Υγεία και εσείς

Eco Slim

Το Eco Slim φαίνεται να είναι ένα δημοφιλές όνομα όταν πρόκειται για συμπληρώματα διατροφής. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο διαθέσιμες επιλογές πτώσης διατροφής που μοιράζονται το όνομα και βρήκαμε κάποιες κάψουλες και δισκία αδυνατίσματος “Eco Slim”. Απλά για να κάνουν τα πράγματα ότι λίγο πιο σύγχυση, υπάρχουν “Eco Slim” προϊόντα απώλειας βάρους διαθέσιμα επίσης.Για τους σκοπούς αυτής της ανασκόπησης θα επικεντρωθούμε στις σταγόνες διαίτης Eco Slimπου διανέμονται από την ίδια εταιρεία που κυκλοφορούν τα μπαλώματα δίαιτας Catch Me Patch.
Το όνομα Eco Slim μπορεί να μην είναι μοναδικό, αλλά η χαρακτηριστική ετικέτα φρουτώδους εμφάνισης θα βοηθήσει τους ανθρώπους να το διαφοροποιήσουν από την πιο ήπια εμφάνιση της πράσινης ετικέτας που τοποθετείται στο μπουκάλι των σταγόνων διαίτης Eco Slim που παράγονται από Native Remedies.

Διαφημισμένα οφέλη

 • Σταματάει να αισθάνεστε πεινασμένοι
 • Καίει τα καταστήματα λίπους σας
 • Ενισχύει το μεταβολισμό
 • Βελτιώνει τη μυϊκή μάζα
 • Σας δίνει ένα λεπτό, τονισμένο σώμα

Τι είναι το Eco Slim και πώς λειτουργεί;

Τι είναι το Eco Slim και πώς λειτουργεί;

Το Eco Slim είναι ένα συμπλήρωμα απώλειας βάρους που παράγεται σε υγρή μορφή. Τα προϊόντα αυτού του είδους είναι γενικά πολύ συγκεντρωμένα, έτσι ώστε μερικές σταγόνες ανά δόση είναι γενικά αρκετές και τοποθετούνται κάτω από τη γλώσσα αντί να καταποθούν.
Το δέρμα κάτω από τη γλώσσα είναι πολύ λεπτό, έτσι τα ενεργά συστατικά απορροφώνται εύκολα. Λόγω του γεγονότος ότι δεν χρειάζονται πέψη, οι σταγόνες διατροφής θεωρούνται ταχύτερες από τα συμβατικά συμπληρώματα, αλλά η αποτελεσματική μέθοδος χορήγησης δεν είναι όλα. Η ποιότητα των συστατικών που χρησιμοποιούνται είναι εξίσου σημαντική για τις σταγόνες διατροφής, όπως και για τα χάπια διατροφής.
Ωστόσο, εάν η συνταγοποίηση λειτουργεί με τον επιθυμητό τρόπο, οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν σταγόνες διαίτης Eco Slim θα πρέπει να βρουν τα βάσανα πείνας που συνήθως προκύπτουν από την ελεγχόμενη από θερμίδες δίαιτα είναι λιγότερο από μια απόσπαση της προσοχής. Εάν οι σταγόνες ενισχύσουν με επιτυχία το μεταβολισμό, το σώμα θα κάψει επιπλέον θερμίδες.
Εάν ο συνδυασμός μιας μειωμένης πρόσληψης θερμίδων και ενός αυξημένου καψίματος θερμίδων προκαλούν έλλειψη θερμίδων στο σώμα, θα αρχίσει να καίει το λίπος του.
Η δίαιτα χαμηλών θερμίδων οδηγεί συχνά σε κάποιο βαθμό απώλειας μυών, οπότε, εάν το Eco Slim μπορεί να αυξήσει τη μυϊκή μάζα αντί να το μειώσει, αυτό μπορεί να είναι μόνο καλό.

Βασικά συστατικά – Τι γίνεται στη φόρμουλα

Η επίσημη ιστοσελίδα αναφέρει μόνο πέντε συστατικά. Δεν παρέχονται ποσοστά προσθήκης και δεν είναι σαφές εάν πρόκειται για πλήρη κατάλογο ή εάν μπορεί να εμπλέκονται και άλλα συστατικά.

 • Fucus Vesiculosus:Ένα εκχύλισμα φύκια που είναι πλούσιο σε ιώδιο. Ο θυρεοειδής αδένας χρησιμοποιεί ιώδιο για την παραγωγή ορμονών που είναι απαραίτητες για έναν υγιή μεταβολισμό, έτσι ώστε τα συστατικά που περιέχουν ιώδιο να βρίσκονται σε συμπληρώματα διατροφής κάθε είδους.
 • 5-ΗΤΡ:Η 5-υδροξυτρυπτοφάνη ενισχύει τα επίπεδα σεροτονίνης. Συχνά γνωστή ως η αισθητική καλή ορμόνη, η σεροτονίνη μπορεί να βελτιώσει τη διάθεση και να βοηθήσει στην πρόληψη της διατροφικής νοημοσύνης και της κατάθλιψης. Μια πιο ευτυχισμένη κατάσταση του νου μειώνει επίσης την επιθυμία για άνεση να τρώτε.
 • Guarana:Ένα εκχύλισμα φρούτων που προστίθεται συχνά σε ενεργειακά ποτά. Το ενεργό συστατικό είναι η καφεΐνη, αλλά το γκουαράνα το απελευθερώνει με έναν αργό και σταθερό τρόπο που επιτρέπει μακροχρόνια οφέλη. Το Guarana είναι διπλά ευεργετικό σε μια συνταγή όπως αυτή επειδή η καφεΐνη είναι ένα αποδεδειγμένο αναμνηστικό του μεταβολισμού.
 • Yerba Mate:Ένα εκχύλισμα θάμνου που παρέχει ήπια διέγερση και μπορεί να βοηθήσει στην αναζωογόνηση του σώματος. Η παρουσία του εδώ πρέπει να προσφέρει κάποιο επίπεδο προστασίας από την κόπωση που σχετίζεται με τη διατροφή.
 • Συγχώνευση λίπους RX Blend:Ένα ιδιόκτητο μίγμα πυροσταφυλικού ψευδαργύρου, λιναρόσπορου, λεκιθίνης, 1-καρνιτίνης και κιτρικού ψευδαργύρου. Αν και τα συστατικά μπορούν να βρεθούν σε πολλά χάπια διατροφής, αυτό το συγκεκριμένο ιδιόκτητο μίγμα χρησιμοποιείται γενικά σε μπαλώματα δίαιτας, οπότε εκπλήσσομαι να το δούμε εδώ. Είμαστε επίσης κάπως ανησυχεί για το γεγονός ότι το Eco Slim δηλώνει ότι “τα μπαλώματα περιλαμβάνουν επίσης τα παρακάτω αποδεδειγμένα συστατικά καύσης λίπους …” και πρέπει να αναρωτηθούμε αν το Fat Burning RX Blend έχει καταχωρηθεί κατά λάθος.

Σχόλια πελατών Eco Slim

Δεν μπορέσαμε να βρούμε σχόλια πελατών για τις σταγόνες διαίτης Eco Slim

Eco Slim Παρενέργειες και Θέματα Υγείας

Ο επίσημος ιστότοπος παρέχει μια αρκετά τυποποιημένη προειδοποίηση, σύμφωνα με την οποία ορισμένα άτομα θα πρέπει να αναζητήσουν ιατρική συμβουλή πριν αρχίσουν να χρησιμοποιούν τις σταγόνες.

 • Έγκυες ή θηλάζουσες μητέρες
 • Άτομα κάτω των 18 ετών
 • Άτομα με γνωστή ιατρική κατάσταση

Αυτό είναι καλή συμβουλή, αλλά θεωρούμε ότι είναι ατελής. Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν φάρμακα ή σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν το Eco Slim μαζί με άλλο προϊόν θα ήταν σοφό να ζητήσουν και ιατρικές συμβουλές.

Καταλληλότητα κατασκευαστή

Η ταυτότητα και η τοποθεσία του κατασκευαστή δεν αποκαλύπτονται στον επίσημο ιστότοπο της ΕΕ, αλλά βρήκαμε δύο αριθμούς τηλεφώνου. Κάποιος φαίνεται να είναι στην Αγγλία, ο άλλος είναι στην Τουρκία.

Επιλογές αγοράς & εκτιμήσεις

Το Eco Slim είναι ένα ασυνήθιστο προϊόν επειδή, παρόλο που διατίθεται αποκλειστικά σε απευθείας σύνδεση, οι πελάτες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μια παραγγελία πρέπει να το κάνουν μέσω ενός αμερικανικού τηλεφωνικού αριθμού χωρίς χρέωση. Το RRP είναι $ 85 (ή ισοδύναμο £) ανά φιάλη, αλλά, κατά τη στιγμή αυτής της αναθεώρησης, είχε μειωθεί στα 40 δολάρια. Δεν υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις για τη ναυτιλία και, εξετάζοντας τη σελίδα των όρων και προϋποθέσεων στον επίσημο ιστότοπο, οι σταγόνες αποστέλλονται μέσω του Royal Mail, επομένως φαίνεται ότι το κέντρο διανομής βρίσκεται κάπου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Εγγύηση

Οι σταγόνες διαίτης Eco Slim δεν υποστηρίζονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Η κατώτατη γραμμή

Κανένα από τα συστατικά που αναφέρονται δεν είναι ικανό να βελτιώσει τη μυϊκή μάζα, αλλά είναι πολύ πιθανό ότι το Eco Slim θα βοηθήσει στη βελτίωση της απώλειας βάρους αν οι σταγόνες χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με μια δίαιτα και άσκηση που ελέγχεται με θερμίδες.
Ωστόσο, δεν υπάρχει ανατροφοδότηση πελατών για να υποδείξει αν αυτό συμβαίνει. Η τιμή είναι αρκετά λογική, αλλά δεν υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Οι σταγόνες διαίτης Eco Slim δεν είναι χωρίς δυνατότητες, αλλά δεν συγκρίνουν καλά με κάποιες από τις άλλες διαθέσιμες επιλογές.

Συνιστώμενα προϊόντα απώλειας βάρους

eco slim

Αν και οι σταγόνες διατροφής αποτελούν έναν εναλλακτικό τρόπο εισαγωγής συστατικών για την απώλεια βάρους, ειδικά για όσους αντιμετωπίζουν δυσκολία στην κατάποση ενός δισκίου ή κάψουλας, σας συνιστούμε να κοιτάξετε αλλού.
Έχουμε τη σελίδα των καλύτερων προϊόντων μας όπου παραθέτουμε αυτό που θεωρούμε ότι είναι τα πιο ευεργετικά προϊόντα αδυνατίσματος που υπάρχουν σήμερα.

Anja Ulf

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *