Υγεία και εσείς

EcoΝέα Επανεξέταση: παρενέργειες, απάτη, συστατικά, λειτουργεί;

EcoΝέα Επανεξέταση: παρενέργειες, απάτη, συστατικά, λειτουργεί;

EcoΝέα Κριτικές

Το EcoΝέα είναι το τελευταίο σε μια μακρά σειρά συμπληρωμάτων διατροφής. Το προϊόν που διατίθεται στο εμπόριο από Native Remedies έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στην απώλεια βάρους, συμβάλλοντας στη διατήρηση ενός υγιούς και αποτελεσματικού μεταβολισμού.
Το προϊόν έρχεται σε υγρή μορφή και μπορεί να αναμειχθεί με νερό ή χυμούς φρούτων.

Εταιρεία πίσω από το EcoΝέα

Η Natural Remedies είναι μια αμερικανική εταιρεία με ιστορικό απελευθέρωσης φυσικών εναλλακτικών ουσιών στα συνταγογραφούμενα φάρμακα. Η εταιρεία προσφέρει ακόμη και τη δική της σειρά φυσικών προϊόντων για κατοικίδια ζώα.

EcoΝέα Απαιτήσεις

 • Βοηθάει τον αποτελεσματικό μεταβολισμό για να διατηρεί ένα υγιές βάρος.
 • Βοηθά το πεπτικό σύστημα στην κατανομή των διαιτητικών λιπών.
 • Προσφέρει βελτιωμένα επίπεδα ενέργειας, προωθώντας την απορρόφηση θρεπτικών ουσιών.
 • Αποτρέπει τις γλυκές επιθυμίες υποστηρίζοντας ισορροπημένα σάκχαρα.
 • Βοηθά στην παροχή ισορροπημένης διάθεσης.

EcoΝέα Συστατικά

 • Fucus vesiculosus (Bladderwrack)
 • Galium aparine (Διακοσμητικά)
 • Garcinia cambogia (Malabar tamarind)
 • Taraxacum officinale (Πικραλίδα)
 • Glycyrrhiza glabra (γλυκόριζα)
 • Erythrea centaurium (Centaury)
 • Paullinia cupana (Γκουαράνα)
 • Curcuma longa (Turmeric)
 • Zingiber officinale (τζίντζερ)
 • Ελάχιστο Capsicum (πιπέρι Cayenne)
 • Το EcoΝέα δηλώνει ότι δεν έχει ζωικά προϊόντα, γλουτένη και όχι τεχνητά προϊόντα, χρώματα ή συντηρητικά.

Πώς λειτουργεί το EcoΝέα;

Οι κατασκευαστές του EcoΝέα ισχυρίζονται ότι με τη χρήση φυσικών συστατικών αυτού του συμπληρώματος μπορούν να βοηθήσουν τα βασικά όργανα στο σώμα για να προωθήσουν τη σωστή λειτουργία. Με αυτόν τον τρόπο ισχυρίζονται ότι υποστηρίζουν την υγιή λειτουργία του πεπτικού συστήματος για να διατηρήσουν την καλύτερη δυνατή απόδοση.
Με στόχο την παροχή ισορροπημένης διάθεσης, οι κατασκευαστές ισχυρίζονται επίσης ότι βοηθάει στις ψυχικές πτυχές της απώλειας βάρους μειώνοντας την ανάγκη φαγητού για να εκπληρώσει συναισθηματικές ανάγκες.

EcoΝέα Πλεονεκτήματα

 • Τα φυσικά συστατικά μειώνουν τον κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών ή ανεπιθύμητων ενεργειών.
 • Οι κατασκευαστές EcoΝέαs προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων χωρίς όρους.

EcoΝέα Μειονεκτήματα

 • Όχι λίπος καυστήρα που σημαίνει ότι δεν θα ενθαρρύνει την απώλεια βάρους από μόνη της.
 • Η ασφάλεια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού δεν έχει ακόμη τεκμηριωθεί.
 • Η μη διοίκηση τροφίμων και φαρμάκων ενέκρινε ότι οι παρενέργειες και η ασφάλεια του προϊόντος δεν έχουν ελεγχθεί και επαληθευτεί ανεξάρτητα.

EcoΝέα Αποτελέσματα

Είναι πάντα δύσκολο να προσδιοριστούν τα αποτελέσματα αυτών των ειδών συμπληρωμάτων. Το αποτέλεσμα που παίρνετε εξαρτάται περισσότερο από τη διατροφή και την άσκηση. Εάν, ωστόσο, θέλετε να χάσετε βάρος μόνο με τη λήψη αυτού του συμπληρώματος τότε φοβάμαι ότι είστε σε για μια απογοήτευση.

Πού να αγοράσετε το EcoΝέα;

Το EcoΝέα μπορεί να αγοραστεί από διάφορους διαδικτυακούς εμπόρους λιανικής πώλησης που ειδικεύονται σε φυσικές θεραπείες και προϊόντα απώλειας βάρους. Ένας απλός έλεγχος μηχανών αναζήτησης θα σας δείξει γρήγορα έναν προμηθευτή στην περιοχή σας.

Είναι EcoΝέα μια απάτη;

Από την άποψη της εταιρείας υπάρχει και θα παραδώσει το προϊόν σας στη συνέχεια όχι, η εταιρεία είναι μακρά εγκατεστημένη και έχουν καλή φήμη για την εξυπηρέτηση των πελατών. Όσον αφορά το κατά πόσο προϊόντα όπως αυτά χορηγούν τα διαφημιζόμενα αποτελέσματα, γι ‘αυτό τα σημεία είναι λιγότερο θετικά.

EcoΝέα Παρενέργειες

Καθώς το EcoΝέα δεν έχει ελεγχθεί ή εγκριθεί από το FDA, οι ανεπιθύμητες ενέργειες ασφάλειας και παρενέργειες του δεν έχουν ακόμη επαληθευτεί επισήμως. Θεωρητικά, καθώς όλα τα συστατικά του είναι φυσικά, ο κίνδυνος παρενεργειών θα πρέπει να είναι ελάχιστος. Ωστόσο, όταν αναμιγνύετε τόσα πολλά συστατικά μαζί δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζετε πώς θα αντιδράσουν. Για παράδειγμα, πολλά από τα συστατικά πιστεύεται ότι έχουν διεγερτικό αποτέλεσμα και ως τέτοια άτομα που παίρνουν άλλα διεγερτικά στη διατροφή τους, όπως η καφεΐνη, μπορεί να παρουσιάσουν κάποια ακούσια αποτελέσματα υψηλότερα από τα φυσιολογικά επίπεδα διεγερτικού.

Τελική ετυμηγορία

Συμπερασματικά, με βάση το γεγονός ότι πρόκειται για ένα φυσικό συμπλήρωμα θεωρητικά, θα πρέπει να είναι ασφαλές για χρήση από την πλειονότητα των ανθρώπων και να μην παράγει σημαντικές παρενέργειες. Συμπληρώματα αυτού του τύπου ωστόσο παρέχουν αμφίβολα πλεονεκτήματα απώλειας βάρους και σίγουρα σημαντικά ελάχιστα κέρδη σε σύγκριση με τις διατροφικές προσαρμογές και τις προσαρμογές στην άσκηση. Αν ψάχνετε για ένα απλό κέρδος απώλειας βάρους από μόνη της τότε αυτό σίγουρα δεν είναι το προϊόν για σας.

Anja Ulf

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *