Υγεία και εσείς

Κριτικές EcoΝέα

Με μια ματιά

Το EcoΝέα παρασκευάζεται από το Native Remedies, μια εταιρεία με ειδικότητα στις οργανικές επιλογές ως αλλαγή από τα φάρμακα που χορηγούνται με ιατρική συνταγή. Η κλινική ψυχολόγος Michele Carelse, η οποία χρησιμοποιεί οργανικές θεραπείες για τη θεραπεία των ασθενών της, είναι ο ηγέτης της ομάδας ανάπτυξης προϊόντων της. Έκανε το ντεμπούτο της εναρκτήριας σειράς προϊόντων της εδώ και δώδεκα χρόνια. Επί του παρόντος, η σειρά προϊόντων Native Remedies κυμαίνεται ευρέως από την εγκυμοσύνη και βοηθά στη γονιμότητα στην ανακούφιση της κατάθλιψης και της νευρικότητας. Προσφέρουν μια σειρά από βιολογικά προϊόντα μόνο για κατοικίδια ζώα. Η εξυπηρέτηση πελατών του κατασκευαστή φαίνεται πολύ ανώτερη από τους αντιπάλους του. Κάθε ένα από τα προϊόντα τους φέρει μια σχεδόν απαράμιλλη εγγύηση ενός ολόκληρου έτους. Παρέχουν ένα αριθμό προϊόντων ρύθμισης βάρους, μεταξύ των οποίων το EcoΝέα. Το προϊόν έρχεται σε υγρή μορφή που προορίζεται να συνδυαστεί με νερό ή χυμό φρούτων τρεις φορές την ημέρα.

Γεγονότα

Το EcoΝέα περιλαμβάνει μια σειρά από οργανικά συστατικά: φουκουσική κυστογόνο, γαλλία αντιαίνη, γαρίδα cambogia, πικραλίδα, γλυκόριζα, γκουαράνα, κολουράκι, τμηματικό, πιπερόριζα και πιπέρι καγιέν. Ορισμένα από αυτά είναι ασυνήθιστα για τους τύπους μείωσης βάρους όπως η κυστίτιδα εστίασης, μια συμπυκνωμένη παροχή ορυκτών που βοηθά στον μεταβολισμό των κυττάρων, την υγιή λειτουργία του γλαδιού και την πεπτική υγεία. Το Gallium aparine πιστεύεται ότι αφαιρεί τις τοξίνες από το σύστημα. Το Garcinia cambogia είναι ένα πιο αναγνωρίσιμο συστατικό μείωσης βάρους. Πρόκειται για ένα οργανικό κατασταλτικό της πείνας που εξάγεται από ένα γηγενή φρούτα στη Νοτιοανατολική Ασία. Οι αμερόληπτες δοκιμές σε αυτό το βότανο έχουν μεικτά αποτελέσματα.

Ένα διαφορετικό συνηθισμένο συστατικό για τη μείωση του βάρους, guarana, είναι μια οργανική πηγή καφεΐνης. Τα διεγερτικά παρέχουν σύντομες εκρήξεις αυξημένης ενέργειας και μεταβολικού ρυθμού. Το Tumeric θεωρείται ότι έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Τα αντιοξειδωτικά καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες όχι μόνο προκαλούν ρυτίδες αλλά και επικίνδυνες παθήσεις της υγείας όπως καρδιακές παθήσεις, καρκίνο και διαβήτη. Μπορεί να φαίνεται ότι ουσίες όπως πικραλίδα, γλυκόριζα, τζίντζερ και πιπέρι καγιέν είναι περισσότερο για την προετοιμασία δείπνου αντί να βοηθήσουν στην απώλεια βάρους, αλλά όλοι έχουν πάρει πλεονεκτήματα συμπεριλαμβανομένου του τόνου και χρήσιμων με την πέψη. Ο συνολικός κατάλογος των συστατικών δεν μπορεί να βρεθεί. Αυτό καθιστά δυσκολότερη την αξιολόγηση της επιτυχίας οποιασδήποτε φόρμουλας μείωσης βάρους.

Θετικά χαρακτηριστικά

  • Η μητρική εταιρεία παρέχει μια πλήρη εγγύηση ενός έτους για την επιστροφή της αγοράς.
  • Ο επίσημος ιστότοπος του κατασκευαστή είναι πολύ διδακτικός.
  • Το EcoΝέα περιέχει μόνο εντελώς φυσικά συστατικά.

Αρνητικά Χαρακτηριστικά

  • Το FDA δεν έχει αξιολογήσει τους ισχυρισμούς που έγιναν για λογαριασμό αυτού του προϊόντος.
  • Ορισμένα από τα κύρια συστατικά είχαν ένα μείγμα ευρημάτων σε εργαστηριακές εξετάσεις.

συμπέρασμα

Η μητρική εταιρεία της EcoΝέα, Native Remedies, θα πρέπει να κάνει τους καταναλωτές να αισθάνονται ότι μπορούν να τους εμπιστεύονται. Ο ηγέτης του ερευνητικού τους ομίλου έχει διαμορφώσει αποτελεσματικά βιολογικά προϊόντα για τα τελευταία δώδεκα χρόνια. Επιπλέον, ο ιστότοπός τους φορτώνεται με λεπτομέρειες για τα προϊόντα τους και τους σκοπούς για τους οποίους προορίζονται. Το EcoΝέα δεν καίει λίπος και τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι τόσο σημαντικά όσο θα επιθυμούσαν ορισμένοι διαιτολόγοι. Πολλά από τα συστατικά βοηθούν στην υγιή λειτουργία του πεπτικού συστήματος και αποβάλλουν το σύστημα.
Αντίθετα, εάν οι καταναλωτές αναζητούν μια υγιεινή επιλογή αντί των διαθέσιμων χάπια διατροφής, το EcoΝέα δεν είναι μια κακή επιλογή και μπορεί να το κάνει πιο απλό στη διατροφή. Παρά την πολύ διδακτική ιστοσελίδα της, η Natural Remedies δεν προσφέρει μια πλήρη λίστα με τα προϊόντα που περιέχουν. Η απουσία αυτών των πληροφοριών υπονομεύει τις προσπάθειες ποσοτικοποίησης της αποτελεσματικότητας του EcoΝέα. Όμως, το προϊόν φαίνεται να προσφέρει υπόσχεση και φέρει πλήρη εγγύηση ενός έτους. Όπως λένε, τι έχετε χάσει, αλλά το επιπλέον βάρος που σας σέρνει κάτω;

Anja Ulf

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *