Υγεία

Bliss Hair Home System: σχόλια, τιμή της λοσιόν για τα μαλλιά και οδηγίες

Bliss Hair Home Systemείναι ένα σύστημα οικιακής φροντίδας για επαγγελματική περιποίηση μαλλιών. Η καινοτόμος μάσκα σχεδιάζεται με βάση τις συνταγές Oriental cosmetology, χρησιμοποιώντας μια μοναδική τεχνολογία που δίνει όχι μόνο λάμψη και όγκο στα άψυχα, αμυδρά μαλλιά αλλά και για να τονώσει την ανάπτυξή της.
Η αποτελεσματικότητα του νέου καλλυντικού προϊόντος επιβεβαιώνεται από κλινικές δοκιμές, πιστοποιητικά ποιότητας και ανατροφοδότηση από εμπειρογνώμονες και αγοραστές.

Περιεχόμενα της μάσκας θεραπείας

Το Bliss Hair Home System για τα μαλλιά έχει μόνο φυσικά συστατικά, τα οποία είναι απολύτως ακίνδυνα για το τριχωτό της κεφαλής.
Τα κύρια ενεργά συστατικά της μάσκας-λοσιόν είναι:

 • Φρούτο πετρέλαιο αργού
 • Λινέλαιο.
 • Εκχύλισμα μαύρου πιπεριού.
 • Centella Asiatica;
 • Stexoxidine;
 • Σύμπλεγμα βιταμινών.

Αργανέλαιοείναι ένα φυσικό φάρμακο που έχει χρησιμοποιηθεί στον τομέα της καλλυντικής για τη βελτίωση της υγείας των μαλλιών. Περιέχει ένα καλό αριθμό αμινοξέων, τα οποία προστατεύουν το τριχωτό και τα μαλλιά από βλάβες από εξωτερικούς παράγοντες. Το φυσικό συστατικό περιτυλίγει κάθε τρίχα, εξαλείφοντας την ευθραυστότητα και την ξηρότητα.
Λινέλαιοπαρέχει θρεπτικά συστατικά όχι μόνο στα μαλλιά, αλλά και στο τριχωτό της κεφαλής. Το θρεπτικό συστατικό ενεργοποιεί τους αδρανείς θύλακες και αποκαθιστά τη δομή των ατράκτων των μαλλιών, ξεκινώντας τη διαδικασία ανάπτυξης.
Μαύρο εκχύλισμα πιπεριούβελτιώνει την τοπική κυκλοφορία του αίματος, επιτρέποντας την καλύτερη διείσδυση των θρεπτικών ουσιών στο τριχωτό της κεφαλής και την ταχύτερη παροχή στους θύλακες των τριχών.
Centella Asiaticaείναι ένα φυτό που χρησιμοποιείται συνήθως στα καλλυντικά για την ενίσχυση των μαλλιών και την εξάλειψη της ξηρότητας του τριχωτού της κεφαλής.
Στεξοξιδίνηείναι ένα σύνολο δραστικών μορίων, ξυπνούν τις λανθάνουσες ρίζες των μαλλιών και διεγείρουν την ανάπτυξη των τριχών.
Επιπλέον, η μάσκα περιέχει ένα σύμπλεγμα βιταμινών που παρέχει πλήρως τα μαλλιά με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Θεραπευτικές ιδιότητες του Bliss Hair

Ο κύριος σκοπός των δραστικών συστατικών είναι να τονώσουν την ανάπτυξη και να θρέψουν θύλακες και άξονες τριχών από το εσωτερικό τους, γεμίζοντας τους με ζωτικότητα.
Οι θεραπευτικές ιδιότητες της μάσκας έχουν ενισχυτικό αποτέλεσμα και αποτρέπουν την έντονη απώλεια των αποδυναμωμένων μαλλιών.
Λόγω της αφύπνισης των αδρανοποιημένων θυλακίων, τα μαλλιά αρχίζουν όχι μόνο να αναπτύσσονται ενεργά, αλλά και να αποκτούν μια παχύτερη δομή.
Τα βιολογικά συστατικά που διεισδύουν στους άξονες γεμίζουν τα μαλλιά με λάμψη και λάμψη. Γίνονται ομαλοί και υπάκουοι.

Κλινικές δοκιμές της μάσκας

Μέσα από τη διαδικασία επιστημονικής έρευνας στον τομέα της κοσμετολογίας που πραγματοποιήθηκε για δύο εβδομάδες, ελήφθησαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

 • 90 άτομα που εξετάστηκαν από τα 100 είχαν τριχόπτωση μειωμένη κατά 95%.
 • Εξάλειψη των διαχωρισμένων άκρων και ευθραυστότητα σε 98% των περιπτώσεων.
 • Επιστροφή της φυσικής λάμψης και ομαλότητας μεταξύ όλων των εξετασθέντων ατόμων.
 • Εξάλειψη της πιτυρίδας στο 90% των περιπτώσεων.
 • Σημαντική τρίχα που επιμηκύνεται από 95 άτομα.

Αποτελέσματα από τη χρήση του προϊόντος στο σπίτι

Η τακτική εφαρμογή της μάσκας λοσιόν εγγυάται το ακόλουθο αποτέλεσμα στο τέλος της θεραπευτικής πορείας:

 • Τα μαλλιά μεγαλώνουν δύο φορές πιο γρήγορα και γίνονται παχύτερα.
 • Η πιτυρίδα εξαλείφεται πλήρως.
 • Τα μαλλιά αποκτούν όγκο και έντονη λάμψη.
 • Η διαδικασία της τριχόπτωσης έχει σταματήσει πλήρως.
 • Η ευγένεια και οι διαιρεμένες άκρες εξαφανίζονται.

Η μάσκα αναζωογονεί εντελώς τα μαλλιά που έχουν υποστεί βλάβη από την υπεριώδη ακτινοβολία, τη βαφή και την ξήρανση των μαλλιών. Επιτρέπει σε κάποιον να θεραπεύει τα μαλλιά χωρίς πρόσθετα προϊόντα styling, καθώς η τρίχα γίνεται υπάκουος και ομαλή.

Τα βασικά πλεονεκτήματα της Bliss Hair

Σε σύγκριση με παρόμοια προϊόντα, το Bliss Hair Home System είναι πιο επωφελές χάρη στα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • πλήρως φυσικά περιεχόμενα.
 • υψηλή αποτελεσματικότητα ·
 • προσιτη τιμη;
 • γρήγορα αποτελέσματα.
 • υποαλλεργικό;
 • εύχρηστος;
 • έλλειψη λιπαρής λάμψης?
 • δεν χρειάζεται να ξεπλύνετε.
 • είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί με προϊόντα styling.
 • πολύπλοκη θεραπευτική αγωγή της τρίχας και του τριχωτού της κεφαλής.

Η μάσκα δεν προσθέτει βαρύτητα στα μαλλιά και δεν δημιουργεί την επίδραση της ακαθαρσίας. Είναι άμεσα απορροφημένο, καθιστώντας κάθε καμπύλη λαμπερή και υπάκουος.

Ενδείξεις για τη χρήση των μαλλιών Bliss

Οι ειδικοί στον τομέα της καλλυντικής συνιστούν να χρησιμοποιήσετε τη μάσκα για όλους όσους αντιμετωπίζουν τα ακόλουθα προβλήματα:

 • αραίωση μαλλιών?
 • πιτυρίδα;
 • επίμονα μαλλιά?
 • έντονη τριχόπτωση.
 • ευθραυστότητα και διαχωρισμένα άκρα.
 • την εξασθένιση και την απροσεξία.

Λόγω της πολύπλοκης δράσης των μοναδικών περιεχομένων, η μάσκα επιτρέπει την επίλυση όλων αυτών των προβλημάτων σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τα πρώτα θετικά αποτελέσματα είναι ήδη ορατά μετά από μία μόνο χρήση.
Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από γυναίκες όσο και από άνδρες για να αποτρέψει την ανάπτυξη αλωπεκίας.

Πώς να εφαρμόσετε τη μάσκα

Η οδηγία για τη χρήση της λοσιόν περιέχει πλήρεις πληροφορίες για τη σωστή χρήση της μάσκας:

 1. Πλύνετε τα μαλλιά σας με σαμπουάν, πιθανώς χωρίς να χρησιμοποιήσετε μαλακτικό.
 2. Στεγνώστε ελαφρά τα μαλλιά σας με μια πετσέτα, αλλά όχι στεγνωτήρα μαλλιών.
 3. ΔιανέμωBliss Hair Home Mask μάσκασε όλο το μήκος των μαλλιών σας και τρίψτε στο τριχωτό της κεφαλής.
 4. Αφήστε να απορροφηθεί για 10-15 λεπτά, και στη συνέχεια στεγνώστε τα μαλλιά σας με οποιαδήποτε προτιμότερη μέθοδο.

Μετά την εφαρμογή της λοσιόν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προϊόντα styling, hairsprays και άλλα μέσα περιποίησης μαλλιών.

Συνιστάται η χρήση της μάσκας κάθε 1-2 ημέρες. Η πλήρης ανάκτηση είναι δυνατή μόνο μετά την ολοκλήρωση της πλήρους πορείας, η οποία είναι 4-8 εβδομάδες.

Αντενδείξεις για τη χρήση της λοσιόν

Παρά το φυσικό περιεχόμενο και την ασφάλεια, το Bliss Hair δεν συνιστάται για χρήση σε περίπτωση γρατζουνιών ή τραυμάτων στο τριχωτό της κεφαλής. Σε άλλες περιπτώσεις το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς να βλάψει την υγεία. Η μάσκα μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της περιόδου γαλουχίας λόγω της απουσίας χημικών ενώσεων.

Γνώμες εμπειρογνωμόνων σχετικά με το Bliss Hair Home System

Το προϊόν για την περιποίηση μαλλιών έχει ήδη λάβει την έγκριση των παγκόσμιων εμπειρογνωμόνων, όπως αποδεικνύεται από τις ακόλουθες αναθεωρήσεις.
Δρ. Ντμιτρίφ, τριχολόγος:
“Το σταθερό άγχος, η κακή διατροφή, η έλλειψη βιταμινών, οι επιθετικές εξωτερικές επιδράσεις επηρεάζουν αρνητικά την υγεία και την ανάπτυξη των τριχών. Η επισκευή της κατεστραμμένης δομής και των τριχοθυλακίων είναι μια μακρά διαδικασία που απαιτεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση. Η αγορά παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών θεραπειών που προσπαθούν να καταπολεμήσουν τα εξασθενημένα μαλλιά, αλλά έχουν μικρή αποτελεσματικότητα λόγω της κοινής τους σύνθεσης.Για το λόγο αυτό, είναι πολύ πιο αδύναμα από την καινοτόμο λοσιόν Bliss Hair Home System, η οποία περιέχει παλμιτικό, λινελαϊκό, ελαϊκό και άλλα οξέα που προστατεύουν τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Τα άλλα ενεργά συστατικά είναι υπεύθυνα για την θρέψη και την επιδιόρθωση της δομής. Κάθε συστατικό ενισχύει τα υπόλοιπα, μεγιστοποιώντας έτσι το θεραπευτικό αποτέλεσμα “.
Το Bliss Hair Home System μάσκα μαλλιών έχει κριτικές όχι μόνο από τους γιατρούς, αλλά και από ειδικούς της σφαίρας ομορφιάς.
Alex, κομμωτήριο:
«Ψάχνω συνεχώς για τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης μαλλιών για τους πελάτες μου, τα δοκιμάζω στον εαυτό μου εκ των προτέρων. Συστήθηκα να δοκιμάσω τη Bliss Hair από τον συνάδελφό μου. Αποφάσισα να παραγγείλω την λοσιόν για να βεβαιωθώ ότι είναι πραγματικά αποτελεσματική. Πριν από αυτό, έχω δει πολλά μεγάλα προϊόντα που ήταν καλά στη θεραπεία των μαλλιών, αλλά το αποτέλεσμα από αυτή τη μάσκα δεν μπορεί να συγκριθεί με οποιοδήποτε προϊόν. Ακόμα και τα βαριά μαλλιά και οι βαμμένες τρίχες των πελατών μου έχουν αποκτήσει έναν καθρέφτη και κυριολεκτικά εκπληκτική λάμψη. Όταν χρησιμοποιείτε τη μάσκα τακτικά, δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για πρόσθετα προϊόντα κομμωτικής “.

Τι γράφουν οι πελάτες σχετικά με το καινοτόμο προϊόν

Πολλοί αγοραστές μοιράζονται τις εντυπώσεις τους και τα αποτελέσματα από τη χρήση λοσιόν στο φόρουμ και στον επίσημο ιστότοπο.
Άγγελος, 42 ετών:
“Πάντοτε συμβουλεύω με τον κομμωτή μου για τις επιλογές περιποίησης μαλλιών. Πριν από τρεις μήνες μου πρότεινε μια νέα μάσκα σύνθετης δράσης που ονομάζεται Bliss Hair. Άκουσα για αυτό πριν από πολύ καιρό, αλλά φοβόταν να το παραγγείλω αφού διάβασα κάποιες αρνητικές κριτικές. Ο ειδικός μου συνέστησε να παραγγείλω Bliss Hair στην επίσημη ιστοσελίδα, εξηγώντας ότι σήμερα υπάρχουν πολλά ψεύτικα που διαφημίζονται σε αναξιόπιστους πόρους του Διαδικτύου. Παρατήρησα τη δράση της μάσκας μετά την πρώτη χρήση και μέσα σε ένα μήνα όλοι οι φίλοι μου είχαν ήδη θαυμάσει τα μαλλιά μου. Το προϊόν λειτουργεί πραγματικά, και οι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι Bliss μαλλιά δεν αξίζει τον κόπο – απλά αγόρασε ένα πλαστό “.
Σάσα ηλικία 26:
“Μετά τον τοκετό, άρχισα να χάνουν τα μαλλιά μου κυριολεκτικά σε ρολόγια. Έχω δοκιμάσει μια δέσμη φαρμακευτικών θεραπειών, αλλά δεν έχει καμία επίδραση. Αποφάσισε να αναζητήσει ένα φάρμακο για την τριχόπτωση στο Διαδίκτυο και τυχαία σκόνταψε στη μάσκα μαλλιών Bliss. Επισκέφθηκα το φόρουμ και την επίσημη ιστοσελίδα για να διαβάσω τις κριτικές. Μερικοί άνθρωποι έγραψαν ότι ήταν καλό, και κάποιοι άφησαν αρνητική ανατροφοδότηση για τα Bliss Hair. Αποφάσισα να πάρω μια ευκαιρία και να παραγγείλω ακόμα τη λοσιόν, καθώς ο κατασκευαστής ήταν αρκετά πειστικός για την ποιότητα του προϊόντος. Σε 2 εβδομάδες χρήσης συνειδητοποίησα ότι δεν έκανα λάθος. Οι μπούκλες μου έλαμψαν με την υγεία και έγιναν παχιά, σταμάτησαν εκείνη την έντονη πτώση από το κεφάλι μου. Τώρα το συμβουλεύω σε όλους τους φίλους μου. Θα ήθελα να συστήσω την αγορά Bliss μαλλιά στο επίσημο site. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα συναντήσετε κάποιον που να πωλεί απομιμήσεις “.
Rada, ηλικίας 35 ετών:
“Κάποιοι ισχυρίζονται ότι η τιμή Bliss Hair Home System είναι λίγο υπερτιμημένη. Δεν νομίζω ότι η μάσκα είναι εξαιρετική και αξίζει όλα τα χρήματα! Οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι ξοδεύουν πολύ περισσότερα χρήματα σε παρόμοια αναποτελεσματικά προϊόντα ».

Anja Ulf

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *