ελλάδα

Μολύβι remover το μηδέν Fix it Pro είναι ένα προσιτό και εύκολο στη χρήση εργαλείο που χρησιμοποιήθηκε για να συγκαλυφθούν οι επιφανειακές βλάβες στο σώμα. Η δομή αυτής της “anticarbon” περιλαμβάνει ένα πλήθος στίλβωση σωματίδια. Γεμίζουν σχηματίζεται στην επιφάνεια της εσοχές και να αποκαταστήσει την αισθητική εμφάνιση της επικάλυψης και επιβραδύνουν την διαδικασία διάβρωσης. Η σύνθεση του δείκτη “Fix It Pro” ανθεκτικά στην επίδραση των εξωτερικών αντιδραστήρια και το νερό, ως εκ τούτου, βοηθά να καλύψει τις ελαφρές ζημιές στην επιφάνεια του σώματος.

η Αρχή της συγκάλυψης του δείκτη εφαρμόζεται σε μια γρατσουνιά άχρωμο σύνθεση με ιδιαίτερη χημικές ιδιότητες. Όταν εγχέεται κοιλότητα τραυματισμό διορθωτικά σύνθεση το καθιστά το πιο ορατό λόγω της επίδραση στίλβωσης.

Το τζελ δεν έχει χρώμα, είναι απολύτως ακίνδυνη, όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες και δεν ξεπλένεται με επαναλαμβανόμενος καθαρισμός. Στη δομή είναι ταυτόσημη με το εξωτερικό στρώμα της βαφής που καλύπτει τα οχήματα.

Όταν για να αγοράσει autogarantas Fix it Pro

Μολύβι για να εξαλείψετε τις γρατσουνιές “Fix It Pro” θα είναι ένα χρήσιμο απόκτηση και η καλύτερη επιλογή αν:

 1. Στο προφυλακτήρας, πόρτα, φτερό ή άλλο μέρος του σώματος έχει μικρές γρατσουνιές που θα θέλατε να κρύψει από τα μάτια, για παράδειγμα, για να δώσει στο αυτοκίνητο μια πιο ελκυστική οπτικά πριν από την πώληση.
 2. Να αγγίξει έως και την κατεστραμμένη περιοχή δεν υπάρχουν χρήματα ή το χρόνο, αλλά θα πρέπει να κάνετε γρατσουνιές λιγότερο αισθητή και να επιβραδύνει τη διαδικασία διάβρωσης.
 3. Το σώμα και το χρώμα εργασίας έχουν προγραμματιστεί για το μέλλον, αλλά μέχρι τότε είναι απαραίτητο να βρείτε μια πιο απλή και προσιτή λύση.
 4. Καμία ζημία, αλλά θέλετε να είστε ασφαλείς στο μέλλον να είναι σε θέση να εύκολα και γρήγορα να επισκευάσει ένα ρηχό γρατσουνιά στο ντεπόζιτο της μοτοσικλέτας, όχημα ή άλλο βαμμένο μεταλλική επιφάνεια.

Βαθιά και εκτεταμένη βλάβη σε αυτό το μολύβι δεν θα μεταμφίεση – σε τέτοιες περιπτώσεις, για να αποφευχθεί το μέταλλο λειτουργεί και το βάψιμο. Αλλά με μικρά ελαττώματα, Fix it Pro δουλειά γρήγορα και αποτελεσματικά, η οποία σας επιτρέπει να επαναφέρετε την άψογη εμφάνιση του σώματος, χωρίς πολλή προσπάθεια, οικονομική επένδυση και επένδυση χρόνου.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα μολύβι “Fix It Pro”

Προκειμένου να καλυφθεί ομοιόμορφα εγκοπή στην επίστρωση βαφής διορθωτικά μέσα, θα πρέπει να:

 1. Για να προετοιμάσει την κατεστραμμένη περιοχή για την προσαρμογή για την εξάλειψη της ρύπανσης, τον καθαρισμό της επιφάνειας από υπολείμματα στιλβωτικές ουσίες, κερί, σιλικόνη και σκουριά, αφαιρέστε τυχόν λιπαντικές ουσίες, σκουπίστε με ένα μαλακό πανί και στεγνώστε. Να θέσει το όχημα σε σκιά και σε θερμοκρασία 12 °C.
 2. Χωρίς να αφαιρέσετε το καπάκι, ανακινήστε έντονα δείκτη.
 3. Για να το εγκαταστήσετε σε οποιαδήποτε οριζόντια επιφάνεια, μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Για να εκτελέσετε λίγα πατήματα στην άκρη γεμάτο με κολλητική σύνθεση.
 4. Συμπληρώστε το διαχωρισμένο διάφανο gel κατεστραμμένη περιοχή. Για να το κάνετε αυτό, βάλτε την άκρη του δείκτη στην αρχή της εμβάθυνσης και να προχωρήσουμε ομαλά κατά μήκος της, αποφεύγοντας στάσεις και καθυστερήσεις.
 5. Να βάλεις το μολύβι καπ. Για να σκουπίστε μακριά οποιοδήποτε υπόλοιπο κοντά στην αντιμετωπισμένη περιοχή της περίσσειας καλύπτοντας σύνθεση, χρησιμοποιώντας μια πετσέτα ή χαρτί κουζίνας. Όλες αυτές οι ενέργειες να εκτελέσει απόχρωση, όπως τον ήλιο, τη σύνθεση γρήγορα σκληραίνει.
 6. Να περιμένετε από 1 έως 48 ώρες, ανάλογα με την ποσότητα που εφαρμόζεται σύνθεση και η θερμοκρασία είναι ο χρόνος που απαιτείται για την πλήρη σκλήρυνση του gel και την ανάκτηση της επικάλυψης.
 7. Αν η ζημιά είναι αριστερά ορατό 1-2 μέρες αργότερα να επαναλάβετε τη διαδικασία. Επιτρέπεται να εφαρμόσει την σύνθεση σε πολλαπλά στάδια, κάθε προηγούμενη στρώση πρέπει να στεγνώσει εντελώς πριν εφαρμόσετε το επόμενο.

Το οποίο θα καλύψει τις γρατσουνιές το Fix it Pro μολύβι

– διαθέσιμο και αποτελεσματικό μέσο για την πλήρωση των ζημιών, που επηρεάζει μόνο το χρώμα. Τα ελαττώματα αυτά έχουν συνήθως ένα υπόλευκο χρώμα. Αν η ζημιά έχει επηρεάσει το αστάρωμα του σώματος, etcE. αποτελείται από μέταλλο, για να συγκαλύψουν τους avtoarenda Fix it Pro δεν θα λειτουργήσει. Το τζελ έχει μια διαφανής βάση, έτσι ώστε το χρώμα βαθιά ζημιά δεν μπορεί, αλλά μπορεί να σε προστατέψει το μέταλλο από την διάβρωση. Χρώμα σώματος δεν έχει σημασία.

Με καμουφλάζ δείκτη “Fix It Pro” για να αφαιρεθεί ζημιά σε αυτούς τους τύπους:

 • γρατσουνιές από τα νύχια, τα κλειδιά, τα δαχτυλίδια και άλλα αντικείμενα κοντά λαβές πορτών
 • ρηχά πατημασιές στην πλάγια μέρη του σώματος, όπως το αριστερό υποκαταστημάτων *
 • μεγάλη ζημιά στη βαφή γίνεται από εισβολείς.
 • γρατζουνιές που γίνονται από τις γάτες, τα σκυλιά και τα πουλιά;
 • τα ελαττώματα που απομένει μετά την ελαφριών συγκρούσεων κατά τη Στάθμευση.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, κάλυψη πηκτωμάτων αντιμετωπίσει με επιτυχία τα καθήκοντά τους – ομοιόμορφα γεμίζει την κοιλότητα, κρύβει ορατά σημάδια ζημιάς, να αποκαταστήσει την άψογη εμφάνιση της επιφάνειας και εμποδίζει την ανάπτυξη της διάβρωσης διαδικασίες. “Fix It Pro” έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία για να καλύψει τις γρατσουνιές στις εξωτερικές επιφάνειες των οχημάτων και τις γυαλιστερές προσόψεις των επίπλων.

Συμβουλές σχετικά με τη χρήση και τους κανονισμούς για την ασφάλεια

Μολύβι Fix it Pro γρατσουνιά στο αυτοκίνητο θα πρέπει να χρησιμοποιούνται από το χρήστη. Είναι σημαντικό να αποφύγετε να πάρει το δείκτη και η επιφάνεια κάτω από τις ακτίνες του ήλιου και στην περιοχή με τις υψηλές θερμοκρασίες, διαφορετικά η κολλητική σύνθεση θα σκληρύνουν και να γίνουν ακατάλληλα για περαιτέρω χρήση. Για το λόγο αυτό, για τις ζεστές μέρες, είναι σημαντικό να εφαρμόσετε το πήκτωμα γρήγορα να το gel δεν έχουν χρόνο για να σκληρύνει κάτω από τη θερμότητα.

Θα πρέπει, επίσης:

Αν και αυτό το εργαλείο δεν είναι τοξικό, και με την προσεκτική χρήση του είναι απόλυτα ασφαλής, από την είσοδο του πεπτικού σωλήνα ή των βλεννογόνων μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστες συνέπειες. Ως εκ τούτου, κατά την εκτέλεση της προσαρμογής του επιστρώματος είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε γάντια και να αποφεύγετε την επαφή με το διορθωτικό υγρό στο χέρι, έτσι ώστε στο μέλλον να μην βάζεις στο στόμα ή τα μάτια. Μετά από αυτές τις απλές κανόνες που θα κάνουν τη χρήση ενός δείκτη Fix it Pro, το πιο βολικό και αποτελεσματικό.

Διαβάστε το προηγούμενο άρθρο μας σχετικά με το γιατί λειτουργεί από τον αναπτήρα τσιγάρων θερμάστρα στο αυτοκίνητο, και πώς να επιλέξετε το σωστό μοντέλο μιας τέτοιας συσκευής.

Anja Ulf

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *