Είναι τα χάπια αδυνατίσματος ασφαλή;

Είναι τα χάπια αδυνατίσματος ασφαλή;

Ο εξαιρετικός κωμικός Jack Benny ήταν γνωστός για την απάντησή του σε αυτό το ερώτημα. Η απάντησή του, αφού ρωτήθηκε πολλάκις ηταν: «ακόμη το σκέφτομαι». Αυτές οι λέξεις, που εκστομίστηκαν στις 28 Μαρτίου του 1948 ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα.

Η επιλογή του προγράμματος αδυνατίσματος που σας ταιριάζει δεν είναι αστείο. Το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνετε είναι «να το σκεφτείτε». Μετά ρωτήστε τον εαυτό σας «τα λεφτά ή τη ζωή σου;»sildenafil 100mg

Θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι διαλέγετε ένα πρόγραμμα που μπορείτε να ακολουθήσετε ώστε να δείτε τα αποτελέσματα που επιυμείτε. Θα πρέπει να είναι ρεαλιστικό. Τα προγράμματα που υπόσχονται άμεσα αποτελέσματα ή περιλαμβάνουν ακριβά συμπληρώματα, θα πρέπει να περνούν από εξονυχιστικό έλεγχο. Τα χάπια που υποστηρίζουν ότι μπορείτε να τρώτε όπως πριν και να χάνετε κιλά θα θέσουν σε κίνδυνο την υγεία και τα χρήματά σας.

Οποιοδήποτε πρόγραμμα αδυνατίσματος πρέπει να περιλαμβάνει 3 βασικές αρχές:

  1. Να αντιμετωπίζει την ψυχολογική όψη του αδυνατίσματος, υπονοώντας ότι μπορεί να χρειάζεται αλλαγή τρόπου ζωής και όχι μόνο ένα πρόχειρο μπάλωμα.
  2. Να παρακολουθεί την ποσότητα και το είδος των τροφών
  3. Να περιλαμβάνει κάποιο τύπο άσκησης

Το ιδανικό είναι να χάνετε 0,5-1 κιλό την εβδομάδα. Εάν χάνετε περισσότερα, το πιο πιθανό είναι ότι χάνετε νερό και μυική μάζα μαζί με το λίπος. Η απώλεια μυικής μάζας θα επιβραδύνει το μεταβολισμό σας άρα και το αδυνάτισμα. Θα νιώθετε χωρίς ενέργεια και συνεχείς λιγούρες.

Βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα που ακολουθείτε είναι πλήρες διατροφικά για να είσασετ σίγουροι ότι λαμβάνετε τα θρεπτικά συστατικά που είαι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του σώματος Θα πρέπει να περιλαμβάνει όλες τις ομάδες τροφών. Οι δίαιτες που αποκλείουν ή εστιάζουν σε μία ομάδα τροφών, καλύτερα να αποφεύγονται.

Ένα υγιεινό γεύμα είναι αυτό που περιέχει ολόκληρες φυσικές τροφές, με ελάχιστες ή και καθόλου κατεργασμένες. Τα πρόσθετα και τα χημικά είναι βλαβερά. Το να διαλέξετε υγιεινά φαγητά που σας αρέσουν και ήδη τρώτε είναι το καλύτερο. Οι δίαιτες που απαιτούν εξειδικευμένα φαγητά, είναι δύσκολο να τηρηθούν.

Σκεφτείτε επίσης ότι θα πρέπει να καθιερώσετε κάποιες συνήθειες για το φαγητό έξω. Μερικές φορές η αποφυγή αυτών των καταστάσεων στην αρχή είναι καλή για να αποφύγετε το πολύ φαγητό. Καθώς οι συνήθειές σας θα αλλάζουν, οι καταστάσεις αυτές δε θα είναι πλεόν δύσκολες για εσάς.

Βοηθά επίσης η εκτίμηση των συνηθειών σας στο φαγητό πριν ξεκινήσετε μια δίαιτα. Σκεφτείτε εάν είσαστε συναισθηματικός τύπος. Στρέφεστε στο φαγητό σε περιόδους στρες, στεναχώριας ή ακόμη και χαράς; Τσιμπολογάτε junk foods αντί για ένα ισορροπημένο γεύμα;

Ένα πρόγραμμα αδυνατίσματος που βασίζεται στην ιδέα της ευεξίας και περιλαμβάνει υγιεινά φαγητά είναι «η ζωή σας». Θα ζείτε μια πιο ευτυχισμένη, υγιή και εύκολη ζωή γεμάτη ζωντάνια. «Τα χρήματά σας» - όχι μόνο θα κάνετε οικονομία εάν δεν αγοράζετε ακριβά συμπληρώματα, χάπια και εξοπλισμό· θα κάνετε οικονομία στους ιατρικούς λογαριασμούς οι οποίοι θα ήταν το αποτέλεσμα λάθος ή καθόλου επιλογών. Τα λεφτά ή τη ζωή σας. Επιλογή σας.

διαφήμιση

Μαλλιά