Δύναμη

Aqua Disiac – επισκόπηση του συμπυκνώματος φερομόνης

Οι ψυχολόγοι λένε ότι πολλοί άνθρωποι έχουν δυσκολία στην επικοινωνία με το αντίθετο φύλο. Αρωματοποιούς προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε άρωμα με φερομόνες Aqua Disiac, που παράγονται σε αρσενικούς και θηλυκούς παραλλαγές. Ο κατασκευαστής υπόσχεται ότι μετά τη χρήση, Γνωριμίες και Dating θα πραγματοποιηθεί σε μια φυσική και ευχάριστη ατμόσφαιρα, γιατί το άρωμα μπορεί να προκαλέσει το αποτέλεσμα της χάρης και μια ενστικτώδη εταίρους έλξης. Ας το παραδεχτούμε, αν αυτό είναι ό, τι η τιμή των οινοπνευματωδών ποτών, και πώς να τα χρησιμοποιήσουν σωστά.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Οι ειδικοί λένε ότι το άρωμα Aqua Disiac αναπτύχθηκε στα θηλυκά και αρσενικά εκδόσεις. Άρωμα για τις γυναίκες είναι συσκευασμένο σε ένα κομψό γυαλιστερό κουτί από χαρτόνι. Είναι κατασκευασμένο σε μωβ αποχρώσεις με τα ασημένια γράμματα του τίτλου. Η πλευρά έχει μία σχισμή, μέσω της οποίας είναι ορατό ένα ημιδιαφανές γυάλινη φιάλη του ίδιου κόκκινο χρώμα. Στο λαιμό του εγκαταστάθηκε ένα κινητό κύλινδρο, με την οποία τα πνεύματα που εφαρμόζονται στο σώμα. Ο όγκος του φιαλιδίου είναι 10 ml και κοστίζει 500-700 ….

Η φωτογραφία δείχνει ότι το άρωμα των ανδρών με φερομόνες Aqua Disiac έχουν επίσης μια κομψή συσκευασία, από ασήμι-μαύρο χρώμα. Είναι κατασκευασμένο με τη μορφή της ένα κουτί με μια σχισμή στην αριστερή γωνία, μέσα από την οποία, για να προβάλετε το λαμπερό μπουκάλι που μοιάζει με χρώμιο χάλυβα. Σύμφωνα με το λευκό ματ κάλυμμα διαθέτει επίσης ένα κλιπ που σας επιτρέπει να βάζετε στο δέρμα σας τη σωστή ποσότητα του αρώματος. Ένα φιαλίδιο των 10 ml είναι διαθέσιμη η τιμή των 500-700 ….

Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε τη συλλογή Aqua Disiac άγρια ​​musk. Είναι εκπροσωπείται από τη διάσημη αρωματοποιό Patrick Martin και γίνεται σε πέντε θηλυκά παραλλαγές:

  • Μόρια.
  • La vie est belle.
  • Υψηλή Balkiss.
  • Έρωτα Versace.
  • Boss ma vie.

Επιπλέον, υπάρχουν δύο παραλλαγές του αρώματος των ανδρών:

Perfumers σημειωθεί ότι ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της σειράς αυτής είναι η χρήση του μόσχου που έχει την ιδιότητα να ελαφρύνει το κλίμα, την ενίσχυση της λίμπιντο, ανακούφιση από το στρες και αρνητικότητα από τους άλλους ανθρώπους, και καινοτόμες μοριακό σύμπλοκο ενισχύει την αντοχή του αρώματος, που τους επιτρέπει για να επιτύχουν τους στόχους τους, ακόμη και με μέτρια χρήση.

Φερομόνες δώσει ένα σήμα στον εγκέφαλο

Οι επιστήμονες εξηγούν ότι οι φερομόνες ή προσελκυστικά είναι ουσίες που εκκρίνονται από τους αδένες των ζώων και των ανθρώπων. Δεν έχουν καμία μυρωδιά, αλλά είναι άμεσα συλλαμβάνεται από τον οργανισμό και που χρησιμεύουν ως σήματα στον εγκέφαλο. Αυτά τα πτητικά μέσα είναι σε θέση να μεταδίδουν πληροφορίες για το αντίθετο φύλο για τη σεξουαλική ωριμότητα, τη διαθεσιμότητα, την προθυμία να δημιουργήσει ένα ζευγάρι. Έχετε εκπροσώπους του φύλου τους, προκαλούν μια αίσθηση της ζήλιας, εχθρότητας, ή, αντίθετα, σεβασμό, τη θέση, του αρέσει.

Στη συλλογή του Aqua Disiac άγρια ​​μόσχου χρησιμοποιούνται όλα τα είδη των φερομονών, μελετηθεί από επιστήμονες-αρωματοποιούς.

Αυτές οι φερομόνες που περιέχονται στο κολπικό υγρό. Και η πιο κοντά στην ωορρηξία, τόσο μεγαλύτερη είναι η συγκέντρωση αυτών των πτητικών ουσιών που παράγονται από τον οργανισμό. Έτσι, η φύση φροντίζει για τεκνοποίηση, δεν είναι μυστικό ότι, όταν είστε έτοιμοι να γονιμοποιήσουν μια γυναίκα έχει μια ιδιαίτερη έφεση για τους άνδρες.

Τα δεδομένα των πτητικών παράγοντες έχουν το ίδιο αποτέλεσμα όπως copulin, αλλά συντίθενται στο εργαστήριο. Η ανακάλυψη αυτή κατέστησε δυνατή τη μείωση του κόστους των αλκοολούχων ποτών, χωρίς να χάσει το ποσοστό απόδοσης. Και πολλά σχόλια από τους αρωματοποιούς και των πελατών επιβεβαιώνουν το γεγονός αυτό.

Το αποτέλεσμα αυτής της φερομόνης είναι η δυνατότητα να αυξηθεί η συγκέντρωση της τεστοστερόνης στους άνδρες αίμα. Ως αποτέλεσμα, ο εκπρόσωπος του ισχυρότερο φύλο αφυπνίσει την προσοχή, το ενδιαφέρον και το ενδιαφέρον για την επικοινωνία, καθώς και την επιθυμία πιο στενή επαφή με τον ιδιοκτήτη του αρώματος «με ένα μυστικό».

Αυτό attractant που παράγεται από τους αδένες τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών σώμα. Media γίνεται αντιληπτό από τους ανθρώπους γύρω τους με συμπάθεια, σεβασμό, το ενδιαφέρον. Έτσι, χρησιμοποιούν αυτό το προϊόν άρωμα είναι καλύτερο για συναντήσεις, ταξίδια, συνέδρια και άλλες επικοινωνίας δεν σχετίζονται με το φλερτ.

Τα περιεχόμενα αυτού του mens φερομόνης άρωμα σειρά musk άγριας Aqua Disiac στοχεύουν άμεσα στην κερδίζοντας τις καρδιές του ασθενούς φύλου. Στην πραγματικότητα, αναγνωρίζοντας αυτό το άρωμα, οι γυναίκες επιθυμούν ενστικτωδώς σεξ με τον ιδιοκτήτη του, όπως την αντιλαμβάνονται ως μια ενεργητική, ακούραστος εραστής.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Η συλλογή του αρώματος χρησιμοποιείται όλα τα γνωστά φερομόνες

Το αρσενικό προσέλκυσης έχει ένα μοναδικό αντίκτυπο στις γυναίκες. Έτσι, οι γυναίκες αρχίζουν να αντιμετωπίζουν το φορέα της οσμής με φροντίδα και προσοχή, σχεδόν συμμετοχής της μητρικής. Στην σχόλια παιδιά να σημειώσετε ότι η ασταθής κορίτσια βρείτε την ειρήνη, πραότητα, καλό χιούμορ.

Οι ψυχολόγοι μας λένε ότι τα πνεύματα και να επικεντρωθεί φερομόνες Aqua Disiac βοηθά πολλούς ανθρώπους να αισθάνονται την εμπιστοσύνη για να ξυπνήσει αρσενικό ή θηλυκό σας. Έτσι, μετά την εφαρμογή του αρώματος ντροπαλά κορίτσια ή αγόρια αισθάνονται ένα είδος υποστήριξης σε πτητικές ουσίες και να αρχίσουν να συμπεριφέρονται πιο χαλαρή, ήρεμη και φιλική. Έχουν χάσει υπερβολικό σφίξιμο, δυσκαμψία και ο φόβος της απόρριψης. Και αυτό επιβεβαιώνεται από τις πολυάριθμες οπαδούς της Σέξι ζωής των προϊόντων.

Δεν είναι λιγότερο χρήσιμη εφαρμογή του αρώματος Aqua Disiac για ζευγάρια, μεγάλες παντρεύτηκε γεύση couples.Unusual κάνει εταίρους να λάβει μια νέα ματιά σε κάθε άλλη, για να ξυπνήσει αδρανής συναισθήματα, να θυμηθούμε τα συναισθήματα που βιώνουν στην αρχή της σχέσης. Οι ειδικοί λένε ότι μετά την κατάληψη της φερομόνες, το σώμα αρχίζει να αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς τη δική πτητικά μέσα της, η οποία συχνά οδηγεί σε αυξημένο ενδιαφέρον και γρήγορη σεξ ενισχύει το γάμο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το αρσενικό και θηλυκό άρωμα με φερομόνες; Αρωματοποιούς να δώσουν προσοχή στο γεγονός ότι οι ελκυστικές δεν έχουν τη μυρωδιά. Έτσι οι άνθρωποι θα πρέπει να καταστείλει την επιθυμία τους να χύσει το άρωμα από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα. Έτσι, είναι δυνατόν να επιτευχθεί το αντίθετο αποτέλεσμα, που είναι, για να προκαλέσει μια ενστικτώδης εχθρότητα και απροθυμία να επικοινωνούν. Η σωστή εφαρμογή περιλαμβάνει κατέχουν έναν ενιαίο κύλινδρο πάνω από το δέρμα τα ακόλουθα μέρη του σώματος:

  1. Η περιοχή πίσω από τα αυτιά.
  2. σημείο στον καρπό σας.
  3. Το λακκάκι του κλείδα σας.
  4. Το ντεκολτέ (για τις γυναίκες).
Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Είναι σημαντικό να εφαρμόζονται άρωμα με φερομόνες, σύμφωνα με τις οδηγίες

Οι υποστηρικτές της εναλλακτικής ιατρικής προτείνουμε την εφαρμογή ενός αρωματισμένου υγρού σε μια περιοχή που βρίσκεται τέσσερα δάκτυλα κάτω από τον ομφαλό, όπως, κατά τη γνώμη τους, υπάρχει ένα σημείο της σεξουαλικής ενέργειας.

Ακόμη και όταν χρησιμοποιούνται σωστά, μην περιμένετε άμεση επιτυχία, καθώς τα πνεύματα είναι σε θέση να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον, συμπάθεια, τοποθεσία. Ωστόσο, δεν είναι σε θέση να προκαλέσει σοβαρά αισθήματα της αγάπης, της αφοσίωσης, της πίστης.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω σχετικά με τα οινοπνευματώδη ποτά με Aqua Disiac; Να θυμάστε ότι τα προϊόντα αυτής της μάρκας δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε βάση την αλκοόλη, όπως οι φερομόνες υπό την επήρεια αλκοόλ καταστράφηκε σε μια στιγμή. Ως εκ τούτου, η ανίχνευση των προϊόντων αυτών μπορεί να δει κανείς στο ψεύτικο.

Πολλά θετικά σχόλια από τους αρωματοποιούς και τους απλούς ανθρώπους να μας διαβεβαιώσει ότι τα προϊόντα Aqua Disiac – ένας πολύ καλός βοηθός στην ανακοίνωση και φλερτ. Η φερομόνη που περιέχονται στο άρωμα, θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσει με το αντίθετο φύλο, την εξάλειψη συστολή, αυτοσυγκράτηση, ντροπή, θα δώσει την εμπιστοσύνη με την αίτηση αναιρέσεως.

Έλενα, 26 ετών Νίζνι Νόβγκοροντ

Sexy ζωή άρωμα ήταν το τέλος των διακοπών μου, που ήμουν έτοιμος να σε δείπνο γενεθλίων για το φίλο μου. Δεν είχα πραγματικά πιστεύουν σε αυτά, αλλά ήδη το 15ο λεπτό των διακοπών, παρατήρησα ότι μίλησα με όλα τα παιδιά και μερικοί από αυτούς επίμονα ζητήσει τον αριθμό τηλεφώνου. Ήμουν πολύ έκπληκτος και ευχαριστημένος.

Κωνσταντίνου, 46, Volzhsk

Αρώματα με φερομόνες Aqua Disiac μου έδωσε συναδέλφους. Μετά από μερικές ημέρες χρήσης άρχισα να παρατηρώ ότι η σύζυγός του άρχισε να επικοινωνεί περισσότερο με να θυμηθώ Dating μας, το γάμο. Έχουμε βελτιώσει τις σχέσεις, ξεχασμένες μικροπρεπείς παράπονα, και το σεξ έγινε περισσότερο και πιο φωτεινή.

Olga, 23 ετών, Zvenigovo

Στο Ινστιτούτο μας μεταφέρθηκε ο τύπος που μου άρεσε πολύ, αλλά δεν ήξερα πώς να προσελκύσουν την προσοχή του. Τότε χτύπησε στο άρωμα του καρπού Aqua Disiac και ήρθε σ ‘αυτόν και προσέφερε ένα φλιτζάνι καφέ. Από τότε είμαστε μαζί, έτσι ώστε αυτά τα πνεύματα με βοήθησε να μην χάσει την αγάπη μου.

Υλικά: http://fertilnost.com/obzory/duhi-sexy-life-s-feromonami

Anja Ulf

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα

You may also like...