bluronica
Υγεία και εσείς

Bluronica – αναζωογονητική θεραπεία – Γνώμες και τιμή.

Η γήρανση του δέρματος είναι αποτέλεσμα τριών μηχανισμών: εσωτερική γήρανση, που σχετίζεται με αλλαγές ηλικίας και εμμηνόπαυσης, εξωτερική γήρανση (φωτογήρανση) και μιμητική γήρανση. Η ανεπαρκής φροντίδα, η ανεπαρκής ενυδάτωση του δέρματος ή η υπερβολική έκθεση στον ήλιο προκαλούν αγγειακές μεταβολές και βλάβη στο προστατευτικό φράγμα.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η δομή των ινών κολλαγόνου εξασθενεί λόγω των σχετικών με το νερό και λιπιδίων παραγόντων.

Bluronica-Το αποτέλεσμα: Ρυτίδες

Οι ρυτίδες είναι η κύρια εκδήλωση της γήρανσης του δέρματος. Η γήρανση της φωτογραφίας εκδηλώνεται από ρυτίδες, καθώς και από την παρουσία αποχρωματισμών. Δεν μπορούμε να αποτρέψουμε το σχηματισμό μιμωδών ρυτίδων, οι οποίες προκύπτουν ως απάντηση στη συνεχή εργασία 54 μυϊκών μυών του προσώπου – αυτό το είδος των αλλαγών εμφανίζεται στο πρόσωπο σε νεαρή ηλικία και βαθαίνει με το πέρασμα του χρόνου. Η εφαρμογή μασάζ προσώπου επιβραδύνει την πρόοδο αυτών των αλλαγών. Ο καλύτερος τρόπος για την καταπολέμηση των ρυτίδων είναι να αποτρέψουμε την εμφάνισή τους, ή ακριβέστερα να ελαχιστοποιήσουμε τη σοβαρότητά τους, επειδή δεν είμαστε σε θέση να αποτρέψουμε εντελώς την εμφάνισή τους στο δέρμα. Είναι απαραίτητο να ενυδατώσετε το δέρμα με τις κατάλληλες κρέμες και από το εσωτερικό πίνοντας λεπτά. 2 λίτρα νερού ανά ημέρα. Πρέπει να αποφύγουμε την έκθεση στον ήλιο προστατεύοντας το δέρμα με τουλάχιστον φίλτρα SPF 50. Η περιποίηση του δέρματος χωρίς ρυτίδες είναι κυρίως σχετικά με την εντατική φροντίδα κατά των ρυτίδων, όπως οι κρέμες, οι οροί και οι μάσκες. Βοηθάμε επίσης στην αισθητική και στην κοσμετολογία. Η πιο δημοφιλής μέθοδος αφαίρεσης των ρυτίδων του προσώπου είναι η έγχυση τοξίνης αλλαντίασης, η οποία είναι γνωστή σε όλα τα botoxes. Αυξάνει τις ρυτίδες με αλλαντίαση, η οποία αναστέλλει τη νευρομυϊκή αγωγή και έχει αποτέλεσμα εξομάλυνσης των ρυτίδων που διαρκεί έως 6 μήνες. Μια εναλλακτική λύση για το botox είναι ενέσεις από υαλουρονικό οξύ ή πολυμολεϊκό οξύ – το πλεονέκτημά τους έναντι της τοξίνης αλλαντίασης είναι ότι και οι δύο ουσίες απαντώνται φυσιολογικά στο σώμα, έτσι δεν παρέχουν καμία ευαισθητοποίηση ReActions. Ένας άλλος τρόπος για την καταπολέμηση των ρυτίδων είναι η βελόνα μεσοθεραπευτική – ελεγχόμενη διάτρηση του δέρματος σε ένα ορισμένο βάθος προκειμένου να τονωθεί η αναγέννηση και η μοντελοποίηση των επιπέδων του δέρματος Deeper και να προετοιμαστεί για την λήψη θρεπτικών κοκτέιλ.

Ανύψωση βαμπίρ

Πρόσφατα, έχει υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον για τις αποκαλούμενες «νέες τεχνολογίες». “Ανύψωση βαμπίρ” – έγχυση δέρματος με δικό του πλούσιο πλάσμα αιμοπεταλίων. αυτή η θεραπεία ενεργοποιεί τα βλαστικά κύτταρα του δέρματος, διεγείρει τη νεοαγγειογένεση, δηλ. το σχηματισμό νέων αιμοφόρων αγγείων και διεγείρει τους ινοβλάστες να συνθέσουν κολλαγόνο και ελαστίνη. Ένας τέτοιος συνδυασμός διαδικασιών επιδιόρθωσης δέρματος δίνει θεαματικά αναζωογονητικά αποτελέσματα. Ωστόσο, οι καλύτερες επιδράσεις της ανανέωσης του δέρματος, με ελάχιστες παρενέργειες, είναι εγγυημένες από τη θεραπεία με λέιζερ. Η χρήση λέιζερ έχει φέρει επανάσταση στο πρόσωπο της κοσμετολογίας και της αισθητικής ιατρικής. Το λέιζερ σας επιτρέπει να καταπολεμάτε τις ρυτίδες με ασφάλεια, αποτελεσματικά και με μεγάλη ακρίβεια. Οι ακτίνες λέιζερ εκπέμπονται βαθιά μέσα στο δέρμα και προκαλούν ελεγχόμενη βλάβη στα εκφυλισμένα κύτταρα. Αυτό διεγείρει τις διαδικασίες εντατικής επισκευής που πραγματοποιούνται ακριβώς όπου απαιτείται φως λέιζερ – το φως λέιζερ κατευθύνεται με ακρίβεια στις περιοχές του δέρματος που έχουν υποστεί ρυτίδες. Οι παραπάνω μέθοδοι καταπολέμησης των ρυτίδων δίνουν εξαιρετικά αποτελέσματα, αλλά το κύριο μειονέκτημα είναι η υψηλή τιμή τους. Πρέπει να θυμόμαστε ότι η φροντίδα του δέρματος είναι η κύρια πηγή της μακροζωίας μας. Είναι υπεύθυνη για τη διατήρηση της σωστής ανατομικής και φυσιολογικής ιδιαιτερότητας του δέρματος.

Περιγραφή Λειτουργία του ορούBluronica

Τα πιο εντυπωσιακά είναι τα συμπυκνωμένα καλλυντικά όπως ο ορός Bluronica. Είναι καλλυντικό με καινοτόμο μηχανισμό δράσης στο δέρμα. Το τελευταίο επίτευγμα των σύγχρονων ιατρικών ή βιοτεχνολογικών επιστημών είναι η στοχευμένη γονιδιακή θεραπεία – μια εξατομικευμένη θεραπεία, που επηρεάζει το επίπεδο έκφρασης γονιδιώματος, δηλαδή τι βρίσκεται πίσω από την ακριβή ρύθμιση όλων των διαδικασιών της ζωής. Ο ορός Bluronica έχει άμεση επίδραση στην έκφραση του νεανικού γονιδίου KLOTHO, η ανακάλυψη του οποίου το 1997 ήταν η μεγαλύτερη σημαντική ανακάλυψη τις τελευταίες δεκαετίες. Η ενεργοποίηση του γονιδίου της νεολαίας σημαίνει, αφενός, η αναστολή της διαδικασίας γήρανσης και, αφετέρου, η τόνωση των διαδικασιών αποκατάστασης και η ορατή αναζωογόνηση του δέρματος με ήδη εμφανείς ρυτίδες.
Ο διφασικός τύπος, που βασίζεται στην ενσωμάτωση του ορού και της κρέμας, ενεργοποιώντας τη δράση τους τη νύχτα, είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος για την καταπολέμηση των ρυτίδων. Τη νύχτα, οι διαδικασίες αναγέννησης του δέρματος είναι πιο έντονες.

Γιατί να επιλέξετε τον ορό Bluronica;

Χάρη στην Bluronica, η σωματική θερμοκρασία αυξάνεται, έτσι οι ιστοί είναι καλύτερα οξυγονωμένοι. Η εντεινόμενη λεμφατική κυκλοφορία προάγει την αποτοξίνωση των κυττάρων και την αυξημένη διαίρεση τους, που παράγεται από τη σύνθεση της αυξητικής ορμόνης – την ανοικοδόμηση και την αναζωογόνηση των ιστών. Ο χρόνος ανάπαυσης των ονείρων αποτελεί συνεπώς μια ευκαιρία για την αναγέννηση του δέρματος και την εξάλειψη των αρνητικών επιπτώσεων που προκαλούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας από περιβαλλοντικούς παράγοντες. Όταν αυτές οι διαδικασίες φυσιολογικής ανανέωσης του δέρματος υποστηρίζουν τη στοχευμένη φροντίδα γονιδιακής έκφρασης, επιτυγχάνουμε έντονη αναζωογόνηση, χωρίς προηγούμενο για άλλα καλλυντικά παρασκευάσματα.

