Ομορφιά

BeezMax – Κρέμα Ορτό, πρόπολη, μέλισσα και μέλισσα;

BeezMaxείναι ένα νέο είδος συμπλήρωμα του πόνου που γίνεται από το δηλητήριο, το κερί και τα εκχυλίσματα μελισσών.

Χαρακτηριστικά του BeezMax

Το παρακάτω είναι αυτό που κάνειBeezMaxειδικός:

 • Αποτρέπει τη συσσώρευση αλάτων
 • Καλύπτει αρθρώσεις και ιστούς
 • Μπορεί να μειώσει τον πόνο και το πρήξιμο
 • 365 ημέρες εγγύηση
 • 3 χρόνια βιομηχανική εμπειρία
 • 100.000 ικανοποιημένοι πελάτες

Συστατικά του BeezMax

 • Εκχύλισμα πρόπολης
 • δηλητήριο μέλισσας
 • Ελαιόλαδο
 • Κερί από μέλισσες
 • Μέλι Μέλισσα Απόσπασμα
 • Εκχύλισμα καστανιάς
 • Εκχύλισμα κεριού

Πώς τα εκχυλίσματα από τις μέλισσες μπορούν να θεραπεύσουν τον πόνο των αρθρώσεων

Το δηλητήριο μέλισσας για ένα φάρμακο για την ουρική αρθρίτιδα είναι μια εναλλακτική προσέγγιση στην παραδοσιακή ιατρική. Το δηλητήριο των μελισσών περιέχει πολλές ουσίες που προκαλούν έντονη φλεγμονή στο σώμα, συμπεριλαμβανομένων αυτών που κάνουν μια μέλισσα να τσιμπήσει φαγούρα, ζεστή και διογκωμένη. Οι μεγαλύτεροι χημικοί παράγοντες είναι η φωσφολιπάση Α2 και η μελιττίνη – και οι δύο είναι παράγοντες που προκαλούν ακραίο πόνο και φλεγμονή.
Έτσι πώς μπορεί κάτι που προκαλεί φλεγμονή και πόνο να μειώσει πραγματικά τον πόνο της αρθρίτιδας; Οι ενώσεις στο δηλητήριο μέλισσας πυροδοτούν το σώμα για να δημιουργήσει περισσότερες από τις δικές του αντιφλεγμονώδεις ορμόνες και να καθαρίσει το ανοσοποιητικό σύστημα για να «στείλει βοήθεια» στην αρθριτική αρθρίτιδα.
Δεδομένου ότι το ανοσοποιητικό σύστημα δρα για να διορθώσει την βλάβη στο τσίμπημα των μελισσών, επίσης επισκευάζει και μειώνει τη φλεγμονή σε οποιαδήποτε κυψέλη που βρίσκεται κοντά. Οι τσιμπήματα μελισσών φέρνουν την προσοχή στο ανοσοποιητικό σύστημα, σύμφωνα με μερικούς ερευνητές.
Για να χρησιμοποιήσετε το δηλητήριο μέλισσας για μια θεραπεία, πρώτα πρέπει να είστε σίγουροι ότι δεν είστε αλλεργικοί στις μέλισσες. Στη συνέχεια, θα πρέπει να βρείτε έναν τοπικό μελισσοκόμο ή ακόμα και έναν αποθεραπευτή που μπορεί να διαχειριστεί ένα τσίμπημα χωρίς να σκοτώσει τον πολύτιμο επικονιαστή.
Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα συμπλήρωμα όπως αυτά που προσφέρονται από το BeezMax. Εάν δεν ζείτε κοντά σε έναν αποθεραπευτή, η συλλογή δηλητηρίου μελισσών σε στείρο διάλυμα μπορεί επίσης να εγχυθεί για να προσομοιωθεί ένα τσίμπημα. Αυτή η διαδικασία συλλογής δηλητηρίου μέλισσας αναλύθηκε εκτενώς και παρόλο που ήταν καλύτερο από παλιές προσεγγίσεις, βλάπτει τις μέλισσες.
Αυτή η θεραπεία, που συνήθως εκτελείται από βελονιστές, περιλαμβάνει την έγχυση αραιωμένου δηλητηρίου μελισσών σε συγκεκριμένους ακρωτηριασμούς κοντά στις αρθρώσεις. Έχει αποδειχθεί ότι δουλεύει για πόνο αρθρίτιδας. Εάν οι τσιμπήματα μέλισσας ή η χειρουργική επέμβαση δεν είναι ελκυστικές ή διαθέσιμες σε σας ως θεραπεία, ο πλανήτης φέρνει δύο άλλες ισχυρές θεραπείες επιλογής αρθρίτιδας.

Έρευνα σε τσιμπήματα μελισσών και πόνο στις αρθρώσεις

Η έρευνα έχει ανακαλύψει ότι η κουρκουμίνη (το σημαντικό συστατικό του κίτρινου κουρκούμης) είναι μια «φυτική ιβουπροφαίνη», με συγκρίσιμα αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα όπως αυτά τα φάρμακα αλλά χωρίς τις επικίνδυνες παρενέργειες.
Η κουρκουμίνη προέρχεται από φυτά σκόρδου, τα οποία σχετίζονται με το τζίντζερ. Οι ρίζες του ξηραίνονται και αλέθονται σε μια καυτή πορτοκαλί σκόνη που χρησιμοποιείται στην Ινδία για ιατρικούς σκοπούς εδώ και αιώνες. Η κουρκουμίνη είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που μειώνει τον πόνο της ΟΑ και η μόνη παρενέργεια είναι ότι η κανονική της μορφή μπορεί να οδηγήσει σε χρώση.
Σε μια μελέτη οκταμήνου των 100 ασθενών με οστεοαρθρίτιδα, η συμπλήρωση με κουρκουμίνη μείωσε τον πόνο της αρθρίτιδας και μείωσε τη φλεγμονή. Σε μια άλλη ανάλυση η κουρκουμίνη βρέθηκε ότι είναι καλύτερη στην μείωση του πόνου και του πρήξιμο στις αρθριτικές αρθρώσεις σε σύγκριση με τα ΜΣΑΦ.

Εάν οι χρήστες λαμβάνουν επίσης αραιωτικά αίματος όπως η βαρφαρίνη, η κουρκουμίνη μπορεί να αυξήσει τα αποτελέσματα αραίωσης του αίματος αυτών των φαρμάκων.

Anja Ulf

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *