Πως να επιλέξετε σουτιέν θηλασμού

Πως να επιλέξετε σουτιέν θηλασμού

Τα σουτιέν θηλασμού είναι απαραίτητα για τη μητέρα που θηλάζει. Σιγουρεύουν την εύκολη πρόσβαση στην τροφή του μωρού, προσφέροντας υποστήριξη για το στήθος. Η επιλογή του σωστού σουτιέν είναι μία σημαντική απόφαση.

Επιλέξτε ένα σουτιέν που προσφέρει καλή στήριξη, αλλά είναι άνετο. Ένα υποστηρικτικό σουτιέν είναι αποτελεσματικό στα να μειώνει τις πιθανότητες πόνων στο λαιμό και την πλάτη που συχνά προκαλούνται από το μεγάλο στήθος. Το σουτιέν δε θα πρέπει να είναι πολύ στενό, καθώς έτσι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην παροχή γάλακτος, βουλώνοντας τους πόρους, ή μολύνσεις στο στήθος. Εάν πιστεύετε ότι έχετε διαρροή γάλακτος, λάβετε το υπόψη σας ώστε να υπάρχει αρκετός χώρος μέσα στο σουτιέν για απορροφητικά πετσετάκια.piperine forte

Αποφύγετε τα σουτιέν με σύρμα στο κάτω μέρος, εάν είναι δυνατόν, ιδίως αμέσως μετά τη γέννηση του μωρού. Όπως και με τα πολύ στενα σουτιέν, υπάρχει η πιθανότητα φραγμένων πόρων. Εάν χρειάζετε να έχετε ένα τέτοιο σουτιέν, επιλέξτε ένα που δεν εισχωρεί στα πλευρά σας.

Βεβαιωθείτε ότι έχει εύκολη πρόσβαση. Εάν είναι δυνατόν, θέλετε να ανοίγει και να κλείνει με το ένα χέρι, καθώς είναι πολύ πιθανό να κρατάτε το μωρό σας στο άλλο χέρι. Εάν σκοπεύετε να θηλάσετε δημοσίως, πιθανότατα θα αποφασίσετε να διαλέξετε ένα σουτιέν που μπορεί να ανοίξει και να κλείσει χωρίς να το κοιτάτε.

Βεβαιωθείτε ότι το άνοιγμα υποστηρίζει το στήθος. Αυτό θα είναι σίγουρα πιο άνετο για εσάς. Κάνει επίσης τη διαδικασία κλεισίματος ευκολότερη.

Τα σουτιέν θηλασμού θα πρέπει να είναι από υλικό που αναπνέει, όπως το βαμβάκι. Πολλα συνθετικά υλικά συγκρατούν υγρασία. Η παγιδευμένη υγρασία στο στήθος μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση βακτηριδίων, και να οδηγήσει σε πόνους στη θηλή.

Εάν είναι δυνατόν, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 3 σουτιέν θηλασμού. Αυτό θα σας επιτρέπει να αλλάζετε και να τα πλένετε σε τακτική βάση. Καθώς τα περισσότερα συμβατικά μαγαζιά έχουν μόνο λίγες επιλογές και μεγέθη, μπορεί να θέλετε να σκεφτείτε τα online καταστήματα. Όταν αγοράζετε online, βεβαιωθείτε ότι ελέγξατε τον πίνακα μεγεθών που υπάρχει κάπου στην ιστοσελίδα. Δεν είναι περίεργο να δείτε ότι φοράτε διαφοερτικό μέγεθος αναλόγως τη μάρκα ή το κατάστημα.

Το να έχετε το τέλειο σουτιέν θηλασμού, μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πόσο καλά η εμπειρία σας αυτή θα πάει.

διαφήμιση

Μαλλιά