Ποια συστατικά περιέχει το Bluronica χάρη στις θεαματικές αντιρυτιδικές του ιδιότητες;

  • Το εκχύλισμα από τα φύκια του χιονιού, που αναπτύσσεται στις πλαγιές των Άλπεων, είναι η ανοικοδόμηση του λιπιδικού προστατευτικού στρώματος του δέρματος, η αυξημένη αντοχή σε επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες και η έντονη σύσφιξη. Επιπλέον, τα άλγη χιονιού ενεργοποιούν το προαναφερθέν γονίδιο της νεολαίας, καταπολεμώντας συνολικά τα συμπτώματα της γήρανσης του δέρματος.
  • Το σύμπλεγμα Bluronica είναι ένας συνδυασμός δύο φυσικών φυτικών εκχυλισμάτων – από χρυσό κρόκο και ακακία της Σενεγάλης. Συγκρότημα.

    Αυτό διεγείρει τη διακυτταρική επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων της επιδερμίδας και του δέρματος, η οποία βρίσκεται στη ρίζα της ανατομικής και λειτουργικής ολοκλήρωσης του δέρματος. Η αυξημένη σύνθεση των αυξητικών παραγόντων από τα κερανοκύτταρα προκαλεί εντατικές διαδικασίες ανανέωσης του δέρματος και επανεμφάνισης. Η αύξηση της ποσότητας ινών κολλαγόνου και ελαστίνης αυξάνει την ελαστικότητα και τη σταθερότητα του δέρματος, μεταφέροντας άμεσα τη μείωση των ρυτίδων.

  • Το ελαιόλαδο Macadamia είναι μια πλούσια πηγή βιταμινών Β και βιταμίνης Α.Το δέρμα είναι κατασκευασμένο από λευκίνη και σκουαλάνιο, τα οποία είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία του δέρματος, καθώς και για την κατάσταση της προστατευτικής επικάλυψης λιπιδίων. Αυτές οι ουσίες είναι εξαιρετικά Antioxidants, τα οποία αναστέλλουν τη διαδικασία γήρανσης.
  • Το εκχύλισμα από την ακακία robinia είναι ένα κοκτέιλ φλαβονοειδών και Antioxidants.συμπεριλαμβανομένων εκείνων με προστατευτικό και αντιγηραντικό αποτέλεσμα. Αυτός ο συνδυασμός δραστικών συστατικών είναι μια εξαιρετική εγγύηση για την αποτελεσματικότητα.Bluronica– μετά την εφαρμογή του, θα παρατηρήσετε μια εντυπωσιακή βελτίωση της κατάστασης του δέρματός σας μέσα σε μερικές ημέρες, που προκαλείται από την εξάλειψη των ρυτίδων σε κάθε θέση.

Bluronica-Περίληψη

Αυτό το πρωτοποριακό σύστημα αναζωογόνησης δέρματος είναι στα χέρια σας – απλά αναμίξτε μερικές σταγόνες ορό Bluronica, διατίθενται ως αμπούλες και εφαρμόστε στο δέρμα σας όλη τη νύχτα. Σύντομα θα συναντήσετε ένα αποτέλεσμα σύσφιξης και κατά της ρυτίδωσης, το οποίο επιβεβαιώνεται από την ενθουσιώδη ανατροφοδότηση των χρηστών. Οι άνθρωποι που έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το σύστημα φροντίδας δηλώνουν ότι μειώνουν τις ρυτίδες, φωτίζουν το δέρμα και βελτιώνουν την οβάλ προσώπου. Η βελτίωση της κατάστασης του δέρματος και των οπτικών παραμέτρων του προσώπου παρατηρήθηκε τόσο από τους ηλικιωμένους όσο και από τους νεαρούς, το πρόσωπο του οποίου ανανεώθηκε και εξασθένισε.
Είστε φοβισμένοι από επεμβατικές θεραπείες αισθητικής ιατρικής, έχετε χάσει την πίστη σας στην αποτελεσματικότητα των αντιρυτιδικών κρέμες που διατίθενται στα φαρμακεία και το σύστημα φροντίδας Bluronica θα δώσει ένα νέο νόημα στην φροντίδα κατά της ρυτίδωσης στο σπίτι.

Anja Ulf

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *