Υγεία και εσείς

Σοκολάτα Νέα – μπορεί να βοηθήσει τη σοκολάτα να χάσει βάρος; Το ελέγξουμε!

Το Chocolate Νέα είναι ένα σχετικά νέο προϊόν αδυνατίσματος στην αγορά. η σύνθεσή του περιλαμβάνει μόνο συστατικά φυσικής προέλευσης. Όλοι συνεργάζονται πολύ καλά, γεγονός που μεταφράζεται σε εξαιρετικά αποτελέσματα, αξιοσημείωτο μετά από πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Έρχεται με τη μορφή σκόνης που χρησιμοποιείται για την προετοιμασία νόστιμων, σοκολάτας-αρωματισμένων κουνημάτων.Σοκολάτα Νέα
Κλινικά δοκιμασμένο. Ασφαλές για την υγεία του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά. Εκτός από τις ιδιότητες αδυνατίσματος, είναι επίσης ένα εξαιρετικό προϊόν αποτοξίνωσης. Είναι αποτελεσματικό και ταυτόχρονα ασφαλές. Αυτό επιβεβαιώνεται από τις κριτικές πολλών καταναλωτών που είναι ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα που έχουν επιτύχει χρησιμοποιώντας αυτό το προϊόν. Τα συστατικά, μεταξύ άλλων, έχουν τις ακόλουθες ιδιότητες: αντικαρκινικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιιικές, αντι-αλλεργικές και προστατευτικές. όλα έχουν θετικό αντίκτυπο στο νευρικό, αναπνευστικό και καρδιαγγειακό σύστημα.

Σύνθεση

Το προϊόν περιέχει έξι βασικά, φυσικά συστατικά με ιδιότητες αδυνατίσματος, τα οποία έχουν επίσης θετικό αντίκτυπο σε ολόκληρο τον οργανισμό.

 1. πράσινους κόκκους καφέ(μειώνουν την όρεξη και αυξάνουν την ενέργεια, διεγείρουν να είναι ενεργοί),
 2. chia σπόρους(μπλοκ λίπους απόθεση, δημιουργούν την αίσθηση του κορεσμού, την αύξηση της ενέργειας, και είναι μια εξαιρετική λίπος καυστήρα),
 3. goji μούρα(καίγονται αποτελεσματικά το λίπος και εμποδίζουν το σχηματισμό νέων λιπωδών κυττάρων, έτσι ώστε να μπορεί κανείς να τρώνε τα πάντα και να χάσει βάρος).
 4. acai μούρα(περιλαμβάνουν κυανιδίνες, οι οποίες εμποδίζουν την ανάπτυξη των λιποκυττάρων και αποτελούν φυσική πηγή αντιοξειδωτικών),
 5. φυσικό κακάο(επιταχύνει την καύση λίπους και μειώνει την επιθυμία για γλυκά, παράγει την ορμόνη ευτυχίας – ντοπαμίνη, διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα, παρέχει ευχάριστη γεύση και μυρωδιά),
 6. lingzhi μανιτάριεκχύλισμα (ένα είδος μύκητα που σταθεροποιεί το επίπεδο χοληστερόλης στο αίμα και επηρεάζει θετικά ολόκληρο το σώμα).

Το προϊόν δεν περιέχει: parabens, βαφές, συνθετικές γεύσεις ή προϊόντα ΓΤΟ.

Αποτελεσματικότητα

Το Chocolate Νέα είναι ένα προϊόν που λειτουργεί ταυτόχρονα σε τρία επίπεδα:βελτιώνει την εικόνα (αδυνάτισμα), βελτιώνει την υγεία και αναζωογονεί:

 1. μειώνει γρήγορα το βάρος (ακόμη και μέχρι 24 κιλά μέσα σε ένα μήνα),
 2. μειώνει την ποσότητα του λίπους,
 3. βελτιώνει την πέψη,
 4. μειώνει τις επιθυμίες των γλυκών,
 5. δημιουργεί το αίσθημα κορεσμού,
 6. μειώνει τη χοληστερόλη,
 7. καταπολεμά την κυτταρίτιδα,
 8. καταπολεμά την ακμή και άλλες φλεγμονώδεις παθήσεις του δέρματος,
 9. μειώνει τον αριθμό των σπυριών,
 10. βελτιώνει την ψυχολογική ευημερία,
 11. αυξάνει την ενέργεια.

Συνήθως 3 ημέρες είναι αρκετές για να παρατηρήσετε τα πρώτα αποτελέσματα από τη χρήση του προϊόντος. Κατά μέσο όρο, ένας μήνας είναι αρκετός για να χάσει 10 κιλά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η απώλεια βάρους μπορεί να είναι ακόμη πιο σημαντική.

Δοσολογία

Βλέπετε τον εαυτό σας εδώ;
Διαβάστε το φυλλάδιο πριν από τη χρήση. Το Chocolate Νέα μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά. Είναι προϊόν προοριζόμενο για όλους (χωρίς αντενδείξεις).
Το προετοιμασμένο κούνημα πρέπει να λαμβάνεται το πρωί ως αντικατάσταση του πρωινού, για 2 έως 4 εβδομάδες.
Για να παρασκευάσετε το ποτό, πάρτε 1-2 κουταλιές (γυναίκες) ή 2-3 κουταλάκια του γλυκού (άντρες) της σκόνης και ανακατέψτε σε 250 ml γάλακτος. Για να ενισχυθεί το αποτέλεσμα, ένα επιπλέον γεύμα μπορεί να αντικατασταθεί με το κούνημα σοκολάτας Νέα Chocolate. Μια μερίδα του ποτού περιέχει 217 θερμίδες, 10g υδατανθράκων, 17g πρωτεΐνης, 23 μικροστοιχεία, καθώς και βιταμίνες και φυτικές ίνες.

Τιμή

Μπορείτε να χάσετε βάρος επίσης!
Η τιμή ανά πακέτο δεν είναι χαμηλή, αλλά η εταιρεία έρχεται συνεχώς με ελκυστικές εκπτώσεις και κόβει την τιμή ακόμη και κατά το ήμισυ. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η προετοιμασία είναι υψηλής ποιότητας και κανείς δεν χρειάζεται να περιμένει πολύ για να δει τα αποτελέσματά της, αξίζει να ξοδέψετε λίγα επιπλέον χρήματα.
Όσο περισσότερο τα αποτελέσματα γίνονται πολύ γρήγορα και το ίδιο το παρασκεύασμα είναι ασφαλές. Βοηθά όχι μόνο στην απώλεια βάρους, αλλά έχει επίσης ευεργετική επίδραση στο δέρμα. Επιπλέον, η σύνθεση περιλαμβάνει έως και έξι συνδυασμένα συστατικά, γεγονός που είναι σίγουρα ένα σημαντικό πλεονέκτημα που επιβεβαιώνει ότι το Chocolate Νέα αξίζει την τιμή του.
Οι αγοραστές σίγουρα ενθαρρύνονται επίσης από τις απόψεις εμπειρογνωμόνων και εκείνων που έχουν ήδη αγοράσει το προϊόν και πολύ σύντομα παρατήρησαν την απώλεια βάρους τους.

Πού να το αγοράσετε;

Ο μόνος επίσημος διανομέας της Chocolate Νέα είναι μια εταιρεία που ονομάζεται ChocoΝέα. Για να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία, πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα που είναι διαθέσιμη στη σελίδα διαδικτύου και στη συνέχεια να περιμένετε ένα μήνυμα από τον χειριστή. Στη συνέχεια, πάρτε μόνο το πακέτο στο ταχυδρομείο.
Το προϊόν δεν μπορεί να βρεθεί σε άλλα καταστήματα ή δημοπρασίες μέσω διαδικτύου ή φαρμακεία. Μπορεί να υπάρχουν παρόμοια προϊόντα στην αγορά, αλλά κατά πάσα πιθανότητα είναι πλαστά. Το αρχικό προϊόν έχει εμπορικό σήμα και μοναδικό κωδικό εγγραφής. Εάν λείπουν, είναι πιθανό τα προϊόντα να είναι πράγματι πλαστά.

Anja Ulf

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *