Υγεία και εσείς

Awaderm – σχόλια, τιμή, πού να αγοράστε, αγοράστε τώρα, κρέμα

Καλησπέρα, θέλω να μοιραστώ τα καλά νέα! Στο τάγμα μου μεγάλα εργαλεία έφτασε! Awaderm έγινε δεκτή στο στρατό μου για την ομορφιά ως ιδιωτική, αλλά γρήγορα αυξήθηκε σε βαθμό. Αξιόπιστη στρατιώτες για να φρουρούν τη νεολαία του δέρματός μου! Hee hee)) Ας ξεκινήσουμε την αναθεώρηση!
Δυστυχώς, η ηλικία δεν είναι πάντα αποτέλεσμα της έλλειψης φροντίδας. Μέρος συμβεί αυτό, οι ρυτίδες εμφανίζονται ακόμα και στην παιδική ηλικία, λόγω κληρονομικότητας, το άγχος ή τα χαρακτηριστικά της δομής του προσώπου. Και με μια τέτοια πολλά να προσπαθήσουμε να κάνουμε, αλλά δεν τα κατάφερε. Πρέπει να πω ότι με βλεφαροπλαστική μπορεί να ταιριάξει με οποιοδήποτε καλλυντικά. Δεν έχω τόσο παραμελημένο, τόσο σημαντικό για μένα και την ένταση της φροντίδας. Έψαχνα για ένα υποαλλεργικό θεραπεία, μπορεί χωρίς σημαντικές διαταραχές του δέρματος για να μου δώσει την καθημερινή φροντίδα.

Το δέρμα κάτω από τα μάτια είναι λεπτή, ευαίσθητη, επιρρεπείς σε ξηρότητα, αλλεργική αντίδραση s, ερυθρότητα. Βιώνοντας πολύ απότομη καλλυντικά που περιέχουν πολλά αφύσικα συστατικά. Τον τελευταίο καιρό το δέρμα έχει περάσει από κάποιο άγχος με αποτέλεσμα μια σοβαρή αλλεργία. Σε αναζήτηση ενός εργαλείου που θα με σώσει από τις συνέπειες, βρήκα την κρέμα Awaderm.

1. Αυτό που μου άρεσε για την κρέμα;
το πιο cool πράγμα για το κρέμας είναι ότι όλες οι «πτυχές» και τις ρυτίδες που ισοπέδωσε με το δέρμα, και φυσικά το γεγονός ότι αντιμετώπισαν έξοχα με την απελευθέρωση από τις συνέπειες των αλλεργιών. Δέρμα ακριβώς νιφάδες κατέρρευσε. Όλα είναι μια χαρά τώρα (πήρε 2 εβδομάδες για θεραπεία). Τώρα το δέρμα ενυδατωμένο, δεν φαγούρα, δεν είναι επώδυνο. Ελπίζω να μην φέρει το δέρμα αυτό Castania.

2. Αυτό που δεν μου άρεσε η κρέμα;
Φυσικά, υπάρχουν κάποια πλην, ίσως όχι τόσο σημαντικό, αλλά για μένα σημαντική. Για παράδειγμα συσκευασίας. Πραγματικά για αυτό το προϊόν δεν βρέθηκε τίποτα άξιο; Ένα συνηθισμένο βάζο όπως 1.000 άλλους κατασκευαστές. Και δεν είναι το ίδιο με όλους * καρδιές στα μάτια *.

3. Το αποτέλεσμα
παλεύει με ξηρότητα, σύμφωνα με κύκλους των ματιών, ενυδατώνει και θρέφει το ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια. Ισιώστε μικρές ρυτίδες και τις γραμμές του δέρματος.

Οσμή: έντονο, ευχάριστο, ταχύτητες
Όγκος: 30 ml
Περίοδος χρήσης: 3 μήνες

Σύνθεση:

Εκχύλισμα «Βραζιλίας ginseng» – έχει ένα τονωτικό, αντι-αλλεργικές και αντι-φλεγμονώδη δράση, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, έχει μια λεμφική παροχέτευση αποτέλεσμα. Περιέχει βιταμίνες και αμινοξέα.

Εκχύλισμα Marapuama – φυσικό ενεργειακό ποτό, περιέχει οργανικά οξέα. Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και μειώνει τους μαύρους κύκλους και σακούλες κάτω από τα μάτια. εκχύλισμα λευκό κρίνο περιέχει αμινοξέα, έχει αντι-φλεγμονώδη επίδραση.

εκχύλισμα αγγουριού – δροσίζει, τονώνει και μαλακώνει το δέρμα γύρω από τα μάτια, φωτίζει και εξισώνει τον τόνο του, εξαλείφει το πρήξιμο και πρήξιμο κάτω από τα μάτια

.

εκχύλισμα γλυκόριζας μειώνει υπερμελάγχρωση γύρω από τα μάτια, έχει μια λεύκανση και αντι-φλεγμονώδη δράση.

Τρόπος χρήσης: Εφαρμόστε μια γρήγορη Pat

σε καλά καθαρισμένο δέρμα γύρω από τα μάτια. Περιμένετε μέχρι να απορροφηθεί η ουσία, εφαρμόζονται μακιγιάζ.

Επίσης στην σύνθεση είναι συντηρητικά, aromatizator, βοηθητικές ουσίες και νερό.

Οι εντυπώσεις μου μετά τη χρήση:

Ενυδάτωση.
η τρέφει κρέμα και ενυδατώνει το δέρμα γύρω από τα μάτια, καταπολεμά αποτελεσματικά την ξηρότητα. Ιδανική για πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες.

Εξομάλυνση.
λεπτές γραμμές καθυστέρησε, αλλά το αποτέλεσμα ήταν αδύνατο, είμαι μόνο 31.

μπλε κάτω από τα μάτια
Ιδιαίτερα μου ποτέ δεν υπέστη αυτό το πρόβλημα … πραγματικά δεν περίμενα κανένα αποτέλεσμα, δεν μπορεί να διορθωθεί, ίσως έχεις λίγο καλύτερα.

Φώτα
Πολύ δροσερό για να αντιμετωπίσουν αυτή την ενδιαφέρουσα πρόκληση! Μέσα απορροφάται και αφήνει μια ελαφριά λάμψη. Θα ελαφρά σκόνη και στη συνέχεια προσθέστε το φως highlighter. Σούπερ εργασία!))

Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση αυτή την κριτική, ήμουν πολύ ενδιαφέρονται για τη σύνταξή της. Θέλω να γράψω ακόμα περισσότερες κριτικές σε διάφορα προϊόντα. Ακόμα!)

PS Αν σας αρέσει η φωτογραφία και το κείμενο της παρούσας γνωμοδότησης, επιτρέψτε μου να ξέρω γι ‘αυτό το, όπως κάτω από αυτό)

Anja Ulf

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα

You may also like...