Dermicos Vive Θεραπεία Κατά Της Τριχόπτωσης

Dermicos Vive Θεραπεία Κατά Της Τριχόπτωσης

Η Dermicos Vive θεραπεία κατά της τριχόπτωσης συνδυάζει την πρωτοποριακή τεχνολογία του διαδερμικού επιθέματος και της φόρμουλάς μας. Το έμπλαστρο επιτρέπει την απελευθέρωση των δραστικών συστατικών απευθείας στο δέρμα, μέχρι τα βαθύτερα στρώματα. Η φόρμουλά μας παράγει μια συνδυασμένη δράση στη διέγερση της ανάπτυξης. Ενθαρρύνει την μικροκυκλοφορία της σχετικής περιοχής και ρυθμίζει τις ανδρικές ορμόνες και το σμήγμα.

Οφέλη από τα Dermicos Vive επιθέματα

• Βοηθάνε στην ανάπτυξη των μαλλιών.fatkiller anwendung

• Βελτιώνουν την επιδερμική ροή του αίματος.

• Προμηθεύουν θρεπτικές ουσίες και ενισχύουν την τρίχα.

Πώς δουλεύουν τα Dermicos Vive επιθέματα?

• Ruscus Aleatus: βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία στη περιοχή του τριχωτού, αποφεύγοντας τη συμφόρηση του τριχοειδούς βολβού και επιτρέποντας με αυτό τον τρόπο την καλύτερη πρόσβαση των θρεπτικών συστατικών στη ρίζα της τρίχας αποτρέποντας έτσι την απώλεια μαλλιών.

• Αδενοσίνη: έχει ανασταλτική δράση στην τεστοστερόνη στο επίπεδο του δέρματος, η οποία αποτελεί μία από τις βασικές αιτίες της τριχόπτωσης.

• Bohemeria Nipononivea: συμβάλλουν στην ανάπτυξη των μαλλιών με τη βοήθεια ουσιών όπως, τα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα με ανασταλτική δράση της 5-Άλφα Αναγωγάσης.

• Μπαμπού: παρουσιάζει μια επίδραση επαναανοργανοποίησης που προστατεύει τους ιστούς από τη διάβρωση. Παρέχει θρεπτικά συστατικά στον βολβό της τρίχας και βοηθά στην αναγέννηση του κολλαγόνου.

• Vitis: αποτοξινωτική και αντιοξειδωτική δράση που ευνοεί την ανάπτυξη των ιστών και των μαλλιών. Ασκεί επίσης στυπτική δράση στο σμήγμα.

• L-κυστεΐνη: Μια εξωγενής προμήθεια Κυστεΐνης βοηθά στην σωστή ανάπτυξη της τρίχας και αποτρέπει την απώλεια μαλλιών.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την Dermicos Vive Θεραπεία κατά της Τριχόπτωσης?

Η θεραπεία θα διαρκέσει 28 συνεχόμενες ημέρες. Στη συνέχεια, μην εφαρμόζετε τα επιθέματα για ένα μήνα και μετά συνεχίστε με τη θεραπεία. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, μπορείτε να κάνετε ντους, αθλήματα και να έχετε μια φυσιολογική ζωή.

Τρόπος Χρήσης

Το επίθεμα κατά της τριχόπτωσης έχει έναν μοναδικό τρόπο εφαρμογής: απλό, άνετο και αποτελεσματικό. Ακολουθήστε τις επόμενες οδηγίες χρήσης:

• Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια του δέρματος (πάνω μέρος της πλάτης) είναι καθαρή και στεγνή.

• Κόψτε τη σακούλα των επιθεμάτων κατά της τριχόπτωσης και βγάλτε ένα από τα επιθέματα. Κολλήστε το στην περιοχή του δέρματος προς θεραπεία.

• Το επίθεμα κατά της τριχόπτωσης πρέπει να είναι κολλημένο στο δέρμα για είκοσι-τέσσερις ώρες. Την επόμενη μέρα θα εφαρμοστεί σε μία γειτονική περιοχή.

Ολοκληρωμένη θεραπεία για να αποφευχθεί η απώλεια μαλλιών:

Πολύ συχνά, η περιστασιακή τριχόπτωση όπως η αλωπεκία, αποτελεί πρόβλημα που δημιουργεί μεγάλη ανησυχία για την αισθητική επίπτωση που συνεπάγεται. Οι λόγοι αυτής της απώλειας είναι πολύ διαφορετικοί και η θεραπεία δεν είναι απλή.

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε μία θεραπεία κατά της τριχόπτωσης συμπληρωμένη με όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε για να κάνετε τα μαλλιά σας υγιή και ανθεκτικά.

Πλύνετε προσεκτικά το τριχωτό της κεφαλής

Το σαμπουάν κατά της απώλειας μαλλιών δεν καθαρίζει μόνο το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά σας, φροντίζοντας την αδυναμία τους, αλλά τα προετοιμάζει επίσης να είναι πιο δεκτικά στα άλλα προϊόντα της θεραπείας, ευνοώντας τη σταθεροποίηση των ενεργών συστατικών τους. Εκτός αυτού, η απαλότητα του σαμπουάν επιτρέπει την καθημερινή χρήση.

Αναγέννηση του τριχωτού της κεφαλής και των τριχοειδών ινών

Η εφαρμογή της αναγεννητικής αγωγής κατά της τριχόπτωσης από την Dermicos Vive παρεμποδίζει τον βολβό της τρίχας να επουλωθεί και ενθαρρύνει την εμφάνιση νέων τριχών, ενισχύοντας παράλληλα την υπάρχουσα τρίχα. Έχει μεγάλη θρεπτική δράση στα μαλλιά, αυτό ενισχύει και βελτιώνει την ποιότητά τους. Η χρήση της είναι προσωρινή για να ενισχύσει την τρίχα και η διάρκεια της θεραπείας πρέπει να ρυθμιστεί από επαγγελματία.

Επιβράδυνση της απώλειας μαλλιών

Η καθημερινή εφαρμογή του λαδιού κατά της απώλειας μαλλιών από το Vivese Senso Duo καθυστερεί την τριχόπτωση και ενισχύει τις τριχοειδείς ίνες, βελτιώνοντας την υγεία τους, με σκοπό την παράταση της διάρκειάς τους και το σθένος τους.

Εφαρμόστε ενεργά συστατικά που αντιμετωπίζουν άμεσα το πρόβλημα

Η χρήση των επιθεμάτων κατά της απώλειας μαλλιών από την Dermicos Vive, χάρη στη διαδερμική τεχνολογία τους, κάνει τους δραστικούς παράγοντες να απελευθερώνονται με ελεγχόμενο τρόπο στον οργανισμό, φθάνοντας απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος και ενισχύοντας την αποτελεσματικότητά τους.

Εκτός από αυτή τη θεραπεία, το Dermicos Vive σας συνιστά να διατηρείτε μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή και να αποφεύγετε το κάπνισμα. Αυτοί οι δύο παράγοντες έχουν άμεση επίδραση στον οργανισμό και τις θρεπτικές ουσίες σε κάθε μέρος του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής. Στην περίπτωση των γυναικών, συνιστάται επίσης, οι μάσκες ή άλλες τριχοειδείς θεραπείες που μπορεί να χρησιμοποιούνται, να μην έρχονται σε επαφή με το δέρμα της κεφαλής για να αποφύγεται ο ερεθισμός του.

Dermicos Vive

Παρήγγειλε σήμερα και πάρε τη δωρεάν αποστολή και την εγγύηση ικανοποίησης.

50% Μόνο για σήμερα!
διαφήμιση

Μαλλιά