Ομορφιά

Μάσκα προστασίας από ρυτίδες Collamask

Collamask – η νεότητα και η ομορφιά του δέρματος σε οποιαδήποτε ηλικία

Με την ηλικία, το δέρμα του δέρματος χάνει σταθερότητα και ελαστικότητα. Και οι αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία καθώς και οι αλλαγές στα ορμονικά επίπεδα συμβάλλουν σε αυτό, με αποτέλεσμα την απώλεια ασβεστίου και υγρασίας. Μειωμένη σύνθεση οιστρογόνου, πρωτοταγούς ορμόνης ομορφιάς, επηρεάζει αρνητικά την οπτική εμφάνιση: το δέρμα αρχίζει να τσαλακώνεται και να σφίγγει, το περίγραμμα του προσώπου καθίσταται λιγότερο καθορισμένο και κατάλληλο.
Μέχρι πρόσφατα, η αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων ήταν εφικτή μόνο με τη χρήση ριτιδεκτομής – μια διαδικασία συστολής με χειρουργικές τεχνικές. Η διαδικασία έχει ορισμένους κινδύνους και μπορεί να οδηγήσει σε επιπλοκές και ως εκ τούτου οι επιστήμονες έχουν αναπτύξει μια λύση για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της γήρανσης του δέρματος και να αποτρέψει την εμφάνισή τους. Μιλάμε για Collamask – τη μάσκα ρυτίδων κολλαγόνου.

Το μυστικό της νεολαίας

Collamask είναι μια μάσκα προσώπου που έχει την υφή μιας κρέμας. Η μάσκα αποτελείται από μόνο φυσικά συστατικά που διεισδύουν γρήγορα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και αποκαθιστούν το έργο των κατεστραμμένων κυττάρων, εμπλουτίζουν τους ιστούς με οξυγόνο και διατηρούν το απαιτούμενο επίπεδο υγρασίας. Το αποτέλεσμα είναι ένα κατάλληλο, σταθερό και λαμπερό δέρμα σε οποιαδήποτε ηλικία.
Η μοναδικότητα της μάσκας έχει άμεση επίδραση και υψηλή απόδοση. Τα ορατά αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν μετά την πρώτη χρήση, τα συστατικά της κρέμας δεν οδηγούν σε εθισμό και δεν υπάρχει ανάγκη για συνεχή χρήση.

Πώς λειτουργεί η μάσκα;

Η αναζήτηση των τεστ γιατρούς σχετικά με το Collamask στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει ότι η κρέμα συνιστάται από κορυφαίους δερματολόγους, κοσμετολόγους και ακόμη πλαστικούς χειρουργούς. Η συστηματική χρήση της μάσκας επιτρέπει την επίτευξη των ακόλουθων αποτελεσμάτων:

 • καθαρισμός και συστολή των πόρων για το λιπαρό και συνδυασμένο δέρμα.
 • αυξημένη περιστροφή (σταθερότητα) και ελαστικότητα.
 • μείωση των ρυτίδων και των βαθιών ρυτίδων.
 • περιγράμματος προσώπου
 • την εξομάλυνση του δέρματος;
 • έλεγχος των δερματικών προβλημάτων (ακμή, κωμωδίες).
 • κατακράτηση υγρασίας στα κύτταρα της επιδερμίδας.
 • αποκαθιστώντας τη λειτουργία των χαλασμένων κυττάρων (ως μέρος μιας πολύπλοκης θεραπείας των καλλυντικών ελαττωμάτων του δέρματος).

Σπουδαίος!Τα αμινοξέα στη σύνθεση της μάσκας ενισχύουν τις προστατευτικές ιδιότητες του δέρματος και βελτιώνουν την ανοσία των ιστών. Εάν χρησιμοποιούνται τακτικά τα δραστικά συστατικά προάγουν την απομάκρυνση ριζών, τοξινών και άλλων τοξικών ουσιών από τα βαθιά στρώματα του δέρματος.
Η τιμή του Collamask στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι μικρότερη από το κόστος μιας διαδικασίας περιποίησης προσώπου σε ένα κατάστημα ομορφιάς και αν συγκριθεί με το κόστος μιας λειτουργίας τάνυσης, το πλεονέκτημα της μάσκας γίνεται εμφανές.

Κακά συστατικά για την ομορφιά σας

Η σύνθεση του Collamask είναι 100% φυσική. Η παραγωγή της μάσκας είναι απαλλαγμένη από οποιαδήποτε επιβλαβή συστατικά που θα μπορούσαν να προκαλέσουν αλλεργία, ερεθισμό ή να επικαλεσθούν φλεγμονώδεις διεργασίες. Όλα τα συστατικά της μάσκας εξετάζονται προσεκτικά και υφίστανται απολύμανση και επομένως η μάσκα έχει εμφανείς υποαλλεργικές ιδιότητες.
Σύνθεση συστατικών:

Συστατικό Αποτέλεσμα
Κολλαγόνο Το κύριο συστατικό ενός υγιούς και όμορφου δέρματος. Αυτή η πρωτεΐνη κάνει το δέρμα ομαλό, εύπλαστο, ισοπεδώνει την τραχύτητα, καθιστά το περίγραμμα καλά καθορισμένο. Βοηθά στην αποκατάσταση των κατεστραμμένων κυττάρων.
Σύμπλοκο αμινοξέων Ενισχύστε τα αντιοξειδωτικά χαρακτηριστικά, απομακρύνετε ριζικά και τοξίνες από τα βαθιά στρώματα της επιδερμίδας.
Palmarosa (πετρέλαιο) Σκοτώνει τα μικρόβια και τα βακτηρίδια, έχει διακριτές αντισηπτικές ιδιότητες.
Μπλε πηλό Αφαιρεί το υπερβολικό σμήγμα και τη σκόνη, συσσωρεύει πόρους. Τονώνει και ανανεώνει την επιδερμίδα.
Betaine Κανονικοποιεί την ισορροπία του νερού, ορμονώνει την επιδερμίδα.
Αλγινικό νάτριο Εξάγεται από τα θαλάσσια φύκια (fucus, laminaria). Αφαιρεί τις τοξίνες από το δέρμα.

Για να επιτύχετε τα μέγιστα αποτελέσματα, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε πώς να εφαρμόζουμε σωστά το Collamask.

Πώς να χρησιμοποιήσετε;

Το εγχειρίδιο Collamask στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν συνιστά τη χρήση της μάσκας συχνότερα από 2 φορές την εβδομάδα. Για να διατηρηθεί η ομορφιά και η νεανική εμφάνιση, η μάσκα πρέπει να χρησιμοποιείται τακτικά σύμφωνα με τις οδηγίες.

 • Καθαρισμός. Πριν χρησιμοποιήσετε την κρέμα καθαρίστε το πρόσωπο από τη σκόνη, τη βρωμιά και τα καλλυντικά. Είναι δυνατό να ατμού το δέρμα στο ντους ή πάνω από ένα νιπτήρα με ζεστό νερό.
 • Εφαρμογή της μάσκας. Τοποθετήστε πάρα πολύ μικρή ποσότητα κρέμας στο πρόσωπο και αφήστε για 15-20 λεπτά.
 • Μετακίνηση. Ξεπλύνετε τη μάσκα με ζεστό νερό (χωρίς απορρυπαντικά).
 • Ενυδατική. Εφαρμόστε ενυδατικό τζελ ή κρέμα κατάλληλη για ένα συγκεκριμένο τύπο δέρματος. Πού να αγοράσετε;
 • Η δημοτικότητα της μάσκας αυξάνεται κάθε μέρα και κάνει περιπτώσεις απάτης και πώλησης πλαστών προϊόντων με το πρόστιμο της γνήσιας. Για να εξοικονομήσετε χρήματα και να είστε σίγουροι για τη λήψη του γνήσιου προϊόντος, παραγγείλετε το Collamask στο Ηνωμένο Βασίλειο στον επίσημο ιστότοπο μόνο με τον παρακάτω σύνδεσμο.

Από που να αγοράσω?

Η δημοτικότητα της μάσκας αυξάνεται κάθε μέρα και κάνει περιπτώσεις απάτης και πώλησης πλαστών προϊόντων με το πρόστιμο της γνήσιας. Για να εξοικονομήσετε χρήματα και να είστε σίγουροι για το γνήσιο προϊόν.

Anja Ulf

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *