Δύναμη

Atlant Gel Επανεξέταση: Λειτουργεί; Παρενέργειες, απάτη, συστατικά

Atlant Gel Επανεξέταση: Λειτουργεί; Παρενέργειες, απάτη, συστατικά

Atlant Gel Κριτικές

Η Atlant Gel προσπαθεί να προσελκύσει τους άνδρες μέσω υποσχέσεων ανάπτυξης σε μυθικές αναλογίες και θεϊκές ικανότητες, παρέχοντας τη χρήση του προϊόντος τους. Είμαι ακόμα εντυπωσιασμένος με τους ισχυρισμούς και τα αποδεικτικά στοιχεία που προσφέρονται για τη στήριξη της εγκυρότητας των ισχυρισμών για βελτίωση του μεγέθους και της απόδοσης των ανδρών.

Εταιρεία πίσω από Atlant Gel

Η εταιρεία και τι είναι εκεί για να πούμε ότι το πιο κοντινό θα μπορούσα να έρθω στην εύρεση πληροφοριών σχετικά με την εταιρεία ήταν μια βιετναμέζικη σελίδα που αναφέρεται σε μια μελέτη του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας και σας προσφέρει να αγοράσετε το τζελ από τον κατασκευαστή, αλλά από 6-7 τοποθεσίες από όλο τον κόσμο κανείς δεν μπορεί να δώσει πληροφορίες για το ποιος παράγει αυτό το θαύμα προϊόν.

Atlant Gel Απαιτήσεις

Όλες οι τοποθεσίες απαιτούν τα εξής: αυξημένο μήκος και περιφέρεια των στύσεων. η χρήση του προϊόντος δημιουργεί παρατεταμένες σεξουαλικές εμπειρίες κατά περίπου 3 ώρες. το συνολικό μέγεθος του πέους όταν είναι μαλακό και σκληρό. αυξημένη / βελτιωμένη κυκλοφορία στο μέλος και ευαισθησία που επιτρέπει καλύτερους οργασμούς.

Atlant Gel Συστατικά

Οι χώροι διαθέτουν όλα τα συστατικά είναι ένα ιδιόκτητο μείγμα, αν και μερικές τοποθεσίες δηλώνουν ότι περιέχει: γαϊδουράγκαθο, Γάλα Millet; Πράσινα πορτοκάλια. Πρωτεϊνικά υδρόλυμα; Λουίζα; Οξέα φρούτων? Υαλουρονικό Οξύ Α. Προπυλενογλυκόλη; Dimethiconum Α; Εκχύλισμα Μεντόλης; Ηλεκτρικό οξύ; Παράγοντας βαφής νατρίου. Tridect δεσμεύει τις δραστικές ενώσεις Υαλουρονικό οξύ Α. Παρόλο που δεν είναι ακόμη εντελώς σίγουρος τι είναι ακριβώς σε αυτό το πήκτωμα ή αν οι ισχυρισμοί ότι είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα ενίσχυσης είναι ακριβείς.

Πώς λειτουργεί το Atlant Gel;

Υποτίθεται ότι αυτό το προϊόν λειτουργεί μέσω επέκτασης των αιμοφόρων αγγείων επιτρέποντας καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, μειώνοντας τις ορμόνες πίεσης και επιτρέποντας την καλύτερη οξυγόνωση του αίματος στο πέος επιτρέποντας την παράταση όταν ορθή. Αυτό το προϊόν υποτίθεται ότι είναι υποαλλεργικό και μη επικουρικό. Η ιδέα είναι να εφαρμόσετε μια μικρή ποσότητα πηκτής κατά μήκος του πέους και να κάνετε μασάζ στο δέρμα (όχι στο σημείο της διέγερσης) για 10-15 λεπτά. μία φορά την ημέρα για μέγιστο αποτέλεσμα συνιστάται να το βάλετε μετά το ντους και 15-30 λεπτά πριν από την επαφή.

Atlant Gel Αποτελέσματα

Σύμφωνα με όλες τις τοποθεσίες θα πρέπει να δείτε περίπου μισή ίντσα αύξηση μήκους μέχρι το τέλος των δύο πρώτων εβδομάδων κατά τρεις εβδομάδες διάρκεια του φύλου θα αυξηθεί και κατά τέσσερις εβδομάδες το μέγεθος θα πρέπει να έχει αυξηθεί κατά ένα και μισό ίντσες σε δύο ίντσες συνολικά. Τρεις ιστοσελίδες που πωλούν Atlant Gel έχουν αναθεωρήσεις που δηλώνουν ότι οι χρήστες είχαν αυξημένο μέγεθος και αντοχή, καθώς και βελτιωμένους χρόνους στύσης, αλλά δεν υπάρχουν μελέτες που να δείχνουν κάτι άλλο εκτός από στόμα σε στόμα.

Πού να αγοράσετε Atlant Gel;

Εάν αναρωτιέστε πού να αγοράσετε αυτό το νέο προϊόν θαύματος δεν κοιτάζετε πέρα από τον πλησιέστερο φυλλομετρητή σας στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλές τοποθεσίες online από όλο τον κόσμο που προσφέρουν να σας πουλήσουν αυτό το προϊόν.

Είναι Atlant Gel μια απάτη;

Ίσως να αναρωτιέστε αν πρόκειται για απάτη … σίγουρα μοιάζει με μερικές από τις προσθήκες που διατίθενται για garcinia cambogia και άλλα προϊόντα απώλειας βάρους, αλλά οι εικόνες των προϊόντων και οι αναθεωρήσεις ιστοτόπων φαίνονται λίγο πιο πειστικές.

Atlant Gel Παρενέργειες

Δεν υπάρχουν εμφανώς παρενέργειες στη χρήση αυτού του προϊόντος τουλάχιστον σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες όπως αναφέρθηκε προηγουμένως το προϊόν υποτίθεται ότι είναι υποαλλεργικό και δεν περιέχει γνωστά συστατικά εθισμού στην παρασκευή του.

Τελική ετυμηγορία

Συνολικά, θα έλεγα ότι αυτό είναι ένα προϊόν που λαμβάνεται με κίνδυνο του χρήστη θα μπορούσε να είναι εκπληκτικό και να κάνει ό, τι δήλωσε ή θα μπορούσε απλώς να είναι μια άλλη απάτη βελτίωσης.

Anja Ulf

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *